Dział poświęcony tematowi kontroli recept lekarskich u farmaceuty.
ODPOWIEDZ
  • 1199 / 8 / 0
.
Ostatnio zmieniony 15 sierpnia 2008 przez prawie_martwy, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 803 / 6 / 0
Wypierać się. Wiedzieć co sie robiło w tym czasie i ktos to może potwierdzić, gdzie byłeś tego dnia.

A skąd wiesz, że sprawa wypłynęła?
  • 1199 / 8 / 0
.
Ostatnio zmieniony 15 sierpnia 2008 przez prawie_martwy, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 308 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: kolik »
może być problem jeśli w aptece jest kamera
trudno będzie sie wtedy wyprzeć
tak samo jeśli zlecą ekspertyzę grafologiczną

mimo wszystko wypierać się
                  ~O~
  • 3523 / 51 / 0
Jeśli zostaniesz zatrzymany to zapewne wezwą aptekarkę na okazanie i cię rozpozna. Dziwne, że nie dostałeś wezwania. Stawiam, że tylko sprawdzają. Ukrywaj się przez jakiś czas, niech nikt nie otwiera drzwi. Załatw masę benzo bo ci nerwy wysiądą.
Kara to grzywna, albo pozbawienie wolności od 3 miesięcy do lat 5. Jeśli jesteś niekarany za podobne przestępstwa to dostaniesz na bank zawiasy.
Ostatnio zmieniony 22 lipca 2008 przez WildMonkey, łącznie zmieniany 1 raz.
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 1199 / 8 / 0
.
Ostatnio zmieniony 15 sierpnia 2008 przez prawie_martwy, łącznie zmieniany 5 razy.
  • 1199 / 8 / 0
.
  • 803 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: yam'teoretyk »
0,98%

Za zawiasy ze szkoly nie wypierdalają.
  • 803 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: yam'teoretyk »
prawie_martwy pisze:

W sumie jezeli ta farmaceutka mnie rozpozna to chyba nie ma sensu brnac dalej w jakies sciemy... jak myslicie ? czy przyznanie sie do winy jakos by pomoglo ?(w sumie to cala sprawa jset o jedna recke na transtec wiec moze jakbym sie przyznal to jakies zawiasy bym dostal czy cos ...)
No tak jest, Nie ma sensu jeśli nie masz alibi na ten czas.
Przyznanie się zmniejszy wyrok na pewno. Do tego zaoszczędzisz sobie nerwów. Twój wybór, ja nie moge powiedzieć co lepiej, nie jestem w twojej sytuacji, nie wiem co robisz, kim jesteś.
  • 1199 / 8 / 0
.
Ostatnio zmieniony 15 sierpnia 2008 przez prawie_martwy, łącznie zmieniany 2 razy.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Setki kilogramów narkotyków w gaśnicach i kołach zapasowych. Osiem osób przed sądem

Prokurator Prokuratury Regionalnej w Gdańsku skierował do Sądu Okręgowego w Gdańsku akt oskarżenia przeciwko ośmiorgu osobom, oskarżonym o udział w zorganizowanej grupie przestępczej zajmującej się międzynarodowym obrotem marihuaną i kokainą oraz praniem pieniędzy. Aktem oskarżenia objęto siedmiu mężczyzn i jedną kobietę.

Medyczna marihuana kontra bezdech senny

Według danych opublikowanych przez badaczy z Minnesota Office of Cannabis Management, 40 proc. pacjentów z obturacyjnym bezdechem sennym (OSA) uczestniczących w stanowym programie medycznej marihuany doświadczyło znaczącej i trwałej poprawy jakości snu po rozpoczęciu terapii konopiami.

Jak marihuana niszczy serce

Na Uniwersytecie Kalifornijskim w San Francisco wykazano, że przewlekłe używanie konopi - niezależnie od tego, czy są one palone, czy przyjmowane w jakimś jadalnym produkcie - wiąże się z istotnym ryzykiem dla układu sercowo-naczyniowego.