oraz gastrofaza to po tym jest jedna z wiekszych jakie przy kanna doswiadczylem.
Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
Widzenie zbyt wielu jest wyczerpujące.
mysle, ze proporcje maczan w przypadku tego kanna beda podobne do am2201.
Życie to najlepszy narkotyk...
A nie sry, to mi tyle trzeba :wall:
Grentoo pisze:LoL, toszto tego idzie 50mg w godzine. (1:10 pfff, 1:7 będzie git dla prawdziwych graczy - palimy mini bucha z dupy i jest dobrze)
A nie sry, to mi tyle trzeba :wall:
jednak zaniepokoiło mnie coś innego, otóż waporyzowałem to sprawdzoną metodą foliowej łyżeczki, pierwszy buch siwa para o smaku plastiku, drugi też, a trzeci ?
wszystko zrobiło się nagle ciemnozielone, pojawił się ciężki zielony dym o metalicznym smaku
zgaduję że substancja uległa spaleniu, ale używałem zapalniczki benzynowej i to z pewnej odległosci, obawiam się czy przy normalnym paleniu maczanki duża część tego również nie ulegnie spaleniu i czy nie bedzie to szkodliwe
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Aresztowania za marihuanę w USA – raport FBI zaskakuje liczbami
Mimo postępów w legalizacji, aresztowania za marihuanę w USA nie ustają. Sprawdź, co naprawdę pokazują najnowsze dane FBI.
Matka przemycała narkotyki dla syna w więzieniu. Nasączyła nimi strony książki kulinarnej
Dzięki czujności funkcjonariuszy Zakładu Karnego nr 1 w Strzelcach Opolskich oraz szybkiej reakcji policjantów, udaremniono nietypową próbę przemytu narkotyków. 50-letnia kobieta, która przyszła na widzenie ze swoim synem, osadzonym w zakładzie karnym, chciała przekazać mu książkę zatytułowaną „Zdrowie zaczyna się na talerzu”. Jak się okazało, książka kryła coś znacznie bardziej niebezpiecznego niż przepisy na zdrowe posiłki.
Kokaina w gumie do żucia
Celnicy na lotnisku Gardermoen postanowili sprawdzić dokładniej paczkę z Peru pełną słodyczy. Jak się okazało - mieli wyczucie. W środku zamiast gum do żucia znaleźli 300 gram kokainy, czytamy w dzienniku Dagbladet.