Wszystko, co dotyczy hodowli/uprawy grzybów psylocybinowych.
ODPOWIEDZ
  • 2647 / 41 / 0
20240516_110201.jpg
Sypie więcej kawy na 2gi rzut.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Uwaga! Użytkownik ShadySharky nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2 / 1 / 0
Nie wypada przychodzić z pustymi rękoma. Mój Albinos Champion na tą chwilę [ external image ]
  • 3 / / 0
Kolonizacja długo trwała bo ponad miesiąc.
Temperatura stała w granicach 22C-24C kontrolowana wilgotność i nie bezpośrednie źródło światła. Odmiana bardzo dziwna, trzony jak z gąbki, pękate ciężkie. Malutkie kapelusze. Na sucho ściąłem niecałe 40g w pierwszym rzucie. I tu ma pytanie : czy kolejne rzuty dają mnie psylo czy to raczej niema znaczenia ?

Łapcie parę fot

✌️
  • 377 / 87 / 0
@AndrzejNiewiadomy Kolejne rzuty będą mniejsze objętościowo ale zawartość związków w grzybie się nie zmienia.
  • 3 / / 0
Dzięki. Generalnie ta odmiana dała wyjątkowo mało. Najwięcej owocników ja do tej pory dały APE i Nutcracker. Nawet więcej niż MVP.
Ale żadne z powyższych nie były takie masywne jak te.
Ile rzutów udało Ci się zdjąć maksymalnie z jednego worka ? ✌️🤜🤛
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
„Lewe” recepty na opioidy i środki odurzające w paczkach

Prokuratura w Nowym Targu prowadzi dużą sprawę. Lekarz wystawiał „lewe” recepty na leki opioidowe, a ksiądz był jednym z odbiorców środków odurzających. To jedni z wielu zatrzymanych do sprawy osób. Nowotarska prokuratura prowadzi śledztwo, które dotyczy zatrzymanych z czterech województw, a także przerzutu środków odurzających za granicę.

Marihuana a ciąża i płodność – badacze z UM Wrocław: „Nie ma bezpiecznej dawki”

Normalizacja marihuany w debacie publicznej idzie w parze z rosnącym przekonaniem, że to „naturalna” i mniej inwazyjna alternatywa dla farmakoterapii. Jednak najnowszy przegląd 64 badań przeprowadzony przez naukowców z Uniwersytetu Medycznego we Wrocławiu pokazuje, że THC nie jest obojętne dla układu rozrodczego ani dla rozwijającego się płodu. Eksperci wskazują, że kannabinoidy wpływają na centralne mechanizmy płodności, a skutki ich działania mogą być długofalowe – także dla przyszłych pokoleń.

Zapomniał o marihuanie ukrytej w drewnianym wychodku

Płońscy kryminalni nie spodziewali się znaleźć narkotyki w takim miejscu. 25-latek z gminy Glinojeck postanowił ukryć torbę z marihuaną w drewnianym wychodku za domem. Z czasem o swoim „składzie” zapomniał, ale pamięć odświeżyli mu funkcjonariusze, którzy przyjechali z niezapowiedzianą wizytą. Mężczyzna usłyszał zarzut posiadania narkotyków, a wkrótce może usłyszeć kolejne.