Substancje z tej grupy, które w strukturze zawierają atom fluoru.
ODPOWIEDZ
  • 36 / / 0
Czy wy też mieliście po tym akcje ,że walczyliście aby nie usnąć? Nie mówie na początku palenia ale tak po 1-2h jak już faza właściwa schodziła. Ja dosłownie walczyłem i kawe musiałem sobie jebnąć extra-strong aby nie usnąć. Każde zamknięcie oczu nawet na sekunde to było to uczucie jakby tuż przed zaśnięciem. Kurwa albo to coś ze mną nie tak. Czekanie na działanie kawy było męczące jak skurwysyn. i tak ponad godzine miałem taki stan gorszy dosłownie niż po lekach nasennych.
  • 205 / 1 / 0
tak zamula.
Skurwysyn.
  • 1456 / 19 / 0
Dlatego dobrze jest palić tylko przed snem, albo gdy mamy rozregulowany tryb życia i chcemy to zmienić.
Chociaż ja akurat rzadko kiedy po tym zasypiam, nawet jak chcę zasnąć to jest mi ciężko %-D
Uwaga! Użytkownik kfs nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1472 / 26 / 0
Czy połączenie alkoholu 4-5 piw lub ćwiartki wódki z niedużą lecz zauważalną ilością JWH -307 jest bezpiecznie ?]

czy jest w miarę przyjemne ,bez większych efektów ubocznych

Ta ilość alkoholu nie jest może mała ,ale na pewno kontrolowana ,a jeśli chodzi o ilość JWH -307 to bym robił nie za mocną maczankę,po prostu zauważalną,też bym nie palił dużo do tego alkoholu

bardzo fajny kannaboid z opinii ,zawsze gdy pale trzeba coś wypić,dlatego zależy mi bardzo na opinii ,słyszałem o negatywnych połączeniach ale osoby były już po solidnej dawce alkoholu i tez nie paliły mało samego JWH-307

@surveilled- jeśli to zły dział ,to przenieść nie kasuj,ale w tym temacie dostane najlepszą odpowiedz tak min się wydaje
  • 259 / 1 / 0
Lol,co rozumiesz przez 'efekty uboczne'? Zastanawiam się już chyba z 10 minut i nie mam bladego pojęcia co możesz mieć na myśli, spodziewasz się jakiegoś ataku padaczki or sth?
  • 1472 / 26 / 0
Zle się wyraziłem

chodzi ogólnie o nieprzyjemne efekty,problemy z sercem z oddychaniem,bardzo wielki nieogar pulsowanie obrazu,ataki paniki itd nie wiem jak to dokładnie wyrazić wszystko związane z przepaleniem się kannaboidami ,wszystkie efekty nieprzyjemne

a może jednak w połączeniu z alkoholem (oczywiście odpowiednie ilości) jest wszystko pod kontrolą jak przy pozostałych kanna

Bo na niektóre osoby samo jwh-307 działa ok a w połączeniu z alkoholem miały bardzo nieprzyjemne efekty tylko ,że piły półlitra itd

może przy normalnych ilościach(pisałem w poprzednim poście) alko i samej 307 jest w miarę w porządku ?
  • 259 / 1 / 0
Jest to bardzo możliwe. Prawdopodobnie też miałem te efekty łącząc kannabinoidy i alko. Tylko nie jestem tego pewien,bo spałem smacznie jak dziecko.
  • 1472 / 26 / 0
A ile wypiłeś i wypaliłeś wtedy

jak samo 307 działa na Ciebie ?

Dodam tez ogólnie ,że połączenie innych kanna z alko działa wyśmienicie na mnie, dużo lepiej niż samo kanna,bo przy samym kanna mam nieprzyjemne efekty

naprawdę musiał bym się postarać aby przedawkować takie połączenie ,jeśli już to tylko czułem negatywne skutki alkoholu

tylko gdzieś kiedyś jakoś usłyszałem ,że 307 się łączy bardzo zle z alkoholem i mnie to martwi,a może trzeba po prostu dobrać dobrą dawkę ,szczególnie samego 307 ?
  • 1456 / 19 / 0
Pojęcie "bezpieczne" jest względne, bo dużą rolę tutaj odgrywa kwestia psychiki. Jak się stresujesz bodyloadem, podwyższonym ciśnieniem to dużo łatwiej o nieprzyjemne efekty. Jeżeli się wyluzujesz i nie będziesz przesadzać z żadną z substancji to będzie ok. Oczywiście jeżeli obie substancje działają na Ciebie dobrze, ale z tego co napisałeś to tak jest.

