Wszystko idzie okej, prawdopodobnie jutro pierwsze grzyby będą gotowe do zbioru. Czy mogę zebrać wszystkie grzyby (nawet te małe) za jednym zamachem i rozpocząć kolejnego flusha? Czy te małe grzyby nadają się do wysuszenia i spożycia, czy należy je wyrzucić? Z góry dziękuję za pomoc! (:
Jasne, że tak. Te małe nieraz mają większy potencjał klepliwości, niż te przerośnięte. Nie marnujemy absolutnie ani jednego osobnika, traktujemy wszystkie jednakowo.
pozdro :)
Odsyłam tutaj:
grzyby-sklepy-z-zarodnikami-i-sprzetem-t48400.html
Gotowe do zbioru czy jeszcze poczekac?
I tu moje pytanie, ponieważ za drugim i trzecim razem średnio wychodziło - jeżeli widać że grzybnia rozwija się tylko na powierzchni i do tego punktowo w kilku miejscach, jest sens pownego nakłuwania gąbki przy ponownym flushu żeby zrobić miejsce dla rozwoju grzybni? Czy to co zrobimy na początku jest na amen.
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany
Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.
Chcieli ukryć tony narkotyków w bananach
Peruwiańska policja antynarkotykowa skonfiskowała 3,4 ton kokainy, która miała zostać umieszczona w ładunku bananów przeznaczonych na eksport do Belgii – poinformowały w sobotę czasu lokalnego władze.
USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?
Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.