Kannabinoidy, których struktura zawiera "mostek" metanonowy, lub etanonowy między dwoma strukturami cyklicznymi. Ta grupa obejmuje najwcześniejsze kannabinoidy, odkryte przez Johna Williama Huffmana.
ODPOWIEDZ
  • 3959 / 148 / 0
ja biore rc z braku dobrego zielska u mnie tez. bo tak to weed wole, wiadomo.
ur mam ten drobny bialy piasek, ostatnio pale to caly dzien. %-D
musze przypalac tak co 30min zeby bylo ok a pod wieczor to juz co 15min.
jebana tolerka.
  • 484 / 3 / 0
URka znowu mnie zaskoczyła. Przypalałem sobie mocną maczankę 1:20 cały wieczór (4-5 podejść po 2-3 solidne buchy), za każdym razem było dość mocno, ale do ogarnięcia, poza ostatnim razem. Spaliłem mniej niż wcześniej, a kopnęło, że hoho... ledwie dowlekłem sie do łóżka. Serce wariowało, by po chwili nabrać niemalże kodeinowego chillu. Miałem wrażenie, że spadam z łóżka. Nie miałem siły utrzymać rąk nad sobą. Uświadomiwszy sobie, że jestem totalnie upierdolony, odłożyłem telefon i zacząłem wczuwać się w siebie. Stanowczo odrzuciłem paranoję, że umieram (zdarza mi się to prawie zawsze po mocnym upaleniu kanna). I, co najlepsze, miałem całkiem wyraźne oevy i cevy. Cienie zaczęły żyć własnym życiem. Z czarnych plam ułożył mi się łuk przez ściany i sufit, który nie znikał nawet po zamknięciu oczu. Wizja rozmazana jak pod wodą. Całkiem wyraźne po ciemku powidoki - w świetle już niezbyt, sprawdzałem nad telefonem. Miazga. Niestety odczucia fizyczne wg mnie dyskwalifikują tą substancję jako tzw. katapultę do innej rzeczywistości.
  • 41 / 1 / 0
RPA = idąc tym tropem można powiedzieć że ja jestem cały czas na katapulcie do innego świata :))))
  • 484 / 3 / 0
To polecam się wziąć za inne używki, zanim ci zęby powypadają, a kości zaczną łamać od podmuchu wiatru :finger: To naprawdę nie jest lekkie przeżycie dla organizmu.
  • 3959 / 148 / 0
mozesz rozwinac?
  • 744 / 29 / 0
no trudno się mówi, chodzenie po bagnach wciąga %-D
Spoiler:
Maybe the Chinese were using second class citizens as guinea pigs for the initial human trials of their new drugs.
Kwiecień plecień co przeplata trochę kwasa, trochę lata
  • 625 / 28 / 0
rpa pisze:
To polecam się wziąć za inne używki, zanim ci zęby powypadają, a kości zaczną łamać od podmuchu wiatru :finger: To naprawdę nie jest lekkie przeżycie dla organizmu.
Co niby miałoby to spowodować xD
Są bajki że kanna takie jak am2201 mogą mieć takie skutki przez zawarty w cząstce fluor, ale jak dla mnie to bajeczki
Poza tym UR-144 składa się z samego węgla i wodoru oraz jednej cząsteczki tlenu i azotu, tutaj nawet nie ma co reagować
Kiedyś znów wszyscy spotkamy się razem, czas straci wtedy znaczenie, gdy z hukiem otworzą się bramy Valhalli nic nigdy już nas nie rozdzieli.
  • 484 / 3 / 0
To była metafora, acz nie do końca. Wpływ URki na zęby jest na pewno, może ujawnia się po dłuższym czasie. Pikawę można sobie zajebiście rozstroić, nie mówiąc już o zajebanych mułem płucach. Ogólnie człowiek traci z 20% wydolności, nawet nie w ciągach 24 na dobę, a przy umiarkowanym codziennym użytkowaniu. To chyba o czymś świadczy?
  • 1513 / 26 / 0
Nie zauważyłem, może poza zębami głownie od wysokiej (umiarkowanie) temperatury - zaraz po paleniu "czułem", że mam zęby. Smołę ograniczyłem waporyzując z żarówki. Po 4 miesiącach waporyzowania ur nie zauważyłem takiego spadku formy jak po 2 tygodniach palenia fajek (4-8 dziennie dobry lekki shag)

Dobrze, że ostrzegasz ale wydaje mi się, że siejesz też troszkę dezinformację. Bądź co bądź lepiej się bać na zapas...
mr_b∩ʁbꞁө
  • 484 / 3 / 0
Wiem co mówię, ja i kilku moich znajomych używa UR od paru miesięcy i każdy z nas ma bardzo podobne odczucia. Nie mówię, że to najgorsze zło świata, ale kilku negatywów po prostu nie sposób odmówić temu kanna. Kondycyjnie wykańcza (przynajmniej nas) dużo bardziej UR. Powiem więcej, przy dawkach "kopiących" UR jest wg mnie dużo bardziej toksyczny w odczuciu niż AM-2201.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
"Pamiątka" z Tajlandii. Portugalczyk wpadł na warszawskim lotnisku

24 kg marihuany miał w swojej walizce Portugalczyk, zatrzymany na lotnisku Chopina w Warszawie. W bagażu 22-latka, który przyleciał z Bangkoku w Tajlandii, znaleziono 42 paczki suszu, których wartość na czarnym rynku oszacowano na niemal 1,2 mln zł. Mężczyźnie grozi grzywna i od 3 do 20 lat więzienia.

USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?

Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.

Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces

Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.