No coz ale czegoż to mogłem sie spodziewać po methoxy ale dużo bardziej mentalnie czułem sie po -met , -mipt
EDIT: Jaki kolor ma foxy , lekko brązowy? Przyzwyczailem sie ze wszystkie ho i meo jakie bralem byly koloru bialego a gdy tylko pojawial sie przyciemniony kolor to swiadczylo tylko o tym ze substancja ulega powolnej degradacji , wiec jak z tym jest?
Było i mocno i długo i strasznie i zajebiście, więc jeśli na Ciebie tryptaminy działają w miarę normalnie (a nawet słabiej niż mocniej), to chyba jednak miałeś coś z materiałem.
Za to polubiłem małe dawki foxa, tak koło 6mg - wtedy cały swiat wygląda jakby był wykonany z baaardzo ostrego na krawędziach kryształu. Wszystko jest - jakby to napisał Herbert - pilnujące swych granic. Widać każde szklane źdźbło na trawniku. Tylko świat tak nieruchomieje, że aż wieje nudą. Dziwi mnie ta różnica między dużymi i małymi dawkami foxa, aczkolwiek jest ona realna i zauważalna.
W sumie to skoro mamy zimę, muszę zapodać 6mg i iść do lasu ;]
Achtung! NIE MAM polskich liter!
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Lepsza dostępność do terapii dla osób uzależnionych od opioidów
Rada Ministrów przyjęła nowelizację ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii oraz niektórych innych ustaw. Nowe rozwiązania zwiększają dostęp do leczenia osób uzależnionych, upraszczają procedury dla instytucji publicznych oraz umożliwiają skuteczniejsze udzielanie pomocy medycznej.
Kawa dobrze wpływa na zdrowie psychiczne. W umiarkowanych ilościach
Po przeanalizowaniu danych dotyczących ponad 400 000 osób, naukowcy z Uniwersytetu Fudan doszli do wniosku, że picie umiarkowanych ilości kawy – dwóch lub trzech filiżanek dziennie – jest powiązane z mniejszym ryzykiem wystąpienia lęków i depresji. Ochronne działanie kawy było bardziej widoczne u mężczyzn niż u kobiet.
Koniec ery alkomatów. W polskich firmach zaczyna się era narkotestów
Kilkanaście lat temu problem używek w miejscu pracy kojarzył się niemal wyłącznie z alkoholem. Kontrola trzeźwości, alkomaty, procedury odsuwania pracownika od obowiązków – to wszystko zamieniło się w standard w wielu branżach. Dziś jednak punkt ciężkości wyraźnie się przesunął. Coraz częściej mówi się nie o alkoholu, lecz o narkotykach i innych substancjach psychoaktywnych. Wydaje się, że ta zmiana nie jest przypadkowa, ale wpisuje się w szerszy trend społeczny, szczególnie widoczny w młodszym pokoleniu.