qtacz pisze:dxm zmniejsza tolerancję na niemalże wszystko
fullyaware pisze:Jak zbić dzialanie klonów?!
Odstawiam xanax (już 1,5mg/dzień), miałem skołować se rolki, ale padło na klony. Więc przyszedłem do domu, wdupczyłem 4mg i postanowiłem standardowo jebnąć bucha z bonga i walnąć browara. Przecież z moim gardłem wszystko ok
Kocham to, jak klony sprawiają że robię wszystko na odwrót, niż zrobiłbym to na trzeźwo, ale i tak zajebiście się cieszę z rezultatu
Powód: wycięto offtopic
Nie zauważyłem znaczącej różnicy w tolerancji, czy sile działania. Czuję się dobrze i dopóki klonazepam tak będzie działał, nie zamierzam z niego rezygnować.
W międzyczasie miałem także epizod z alprazolamem, jednak po klonazepamie czuję się lepiej. Co chciałabyś konkretnie wiedzieć? ;-)
subtelnydotykpiekna pisze:Pamiętam kiedyś był taki użytkownik bodajże timeless(mogę się mylić), który konsumował codziennie przez kilka lat 0,5mg-1mg cln/day i nie wchodził wyżej. Zaglądasz tutaj jeszcze ? Mam pytanka do użytkowników, którzy stosują clonazepam kilka lat wzwyż codziennie. Poprowadziłabym dyskusje, gdyż zależy mi na wartościowych opiniach - sama też mogę wystosować rzetelne wnioski. ;-)
jazzbass pisze:czy zmienia to baniaczek w jakimś stopniu nieodwracalnie? (pamięć, koncentracja)
ja mam pytanie do was jak jest z dawkowanie i okresem poltrwania powiedzmy jem 2mg / dziennie.
"Całkowity czas działania wynosi powyżej 24 godzin. Czas połowicznego rozpadu wynosi 30-40 h." rozumiec mam to tak ze clonazepam dziala z pelna sila te 24h powiedzmy, a np. w 30h juz jest go o polowe mniej?
jest jakas roznica jak wezme tylko rano 2mg codziennie przed praca o 8 np. i bedzie dzialac te 24h? czy cos zmieni jezeli wezme 1mg o 8 rano a drugi 1mg wieczorem o 20? oczywiscie codziennie.
i bardziej zalezy mi na przetrwaniu w pracy.
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone
Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki
Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.
Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty
Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.