Podchodne tryptaminy, które zostały rozbudowane przy pierścieniu w pozycji piątej – np. 5-MeO-DMT, bufotenina lub ibogaina.
ODPOWIEDZ
  • 45 / 1 / 0
Wiem że ten sort może być zanieczyszczony przez 25C-NBOME, dlatego napisałem że w grę wchodzi tylko podanie per oral bo NBOMy są nieaktywne oralnie.

Z tym ciśnieniem to z tego co czytam jest różnie, jednym podnosi a inni tego nie odczuwają. Ja np. nigdy nie miałem problemów z ciśnieniem po psychodelikach, jedynie raz po 6.3mg DOC ale to ustrojstwo ogólnie na mnie źle działało.
moja wątroba poradzi sobie z tym z czym moje serce nie potrafi
  • 219 / 18 / 0
13 mg od tego samego vendora zwaporyzowano (nie do końca, na trzy wdechy). Pierwszy nic, drugi lekko tryptaminowy mindset, którego bym nawet nie poczuł, jakbym nigdy wcześniej nie brał tryptamin. Trzeci sprawił, że sięgnąłem po benzo pierwszy raz od pół roku (niemniej jednak teraz cieszyłem się, że cały czas benzodiazepiny miałem pod ręką). I nie że było mrocznie, za mocno, czy za bardzo. Wjazd na serce był tak przekurewsko okropny, że przy dwukrotnej kontrakcji czasu dalej łomotało wyraźnie za szybko, a sześć sekund z zegarkiem w ręce utwierdziło mnie w przekonaniu, że tak w istocie jest. Gdyby ktoś zastanawiał się, czy fenetyla w wiadomym sorcie jest wyczuwalna, to odpowiedź brzmi: "tak", a przy drodze administracji z szybkim onsetem: "w chuj, i miej pod ręką benzo z szybkim początkiem działania". Jak już kupujecie tryptaminy od pewnego polskiego vendora, to wybierzcie 4-HO, jest czysty.
Uwaga! Użytkownik GerardZLivii nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 823 / 11 / 1
Według mnie 5-podstawione tryptaminy mają po prostu cięższy bodyload. Pamiętam, że 5-MeO-MiPT mnie masakrował pod tym względem.
Chcesz się spotkać, pogadać ? >

