Dział poświęcony dyskusji na temat testów służących wykazaniu, że osoba spożywała narkotyki, oraz służących zidentyfikowaniu substancji w materiale.
ODPOWIEDZ
  • 2814 / 14 / 0
THC - tak.
Uwaga! Użytkownik PcP jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1229 / 181 / 0
Ale to psuje test czy daje negatywa ?
  • 2814 / 14 / 0
Z tego co wiem wynik fałszywie negatywny.
Uwaga! Użytkownik PcP jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2 / / 0
Wiec, po dosc czestym bakaniu dobrej trawki, powiedzmy 2 miesiace w tym przez 3 dni z rzedu prawie przez caly dzien na haju oswiadczam: W Niedziele dobrze zbakany, w poniedzialek wypijasz 3 litry mleka,wtorek pijesz kwasek cytrynowy(butelka chyba 400ml 40% kw.z cytryn, dostepny w kazdym sklepie spozywczym) do tego 1 saszetka 20g samego kwasku do 1,5l wody. do tego jeszcze 2 litry z 4 tabletkami witaminy C 1000mg tabs. Po takich specyfikach jest naprawde dobre lanie! w srode badanie, oczywiscie zeby nie isc w ciemno lepiej jednak miec przy sobie visine classic bo w kazdym organizmie poziom THC utrzymuje sie nieco inaczej. Kitrasz w majty odkrecone visine i lejesz do słoiczka, przyprawiasz okolo 7ml kropli visine na 100ml siuśków. Wynik testu? NEGATYWNY :D W moczu nie stwierdzono THC a na tescie 2 paseczki xD
  • 7 / / 0
wie ktoś może, jak oszukać test w lab na dxm?
  • 2814 / 14 / 0
Jaki test? Krwi? Mocz? Skierowany specyficznie na DXM, czy zabezpieczenie przed ewentualnym wynikiem fałszywie dodatnim?
  • 7 / / 0
Z moczu, chyba tylko na dxm, bo tak to mam też zwykłe multitesty z apteki, a o zabezpieczeniach nic mi nie wiadomo. Na początku robili takie, że wychodziło nawet to, że kawę dwa dni temu piłam... A teraz nie jestem pewna, wydaje mi się, że tylko na tą jedną substancję

Pozytyw wychodzi do 2-3 dni, ostatnio zdarza się, że robią mi jeden dzień po drugim, więc nigdy nie wiadomo...
  • 2814 / 14 / 0
Nie ma w Polsce dostępnych specyficznych testów skierowanych na DXM.
  • 7 / / 0
są, bo mi je robią w labie...
  • 2814 / 14 / 0
Myślałem, że chodzi ci o testy na DXM podobne do multi testu. W laboratorium można zbadać na dowolną substancję. Trudno też sfałszować wyniki, bo zawsze można wtedy dodatkowo wykrywać substancje dodane.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?

Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.

Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”

Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.

Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces

Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.