Substancje z tej grupy, które w strukturze zawierają atom fluoru.
ODPOWIEDZ
  • 3959 / 148 / 0
prawda, jak spale ciut za duzo to bezwladnie osuwam sie na lozko jak po dobrej dawce benzo. :*)

oraz gastrofaza to po tym jest jedna z wiekszych jakie przy kanna doswiadczylem.
  • 2714 / 513 / 0
Jakie proporcje do mocnej maczany? 1:10/15?
Odpowiadając mi na łamach forum użyj proszę funkcji mention.

Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
  • 1203 / 21 / 0
1:10 będzie mocarna Panie.
Chcę widzieć już tylko jedno światło.
Widzenie zbyt wielu jest wyczerpujące.
  • 3959 / 148 / 0
oj tak. :finger:

mysle, ze proporcje maczan w przypadku tego kanna beda podobne do am2201.
  • 823 / 11 / 1
Daj 1:30. Będzie kosa.
Chcesz się spotkać, pogadać ? >

Życie to najlepszy narkotyk...
  • 992 / 17 / 0
LoL, toszto tego idzie 50mg w godzine. (1:10 pfff, 1:7 będzie git dla prawdziwych graczy - palimy mini bucha z dupy i jest dobrze)

A nie sry, to mi tyle trzeba :wall:
SHHHHHEEEEEEEEIIIITT
  • 47 / 1 / 0
1:20 jest w sam raz dla osób popalających częściej niż od czasu do czasu,
https://www.youtube.com/watch?v=i4FuPdMskeI
  • 466 / 10 / 0
Grentoo pisze:
LoL, toszto tego idzie 50mg w godzine. (1:10 pfff, 1:7 będzie git dla prawdziwych graczy - palimy mini bucha z dupy i jest dobrze)

A nie sry, to mi tyle trzeba :wall:
ziomek kupil ostatnio hasz w proporcjach 7:100 i robi dobrze... A MJ pale naprawde czesto i tez w dosyc sporych ilosciach
  • 2 / / 0
ktoś pisał 1:20, przegięcie max 1:15 a najlepiej 10 bo wtedy buszek i jest sii mało wydajny kanna dobrze się mixuje z bratem thj-018
  • 625 / 28 / 0
dostałem tego troszkę w gratisie, faktycznie dosyć skunowe działanie, mało psychodeliczne i dość mocno siada na ciało
jednak zaniepokoiło mnie coś innego, otóż waporyzowałem to sprawdzoną metodą foliowej łyżeczki, pierwszy buch siwa para o smaku plastiku, drugi też, a trzeci ?
wszystko zrobiło się nagle ciemnozielone, pojawił się ciężki zielony dym o metalicznym smaku
zgaduję że substancja uległa spaleniu, ale używałem zapalniczki benzynowej i to z pewnej odległosci, obawiam się czy przy normalnym paleniu maczanki duża część tego również nie ulegnie spaleniu i czy nie bedzie to szkodliwe
Kiedyś znów wszyscy spotkamy się razem, czas straci wtedy znaczenie, gdy z hukiem otworzą się bramy Valhalli nic nigdy już nas nie rozdzieli.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Aresztowania za marihuanę w USA – raport FBI zaskakuje liczbami

Mimo postępów w legalizacji, aresztowania za marihuanę w USA nie ustają. Sprawdź, co naprawdę pokazują najnowsze dane FBI.

Matka przemycała narkotyki dla syna w więzieniu. Nasączyła nimi strony książki kulinarnej

Dzięki czujności funkcjonariuszy Zakładu Karnego nr 1 w Strzelcach Opolskich oraz szybkiej reakcji policjantów, udaremniono nietypową próbę przemytu narkotyków. 50-letnia kobieta, która przyszła na widzenie ze swoim synem, osadzonym w zakładzie karnym, chciała przekazać mu książkę zatytułowaną „Zdrowie zaczyna się na talerzu”. Jak się okazało, książka kryła coś znacznie bardziej niebezpiecznego niż przepisy na zdrowe posiłki.

Kokaina w gumie do żucia

Celnicy na lotnisku Gardermoen postanowili sprawdzić dokładniej paczkę z Peru pełną słodyczy. Jak się okazało - mieli wyczucie. W środku zamiast gum do żucia znaleźli 300 gram kokainy, czytamy w dzienniku Dagbladet.