Dawka mala - tolerancja zaszkodzila... Ale... Dla chcacego nic trudnego, czasem trzeba substancji dopomoc dajac cos od siebie... ;)
Czas dzialania: load - 45min-1h, najlepsze wrazenia -2,5h, comedown wspomagany bzd 1h...
Worth it - one way or another... Peace
Ustaliliście już coś na forum odnośnie metabolizmu 4-AcO-DMT?
Uprzejma prośba o przedstawianie faktów popartych źródłami, albo zachować w tej materii milczenie bo się burdel zrobi.
Dywagacje były już nie raz prowadzone w starym wątku i bez faktów, żadnych nowych historii nie wymyślicie - słowo daję.
Z góry dzięki za odpowiedzi. Peace. ;-)
yidodis pisze:Hej, witam wszystkich. Jestem początkującym psychonautą z niewielkim doświadczeniem, aczkolwiek z kilkoma psychodelikami miałem już w życiu styczność. Planuję przyjąć ok. 30 mg 4-aco dziś wieczorem. s&s pokój znajomego, przytulna atmosfera, dobra playlista i kilkoro znajomych, wszyscy biorą. Może to banały, ale nie znam się na tryptaminach w ogóle, dlatego mam dwa pytania: Czy lepiej jeść 4-aco na czczo, czy to nie ma wielkiego znaczenia, oraz jak to bangla z alkoholem? Wzmacnia, zbija? W ogóle nie mieszać?
Z góry dzięki za odpowiedzi. Peace. ;-)
Na twoim miejscu zmniejszyl bym dawke do 20mg , jesli nie znasz substancji
U mnie wyglada to tak ze przy 20 to cukierkowaty psychodelik , a juz kolo 30 mozna dostac konkretnego mindfuck'u.
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”
Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.
Alkohol ma zniknąć z pola widzenia? Jest petycja do resortu zdrowia
Polska Organizacja Przemysłu i Handlu Naftowego (POPiHN) złożyła w Ministerstwie Zdrowia petycję, w której proponuje wprowadzenie jednolitych zasad tzw. sprzedaży bezwitrynowej alkoholu. To rozwiązanie nie polega na zakazie sprzedaży ani na ograniczaniu konkretnych kanałów dystrybucji. Chodzi o to, by alkohol nie był eksponowany wprost w przestrzeni zakupowej.
Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów
Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.