Osobiście nie lubię takiego połączenia, zarówno z syntetykami jak i z MJ. Alkohol mi po prostu psuje działanie kannabinoidów. Oczywiście mówię tutaj o znacznej ilości jak te 4-5 piw (rzadko piję, więc nie mam tolerki na alko), takiej które już wywoła jakiś tam stan upojenia, oczywiście do ogarnięcia, ale jednak. Po kanna/MJ lubię sobie wypić maksymalnie jedno piwo, powoli je sącząc, albo jakiegoś słabego drinka, ale nie więcej, bo po prostu robi mi się niedobrze. Jak dla mnie kannabinoidy same w sobie działają dobrze i już nie potrzebuję ich niczym doprawiać.

No ale wiadomo, to kwestia gustu, więc jeżeli taki miks Ci pasuje to musisz tylko wybadać empirycznie odpowiednią dawkę kanna i alko dla siebie, uwzględniając tolerancję na obie substancje i samopoczucie w tym konkretnym dniu.

Kiedyś, jak pierwszy raz próbowałem 307 to było po imprezie alkoholowej na mocnym kacu. Było ogólnie beznadziejnie, na dodatek jeszcze zemdlałem potem na przystanku autobusowym, ale to raczej z przemęczenia i niejedzenia przez ileś godzin.
Potem nauczyłem się tak używać kanna, żeby nie przesadzać i każde następne palenie było lepsze, ale właśnie już bez znacznych ilości alkoholu.
Uwaga! Użytkownik kfs nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 6 / / 0
Raz na suto zakrapianą imprezę przyniosłem JWH-307, paliło 5 osób - jedna z nich wypiła wcześniej masę wódki i po JWH zerwał się chłopakowi film totalnie (tak mówi, inna sprawa, że bez JWH niedługo i tak by się zerwał), aczkolwiek oprócz tego że bełkotał do nas jakieś głupoty z uśmiechem na twarzy i dostarczył wszystkim niezłego ubawu pląsając na parkiecie w sposób nieopisywalny to nic mu się nie stało. Drugi też wypił całkiem sporo - popłakał się ze śmiechu. Pozostała trójka, w tym ja, piła raczej mało, po kilka(naście) kieliszków rozłożonych na kilka godzin imprezy, na przemian z buszkami (wszyscy palili tyle samo i były to małe ilości, po lufce-dwóch na pięć osób, maczanka 1g/30g) i wszyscy byli bardzo zadowoleni, stwierdziliśmy, że JWH-307 łączy się z alkoholem znacznie lepiej niż MJ (której efekty alkohol mi spłyca). Było to jedyne połączenie takie w moim wypadku (nie przepadam za mocnym alkoholem), ale chętnie bym powtórzył. Wpływ na efekt na bank miało świetne s&s - pamiętam, że idąc tam miałem mega dobry humor. W świetle tego mocno dziwią mnie powszechne tu opinie o jakichś problemach - wystarczy ostrożnie popalać małe ilości.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Danii: jazda autem po zażyciu gazu rozweselającego na równi z jazdą pod wpływem narkotyków

W Danii prawnie zabronione jest prowadzenie samochodu pod wpływem gazu rozweselającego (podtlenku azotu). W takim wypadku kierowca będzie traktowany tak, jakby zażył narkotyki, i może stracić prawo jazdy na trzy lata

Zapomniał o marihuanie ukrytej w drewnianym wychodku

Płońscy kryminalni nie spodziewali się znaleźć narkotyki w takim miejscu. 25-latek z gminy Glinojeck postanowił ukryć torbę z marihuaną w drewnianym wychodku za domem. Z czasem o swoim „składzie” zapomniał, ale pamięć odświeżyli mu funkcjonariusze, którzy przyjechali z niezapowiedzianą wizytą. Mężczyzna usłyszał zarzut posiadania narkotyków, a wkrótce może usłyszeć kolejne.

Narkotyki w starożytnym Egipcie i Mezopotamii? Archeolodzy mają koronny dowód

Nowe badania przenoszą nas w czasie o ponad 2500 lat. Odkryto dowód na to, że elity starożytnego Egiptu i Mezopotamii regularnie używały opium. Był to stały element ich życia. Prawdę ujawniło alabastrowe naczynko.