Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
Zablokowany
luminal_100
  • / / 0
@a.a
ale to byly cwiartki 0.25 to nie wydale mi sie zeby to bylo tak okropnie duzo
  • 2518 / 27 / 0
Bądź, co bądź było to 3,75mg alprazolamu. Dla osoby bez tolerancji na benzodiazepiny jest to dawka dość duża. Przy takich dawkach jak napisał angor animi łatwo o reakcję paradoksalną. Było trzeba wziąć na początek nie więcej niż 4tabletki. Branie większych dawek w pierwszej fazie przygody z benzodiazepinami, jest bez sensu. Nie dość, że łatwo wyrobić sobie tolerancję, którą potem ciężko zbić, a przy okazji można zrobić coś głupiego. Do tego często nawet u zaawansowanych użytkowników występują wspomniane reakcje paradoksalne.

Reasumując, to zazwyczaj jest tak, że im więcej weźmiesz tym większe ryzyko wystąpienia reakcji paradoksalnej.
  • 3309 / 21 / 0
Do tego często nawet u zaawansowanych użytkowników występują wspomniane reakcje paradoksalne.
Nadużywanie benzodiazepin jest jednym z czynników mogacych powodować reakcje paradoksalne.
sqrt(666)
  • 1743 / 25 / 0
Tak czytam te kilka ostatnich postów, przypomniało mi się jak pierwszy raz z alprą zjadłem 2 Afobamy 0,25 i wracałem autobusem z przychodni do domu.
Oj empatia i euforia, uśmiech do ludzi i zadowolenie z jazdy na gapę wprawiało mnie w błogostan. %-D
Dzisiaj tylko chyba miks tramalu z koda na mnie tak przyjemnie działa. Echh... 7 lat zrobiło swoje.
Do tematu - 3,75mg to na pewno dawka, po której wystąpią jakieś skutki niepożądane na pierwszy raz, ja pierwsze dwa lata brałem zomki w max 1,5mg/d i mi stykało, bo po prostu nie potrzebowałem większego tyryryrym ;-)
Non omnis moriar.
  • 17 / / 0
witam
wczoraj pierwszy raz sprobowalem zolmirenu. Zapodalem bodajze 2.2-5mg i nie spodziewalem sie az tak pozytywnych efektow.. jak dla mnie bomba. Zniknely wszystkie leki itp.. :*) Z tej racji, ze jestem przeoranym deklem przez rozne specyfiki poczawszy od amfy dexa i roznych wynalazkow, zolmiren bardzo przypadl mi do gustu. Dzisiaj jeszcze mnie trzyma i siedzac na klopu, marzylem by miec tego wiecej. A teraz pytanko trudno to zdobyc u lekarza? Co mu wkrecac? HELP ZAKOCHALEM SIE :D
  • 3309 / 21 / 0
Zniknely wszystkie leki
Przy benzo tak czasem bywa, że całe blistry znikają %-D
sqrt(666)
  • 70 / / 0
no to Ci kolego tej miłości nie zazdroszcze. To tak, jak byś wpadł poruchać do burdelu a wyszedł ustrzelony strzałą amora. Życie to kurwa :gun: %-D
Uwaga! Użytkownik matthew90 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 476 / 4 / 0
Ostatnio dostałem spory zapas Zomirenu 1mg i mimo, że z nim jakieś doświadczenie mam, to jednak mam takie pytanie: jak brać, by się nie wjebać? Biorę sobie na razie raz w tygodniu jedynkę i zapijam piwem, by usnąć, ale teraz z racji zapasu chciałbym sobie też ułatwić inne dni. Lepiej szamać co jakiś czas i stop, czy zrobić sobie ciąg a potem przestać na jakiś czas?
  • 338 / 1 / 0
Schizool głupie pytanie zadałeś. Możesz wpadać w ciągi ale wtedy nie będziesz chciał słyszeć o odstawce. Możesz szamać codziennie jakieś 0.5 mg i się długo nie wjebiesz ale wszystko zależy od silnej woli.
Ze swojego doświadczenia wiem, że jedzone 0.5 do 1 mg dziennie w dwóch dawkach nie powoduje wjebania - oczywiście możesz mieć inaczej.
Generalnie to szkoda wjebać 1 mg i iść spać, jedz mniej do piwka jak na spanie - takie moje zdanie
  • 70 / / 0
no tu się nie zgodzę, 1mg alpry to dawka jak najbardziej prowadząca do wjebania o ile nie jest wjebaniem sama w sobie.
Uwaga! Użytkownik matthew90 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Zablokowany
Newsy
Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.

19-latek po narkotykach zadzwonił na policję. Wydawało mu się, że ktoś chce się włamać do jego domu

Rudzcy policjanci podczas interwencji w jednym z mieszkań w Wirku ujawnili marihuanę i metamfetaminę. 19-letni rudzianin został zatrzymany, usłyszał zarzut posiadania narkotyków i objęto go policyjnym dozorem.

Z Brazylii do Europy z kawą i kokainą. Kulisy sprawy drobnicowca Blume

Drobnicowiec Blume, który w 2023 roku obsługiwał transatlantycką trasę handlową pod togijską banderą, dziś stał się symbolem jednego z największych przejęć narkotyków na wodach europejskich. Wydarzenia związane z jego zatrzymaniem obnażają skuteczność współpracy służb międzynarodowych oraz skalę wykorzystywania żeglugi morskiej przez zorganizowane grupy przestępcze.