oraz gastrofaza to po tym jest jedna z wiekszych jakie przy kanna doswiadczylem.
Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
Widzenie zbyt wielu jest wyczerpujące.
mysle, ze proporcje maczan w przypadku tego kanna beda podobne do am2201.
Życie to najlepszy narkotyk...
A nie sry, to mi tyle trzeba :wall:
Grentoo pisze:LoL, toszto tego idzie 50mg w godzine. (1:10 pfff, 1:7 będzie git dla prawdziwych graczy - palimy mini bucha z dupy i jest dobrze)
A nie sry, to mi tyle trzeba :wall:
jednak zaniepokoiło mnie coś innego, otóż waporyzowałem to sprawdzoną metodą foliowej łyżeczki, pierwszy buch siwa para o smaku plastiku, drugi też, a trzeci ?
wszystko zrobiło się nagle ciemnozielone, pojawił się ciężki zielony dym o metalicznym smaku
zgaduję że substancja uległa spaleniu, ale używałem zapalniczki benzynowej i to z pewnej odległosci, obawiam się czy przy normalnym paleniu maczanki duża część tego również nie ulegnie spaleniu i czy nie bedzie to szkodliwe
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób
Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.
Rok po częściowej legalizacji w Niemczech: młodzież nie sięga po marihuanę częściej
Federalny Instytut Zdrowia Publicznego przebadał ponad 7 tysięcy Niemców w wieku 12–25 lat rok po wejściu w życie ustawy konopnej. Wśród nastolatek, nastolatków i młodych kobiet nic się nie zmieniło. Jedyny istotny wzrost odnotowano u młodych mężczyzn — ale ten trend trwa nieprzerwanie od 2008 roku, czyli od szesnastu lat przed legalizacją.
Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów
Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.