Podchodne tryptaminy, które zostały rozbudowane przy pierścieniu w pozycji czwartej – np. 4-HO-MET, lub psylocybina.
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Z 50mg pewnie było ale przy dużej tolerce, nigdy wizuali po homecie nie miałem, głownie wyostrzony kontrast i samopoczucie, przy 20mg+ spodziewaj się gastro przeczyszczenia, niektórzy raportują :rzyg:
  • 513 / 109 / 7
Witajcie jaka dawka metocyny na 1 raz żeby było mocno ale nie wystąpił ego death jak po kwasie u mnie? Mam dość duże doświadczenie z psychodelikami (lsd do ~ 270ug, psilocybe cubensis do 4,84g i 2c-b ponad 30mg)
  • 4894 / 853 / 0
Ja bym walnal 50mg-60mg.
Uwaga! Użytkownik F6mGCrx3 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 513 / 109 / 7
@up a to ja będę miał sampla trochę ponad 40mg to po prostu całość walnę znajoma mi opowiadała że po 60mg jej się ego rozpierdoliło na cały wszechświat jak u mnie po 270ug kwasa więc za 60mg chyba podziękuję %-D
  • 4894 / 853 / 0
Możliwe to już sroga dawka. Ja próbowałem najwiecej 35mg i było pieknie ale daleko od ego death.
Uwaga! Użytkownik F6mGCrx3 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 513 / 109 / 7
Witam ile dni po 3cmc muszę odczekać żeby 4-ho-met działał z pełną mocą?
  • 3441 / 715 / 9
Aż się wyśpisz po zjeździe. 3-cmc w minimalnym stopniu rusza serotoninę. Nie rozstraja tego układu. A tryptamina jest agonistą 5-ht czyli coś co działa jak syntetyczna serotonina ponadprogramowa, którą odczuwasz dziwnie, to jest zupełnie innna mechanika.
Nawet Obi-Wan Kenobi był kiedyś helupiarzem.
  • 513 / 109 / 7
Polecam substancję jest bardzo zbliżony do grzybów
Przyjęty w dawce ponad 40mg na początku było mocno niepokojąco zanosiło się na badtripa ale po czasie trip zmienił się na piękny i terapeutyczny z tym właśnie grzybowym klimatem afterglow przyjemne
U was też mimo srogich wizuali była zaskakująco duża trzeźwość mentalna? :D
  • 4894 / 853 / 0
Tak, myślę że to cechuje ta tryptamine.
  • 146 / 8 / 0
18 września 2021GalaktycznyBiznesmen pisze:
Polecam substancję jest bardzo zbliżony do grzybów
Przyjęty w dawce ponad 40mg na początku było mocno niepokojąco zanosiło się na badtripa ale po czasie trip zmienił się na piękny i terapeutyczny z tym właśnie grzybowym klimatem afterglow przyjemne
U was też mimo srogich wizuali była zaskakująco duża trzeźwość mentalna? :D
Zdecydowanie bardziej wesoło i pozytywnie w porównaniu z grzybami. Jak dla mnie to grzyby bez podjazdu.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Terapeuta uzależnień: Zielsko ma konsekwencje w następnym pokoleniu

Na oczach Roberta Rutkowskiego, terapeuty uzależnień, zmieniła się rzeczywistość wokół substancji psychoaktywnych w Polsce. Ekspert opowiedział, co działo się za kulisami tej zmiany. - To miało swoją cenę, która mnie wtedy przeraziła - powiedział wprost.

Masowe ilości kokainy na masowcu. Kucharz w areszcie

Blisko pół tony kokainy o wysokiej czystości przejęły argentyńskie służby na masowcu Ceci w porcie rzecznym San Lorenzo. Do udziału w przemycie przyznał się okrętowy kucharz.

Medyczna marihuana długoterminowo poprawia jakość życia pacjentów

Australijscy medycy mówią, że pacjenci, którym przepisano medyczną marihuanę, mogli liczyć na poprawę ogólnej jakości życia związanej ze zdrowiem, a także zmniejszenie zmęczenia i zaburzeń snu przez okres jednego roku. Lęk, depresja, bezsenność i ból również ulegały osłabieniu.