Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
Zablokowany
  • 1 / / 0
Siemanko rodzinko, jestem tu nowy ale ze sporym doświadczeniem (począwszy od alpry,klonów i wszelakich benzo) duża tolerka na krix i inne stymulanty od których powoli odchodzę i mam dla was pytanko czy znacie jakieś ciekawe mixy z alprazolamem ? mam go całą aptekę a naprawdę super na mnie działa a że jestem miłośnikiem grubej jazdy bez trzymanki to chciałbym spróbować czegoś nowego. To co posiadam na stanie to Alprazolam 1mg kilkanaście opakowań,Estazolam podobnie kilkanaście,paczke klonów,Servedol i trampka. Dodatkowo 2 listki ALD-52 i jeden 1P-LSD. Jakieś rady ? Doświadczenie mam spore ale expertem nie jestem i wiem że znajdę tu kogoś kto mi doradzi :) Pozdrowionka :)
  • 305 / 40 / 0
@BenzoManiak1956
Pozazdrościć takiego arsenału alpry.

Nie śmiecimy wątków ogólnych luźnymi dygresjami. Takowe prowadzimy w knajpach, np. lekowej. Tak na przyszłość, dziena – CATCHaFALL
  • 2255 / 384 / 0
Benzo są do miksowania oprócz opio? Przecież po ald-52 prawie nie będzie fazy
  • 305 / 40 / 0
Ja od trzech miesięcy czysty od alpry i już nie planuje wracać, bo pojebane rzeczy robiłem, ale pokusa, żeby zarzucić ogromna...
  • 2255 / 384 / 0
Jakie ilości leciały?
  • 305 / 40 / 0
Nie jakieś ekstremalnie duże, po 6-8mg na dzień w 3-4 dawkach, ale wystarczyło żebym naodpierdalał, hehe
  • 4902 / 855 / 0
@BenzoManiak1956 z tego co wymieniłeś to mixa nie zrobisz. Możesz sobie mixa alpry z klonem zrobić wedle swojej tolerki zarzuc ile uważasz jednego i drugiego.

A druga opcja to jak zarzucisz jakieś kartony na tych lizergamidach i byś mial bad tripa, to alpre możesz zarzucić i Cię uspokoi oraz wyłączy mentalna część tripa.
  • 480 / 72 / 0
06 maja 2023Maatiik97 pisze:
Przez 6 lat terapii nawet nie zaproponowała innego antydepresanta tylko tą jebana fluoksetynę. Woda Żywiec Zdrój mnie wyleczy. Tacy to są psychiatrzy, tu na forum co drugi jest bardziej rozeznany w temacie niż te doktorki za biureczkami.
Jak w szkole jest wf-ista który ma lajtowo względem innych nauczycieli, to psychiatra jest takim odpowiednikiem wśród lekarzy. Kiedyś zapytałem się znajomej, czym różni się psychiatra od psychologa. Odpowiedziała "psycholog słucha i leczy, a psychiatra wypisuje leki". Takie samo odnoszę wrażenie.
  • 348 / 264 / 0
Są tacy psychiatrzy co wypisują leki losowo i jebac, albo w zlych dawkach itp. Fluo moze być git tylko na większej dawce, z odpowiednim połączeniem a xanax na zabicie uboków :) Ja mialem farta bo trafilem na neurolog i psychiatre ktora pomaga z pasji a nie tylko zeby wypisac lek i rozumie co to withdrawalsy.
null
  • 9 / / 0
06 maja 2023DJDJ pisze:
Mam alprox 1mg, brałem go doustnie ale słabo działa i potem boli mnie żołądek. Słyszałem że podanie doodbytnicze zwiększa doznania i szybkość działania. Tylko nie wiem czy muszę koniecznie zrobić mikrowlewke? Czy wystarczy że np pokruszę tabsy i podam w twardej kapsułce? Bo z tego co znalazłem to cała tabletka to się słabo rozpuszcza w odbycie.
Mam też pytanie co do ewentualnych dolegliwości przy takiej aplikacji, pieczenie, podrażnienia, itp?
06 maja 2023DJDJ pisze:
No to.... Nie doczekałem się odpowiedzi to poszedłem w eksperymenty. Nie do końca udane ale już coś wiem. Nie chciało mi się robić lewatywy i nawet nie myślałem że coś będzie z zabawy. Ale moja pani wyczytała że najszybszą drogą aplikacji jest cipka. Dobrze unaczyniona, delikatna błona śluzowa. Wymarzone warunki do wchłaniania takich substancji. No to pyk kruszonka alproxa poszła w kapsułkę i do środeczka. Tylko nie przewidzieliśmy jednego że jak się wszystko rozpuści to wypłynie, i w sumie z 3 mg w środku zostały resztki, które i tak dały fajny efekt wyluzowania. A że już zaczęliśmy zabawę to nas poniosło i skończyło się na tym że mnie też kopło dość mocno. Więc z tego wniosek że nie ma potrzeby robić wlewek. Wystarczy pokruszone tabsy w kapsułę zapodać. A przy zabawach z seksem to jest jazda bo te substancje wchłaniają się bardzo dobrze przez błonę śluzową więc z jednej aplikacji dwoje może mieć jazdę
Kolejna próba i tym razem jest ostra faza. Tyle że ja drogą tradycyjną a moja pani że nie toleruje goryczy tych leków podała jak poprzednio. Mnie kopło po 20 min a po godzinie zszedłem całkiem. A moja pani nic a w momencie jak mi przeszło i się obudziłem okazało się że ma jeszcze mocniejszą jazdę niż ja. Morał? Trzeba szukać innego sposobu podania.
Oral, odpada że względu na mega gorzki smak.
Wlewka, odpada bo to nieprzyjemne i trzeba zad w górze trzymać.
Pokruszone, odpada długo się przyswaja.
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Policjant złapany z narkotykami w Kołobrzegu. Prokuratura i policja ujawniły nowe fakty

Podczas festiwalu muzyki elektronicznej w Kołobrzegu zatrzymany został 40-letni policjant z Gdańska, który miał przy sobie narkotyki. - Została uruchomiona procedura zawieszenia policjanta w czynnościach służbowych - mówi o2.pl asp. szt. Mariusz Chrzanowski, rzecznik prasowy KMP w Gdańsku.

Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.

Zatrzymano oficera żandarmerii który kierował gangiem handlującym heroiną!

Policja w Portugalii zarekwirowała 1,5 tony kokainy od międzynarodowej grupy przestępczej, którą kierował kapitan żandarmerii z Porto.