Z tym ciśnieniem to z tego co czytam jest różnie, jednym podnosi a inni tego nie odczuwają. Ja np. nigdy nie miałem problemów z ciśnieniem po psychodelikach, jedynie raz po 6.3mg DOC ale to ustrojstwo ogólnie na mnie źle działało.
Życie to najlepszy narkotyk...
GerardZLivii pisze:serce bez żadnej wkręty czy histerii było na granicy realnego niebezpieczeństwa - przy 13 niedopalonych do końca mg - także na prawdę uważajcie od kogo zamawiacie 5-MeO-metyloallilo.
Najdziwniejsze jest to, że za pierwszym razem czułem tryptaminowy headspace, a wczoraj jakbym wciągnął nosem jakąś fenylkę w ogromnej ilości, wyjątkowo dziwna sprawa 8-( .
Nie zobaczę w tym momencie jak ten 5-MeO-MALT wygląda, bo bez żalu wywaliłem to co mi po testach zostało, ale były w nim na pewno malutkie grudki, stąd może pechowo wybrałeś więcej niedokładnie przemieszanej fenetylki za drugim razem. Jak widzę grudki w czymkolwiek o dużej aktywności, zwłaszcza jeśli jest to jakaś mieszanka, to przynajmniej "rozprasowuję" odczynnik czymś małym, pozwalającym rzeczywiście dobrze grudki rozdrobnić, przez zamknięty woreczek strunowy, do uzyskania cienkiej pudrowej warstwy, potem rozdrabniam ją i powtarzam wszystko kilka razy. W wypadku fenylek z tryptaminami najlepiej by to było zrobić na wilgotno, ale wiadomo, pojawia się tworzenie strat materiału i dodatkowy czas przygotowania.
HumanMind pisze: Najdziwniejsze jest to, że za pierwszym razem czułem tryptaminowy headspace, a wczoraj jakbym wciągnął nosem jakąś fenylkę w ogromnej ilości, wyjątkowo dziwna sprawa 8-( .
Po czytaj o tym malcie bo była afera z tym vendorem że w jakimś psychodeliku znajdował się proch 25C. O ile miałeś zamiar to wziąć per oral to nic bo nbomy tak nie działają, ale sniff mógłby się zgnieść. Nie pamiętam czy akurat chodziło o malta.
Poza tym przenoszę swój post jak i ten nad bo nieodpowiedni wątek/JS-C
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”
Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.
Palenie z trzeciej ręki staje się z czasem coraz bardziej szkodliwe
Bierne palenie – narażanie osoby postronnej na oddziaływanie dymu tytoniowego – jest dobrze rozpoznanym zagrożeniem dla naszego zdrowia. Znacznie mniej wiadomo natomiast o „paleniu z trzeciej ręki”, czyli o sytuacji gdy dym z palonego papierosa już wywietrzał, a my wdychamy związki chemiczne, które po paleniu papierosów osiadły na ścianach, dywanach, meblach, firankach czy ubraniach.
Alkohol ma zniknąć z pola widzenia? Jest petycja do resortu zdrowia
Polska Organizacja Przemysłu i Handlu Naftowego (POPiHN) złożyła w Ministerstwie Zdrowia petycję, w której proponuje wprowadzenie jednolitych zasad tzw. sprzedaży bezwitrynowej alkoholu. To rozwiązanie nie polega na zakazie sprzedaży ani na ograniczaniu konkretnych kanałów dystrybucji. Chodzi o to, by alkohol nie był eksponowany wprost w przestrzeni zakupowej.