Życie to najlepszy narkotyk...
  • 219 / 18 / 0
Dobre 5-MeO-MIPT wjeżdżało na serce łagodniej od MALT'a o którym mówię. I to porównując palenie MALT'a do podania IV MIPT'a. Palone 5-MeO-DMT również było łagodne dla serca w porównaniu do tej niepewnej metyloallilo. I choć allilopodstawione (szczególnie DALT'y, ale jeden podstawnik AL również robi swoje, zwłaszcza przy drugim metylowym) tryptaminy mają skłonność do intensywnego onsetu i gwałtownego offsetu, to tutaj dostałem w ryja stricte fenetylowym bodyloadem nałożonym na tryptaminę, a serce bez żadnej wkręty czy histerii było na granicy realnego niebezpieczeństwa - przy 13 niedopalonych do końca mg - także na prawdę uważajcie od kogo zamawiacie 5-MeO-metyloallilo.
Uwaga! Użytkownik GerardZLivii nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 78 / 3 / 0
GerardZLivii pisze:
serce bez żadnej wkręty czy histerii było na granicy realnego niebezpieczeństwa - przy 13 niedopalonych do końca mg - także na prawdę uważajcie od kogo zamawiacie 5-MeO-metyloallilo.
Kilka postów wcześniej opisywałem pozytywny trip na 5-meo-malt, wtedy miałem wrażenie działania czystej tryptaminy, bo taki headspace odczuwałem, na dodatek wszystko z ciśnieniem było ok przez cały trip. Jakie było moje zdziwienie kiedy ta sama dawka podana wczoraj, w taki sam sposób (sniff) wywołała u mnie takie objawy jak u ciebie. Od ponad tygodnia nie brałem żadnych stimów, podałem na czysto 20mg malta. Już dawno nauczyłem się nie wkręcać sobie kradiozwał i zdecydowanie potrafie je odróżnić od realnego zagrożenia, ale tym razem w myślach żegnałem się ze światem - dosłownie.
Najdziwniejsze jest to, że za pierwszym razem czułem tryptaminowy headspace, a wczoraj jakbym wciągnął nosem jakąś fenylkę w ogromnej ilości, wyjątkowo dziwna sprawa 8-( .
Uwaga! Użytkownik HumanMind nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 219 / 18 / 0
@up:
Nie zobaczę w tym momencie jak ten 5-MeO-MALT wygląda, bo bez żalu wywaliłem to co mi po testach zostało, ale były w nim na pewno malutkie grudki, stąd może pechowo wybrałeś więcej niedokładnie przemieszanej fenetylki za drugim razem. Jak widzę grudki w czymkolwiek o dużej aktywności, zwłaszcza jeśli jest to jakaś mieszanka, to przynajmniej "rozprasowuję" odczynnik czymś małym, pozwalającym rzeczywiście dobrze grudki rozdrobnić, przez zamknięty woreczek strunowy, do uzyskania cienkiej pudrowej warstwy, potem rozdrabniam ją i powtarzam wszystko kilka razy. W wypadku fenylek z tryptaminami najlepiej by to było zrobić na wilgotno, ale wiadomo, pojawia się tworzenie strat materiału i dodatkowy czas przygotowania.
  • 2009 / 497 / 0
HumanMind pisze:
Najdziwniejsze jest to, że za pierwszym razem czułem tryptaminowy headspace, a wczoraj jakbym wciągnął nosem jakąś fenylkę w ogromnej ilości, wyjątkowo dziwna sprawa 8-( .
Jeden z sortów dostępnych na rynku jest zanieczyszczony 25C-NBOMe. Wrzucałem w dziale sprzedawcy linka do badań gc-ms próbki 5-MeO-MALT'a z polskiego rynku.
  • 420 / 43 / 0
Ten sort o ktorym piszesz zostal wycofany. Sledze strone tego sprzedawcy. Dpt tez wycofal ale i tak strach zamawiac te nowe sorty bo chuj wi co w nich siedzi.
Uwaga! Użytkownik vlkodlak nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 7 / / 0
siema właśnie ogarnąłem troszkę 5 meo malta do testów, dokładnie 0.25g z wilka i pytanie jak to podzielić potrzebuje zrobić z tego 25 porcji do badań, słyszałem o rozpuszczaniu w 250 ml wody, ale to będzie dokładne?
  • 2881 / 302 / 0
Będzie dokładne, ale pamiętaj że tryptaminy i w wodzie i w spirytusie szybko się degradują (1-2tygodnie połowa spadku mocy) dlatego najlepiej dzielić przed samym przyjęciem. Ogólnie dzielenie na podstawie różnych roztworów jest najbardziej dokładne prawie ze wszystkich metod o ile ogarniasz matematyke na poziomie gimnazjalnym.

Po czytaj o tym malcie bo była afera z tym vendorem że w jakimś psychodeliku znajdował się proch 25C. O ile miałeś zamiar to wziąć per oral to nic bo nbomy tak nie działają, ale sniff mógłby się zgnieść. Nie pamiętam czy akurat chodziło o malta.

Poza tym przenoszę swój post jak i ten nad bo nieodpowiedni wątek/JS-C
Więc się w miasto wypuszczam
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”

Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.

Palenie z trzeciej ręki staje się z czasem coraz bardziej szkodliwe

Bierne palenie – narażanie osoby postronnej na oddziaływanie dymu tytoniowego – jest dobrze rozpoznanym zagrożeniem dla naszego zdrowia. Znacznie mniej wiadomo natomiast o „paleniu z trzeciej ręki”, czyli o sytuacji gdy dym z palonego papierosa już wywietrzał, a my wdychamy związki chemiczne, które po paleniu papierosów osiadły na ścianach, dywanach, meblach, firankach czy ubraniach.

Alkohol ma zniknąć z pola widzenia? Jest petycja do resortu zdrowia

Polska Organizacja Przemysłu i Handlu Naftowego (POPiHN) złożyła w Ministerstwie Zdrowia petycję, w której proponuje wprowadzenie jednolitych zasad tzw. sprzedaży bezwitrynowej alkoholu. To rozwiązanie nie polega na zakazie sprzedaży ani na ograniczaniu konkretnych kanałów dystrybucji. Chodzi o to, by alkohol nie był eksponowany wprost w przestrzeni zakupowej.