Dział poświęcony tematowi kontroli recept lekarskich u farmaceuty.
ODPOWIEDZ
  • 2 / 2 / 0
Hej,
Czy ktoś ma może jakieś doświadczenie z kupowaniem recepty przez internet? Były jakieś problemy? Macie może jakąś osobę, z którą macie stały kontakt?
I ktoś wie jak to wygląda od strony prawnej? Czy jakby mnie przyłapali na kupowaniu to miałabym problem?
  • 48 / 6 / 0
Nie.
  • 71 / 17 / 0
Prawnie pewnie byłby problem. Znam 1 osobę, która kupowała recepty za pierwszym razem wszystko ok, za drugim recepta nie przeszła w aptece.
  • 12621 / 2442 / 0
Przypałowe na maksa.

Właściwie to wszystkie moje prywatne wizyty u magików, to było tak naprawdę kupowanie recept : ) Z tym, że w pełni legalnie i taniej, niż na czarnym.
  • 218 / 51 / 0
Brzmi jak proszenie się o wyjebkę i przypał w jednym. Już lepiej dopłacić żeby kupić to co docelowo chcesz, albo dopłacić u magika żeby legitnie dostać to co chcesz.
I am Alpha and Omega, the beginning and the end. I will give unto him that is athirst of the fountain of the water of life, freely.
  • 75 / 19 / 0
Przypał na 99%. Ja bym nie ryzykował, lepiej prywatnie do magika, w efekcie taniej wyjdzie niż jakieś kombinacje. Ja mam z resztą wyrok w zawieszeniu za krzywe akcje po benzo i zwyczajnie bym się bał.
  • 8103 / 909 / 0
Najlepiej iść do lekarza i wyłudzić benzo.Takie kupowanie przez internet to ryzyk-fizyk.Ktoś Ciebie wyjebie albo dostaniesz dobra recke.Ogólnie - nie polecam.

Przecież nie tak trudno dostać receptę od magika.Mamy wtedy pewność, ze w aptece wszystko przejdzie bez szumu.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 948 / 279 / 2
Kiedyś to było przypalowe, po zmianie prawa to proszeni się o duży przypał. Temat do zamknięcia
Uwaga! Użytkownik A-CoA nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 629 / 121 / 0
Doktorki lubią $$$. To recki na wiele leków mozesz załatwić. Internet, przypał albo wał. Lub jedno i drugie.
  • 2 / 2 / 0
Kim jest magik?
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Palenie marihuany może drastycznie zwiększać ryzyko astmy. Pojawiły się nowe dowody

Legalna dostępność marihuany to kwestia, o którą w naszym kraju stale się spieramy. Ma zarówno swoich zwolenników, jak i przeciwników. Ostatnio pojawił się jednak nowy argument: okazuje się, że palenie marihuany może drastycznie zwiększać szansę zachorowania na astmę. Dlaczego tak się dzieje?

Rozbita grupa pseudokibiców zajmująca się przemytem narkotyków

Ponad 2,5 tony narkotyków mogło trafić na polski rynek dzięki działalności zorganizowanej grupy przestępczej wywodzącej się ze środowiska stołecznych pseudokibiców. Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji i Komendy Stołecznej Policji pod nadzorem Prokuratury Krajowej skutecznie uderzyli w struktury przestępcze, zatrzymując jej kluczowych członków.

15 lat niechcianych badań. A teraz nowa rewolucja w psychiatrii

Specjalista z Wielkiej Brytanii nie ma wątpliwości, że jesteśmy świadkami nowej rewolucji w psychiatrii. Psychodeliki, jak psylocybina i MDMA, zdobywają coraz większe zainteresowanie naukowców w leczeniu depresji i innych zaburzeń psychicznych.