Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Hej, dawno tu nie pisałem ale czytam forum czesto. Podzielcie sie opiniami odnośnie xanaxu alprazolamu upjohn a pfizer. Czy to możliwe ze upjohn na mnie dziala bardzo dobrze a pfizer juz nie? Od czego to moze zależeć? Czy to kwestia sugestii Czy rzeczywiście moze to miec rzeczywisty wpływ jakiś?

nie używamy nazw handlowych na forum. lady
  • 605 / 108 / 0
Z tego co mi wiadomo to pfizer juz od dłuższego czasu nie produkuje alpry w naszych rejonach (aktualnie wszędzie w PL jest upjohn) więc jak masz taki produkt to jest szansa ze moze byc fake (oczywiście nie na sto procent, jest też szansa ze to po prostu odłożona starsza partia, nie jestem w stanie tutaj nic stuprocentowo stwierdzić po tym co piszesz)
:tabletki:
ODPOWIEDZ
Newsy
Legalizacja marihuany a młodzież: Nowy raport z USA obala mity

Czy legalizacja marihuany dla dorosłych sprawi, że nastolatki zaczną masowo po nią sięgać? To jeden z najczęstszych argumentów przeciwników zmian w prawie. Najnowszy, obszerny raport federalny ze Stanów Zjednoczonych pokazuje coś zupełnie innego. Użycie marihuany przez młodzież nie tylko nie rośnie, ale w niektórych grupach nawet spada. Czas przyjrzeć się faktom.

Może być nowym fentanylem. "Flysky" rozprzestrzenia się w USA

Nowy śmiertelnie niebezpieczny narkotyk rozprzestrzenia się w Stanach Zjednoczonych. Pojawił się m.in. na ulicach Chicago, Filadelfii i Pittsburgha. "Flysky" to heroina zmieszana z medetomidyną - środkiem uspokajającym stosowanym w weterynarii.

Policjant złapany z narkotykami w Kołobrzegu. Prokuratura i policja ujawniły nowe fakty

Podczas festiwalu muzyki elektronicznej w Kołobrzegu zatrzymany został 40-letni policjant z Gdańska, który miał przy sobie narkotyki. - Została uruchomiona procedura zawieszenia policjanta w czynnościach służbowych - mówi o2.pl asp. szt. Mariusz Chrzanowski, rzecznik prasowy KMP w Gdańsku.