Substancje z tej grupy, które w strukturze zawierają atom fluoru.
ODPOWIEDZ
  • 9 / / 0
PURE GBL pisze:
Zaniepokoilo mnie to ze jeden vendor zaczal gonic 5fakb lepkie bezowe o rozpuszczalnosci 1g na ok 150ml acetonu ktos mial z takim do czynienia? Bo moje jest w drodze ale jak przeczytalem wypowiedz jednego usera to nie wiem co o tym myslec...moge jeszcze zmienic na inne kanna poki nie jest wyslane jak myslita zamienic 5fakb na zwykle akb? Docelowo jest zamowione 1g5fakb48, 1g bb22 i 1g thj2002 czy jak to sie tam zwie. Zawsze robilem maczane 1g 5fakb48 i 1g bb22 na 20g podkladu ale proszki od innego vendora. Teraz chce 3g powyzszych kanna rozkopac na 40g podlkladu. Mieszanka ma byc mj like. Jak myslicie zamienic 5fakb na zwykle ktorego nigdy jeszcze nie palilem?
Tydzien temu dotarło do mnie od tego samego vendora 1g tego co zawsze a dzisiaj dostałem to lepkie beżowe, sprawia wrażenie jak by było wilgotne/tłuste i to zwykłe nie zostawia śladu po vapo a to lepkie zostawia żółto-brązowe plamy na szkle i folii, tego lepkiego jest też 2 razy więcej przy tej samej wadze i klepie słabiej przy spaleniu tej samej ilości i zapach ma taki jak chińskie trampki i smakuje palonym plastikiem co powoduje u mnie odruch wymiotny i dłuższą chwilę kaszlu po wapo.
  • 112 / 5 / 0
Ja dzis otrzymalem zamiast wlasnie 5fakb to zwykle akb48. Jest bezowe i bardzo sypkie, smierdzi typowo dla akb i bardzo trudno sie rozpuszcza 4g w 200ml acetonu. Moc nic specjalnego liczylem na 5f ale trudno
Uwaga! Użytkownik tokarz19 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 131 / 2 / 0
idzie cos zrobic z bólem zebow na tym kanna? mam jeszcze z 5 fake hashu na tym ale tego do ust brac nie chce bo tak zeby mi rozwala ;/
  • 177 / / 0
Najlepiej dentysta, ja tam się nieźle nabawiłem problemów z zębami przez kanna : /
  • 1513 / 26 / 0
Miałem sporą przerwę od syntetyków. Przez ostatnie 2 lata paliłem tylko MJ. Ale skusiłem się na testy tego wynalazku. To 3 kanna który zakupiłem w większej ilości (wcześniej zrobiłem 100mg jwh-210 i mniej niż gram ur-144, poza tym spróbowałem sts-135 i akb148). Jasny proszek o ciepło-kremowym odcieniu, sypki miejscami zlepiający się w małe grudki, nie przyklejał sie do strunówki.

Pierwsze palenie ostrożne. Zwaporyzowaliśmy z dziewczyną po 2 chmurki z żarówki. Przyjemnie wkręca, pobudza, dużo śmiechu. Para delikatna o lekko chemicznym aromacie.

Następnie wypaliłem trochę sam siedząc w domu - potrafi dokazać - miejscami nie byłem w stanie ogarnąć co się dzieje w około. Muzyka brzmi zajebiście - przypomniały mi się czasy ostatniego legalnego sortu tajfuna z stacjonarek.

Tego samego dnia wieczorem przypaliliśmy z A po 2 większe chmurki - na początku wchodzi z opóźnieniem. "A" mówi, że w sumie woli to niz gandzie - krócej trzyma i gdyby była tak mocno spalona gandzią jak ostatnio to by było już grubo za mocno. Odpowiadam jej, że jeszcze jej nie pokarało... Chwilę później mieliśmy problem z wyjściem z łóźka - prysznic był jedną z najbardziej pokręconych akcji jakie mialem po dragach - body high po tym związku jest makabryczny - z jednej strony przyjemny z drugiej... Makabryczny. Bardzo mocna derealizacja idąca w stronę dysocjacji. Następnego dnia partnerka opowiadała mi, swoje wkrętki i paranoje - idące głównie w stronę nieumiejętności określenia siebie jako osoby - określiła jako nieprzyjemny. Myślotłok. Sporo pętli.

Mam wrażenie, że bycie pod wpływem większości kanna zaskakuje głównie na początku - z czasem człowiek uczy się przebywać w tym stanie i przełamywać wkręty. Tak jak z czasem na mj nauczyłem się przebywać z ludźmi czy na dxm wykonywac proste czynności.

Trzeci raz w miksie z benzo opisałem tutaj.
mr_b∩ʁbꞁө
  • 7 / / 0
Siema ;)
Zamówiłem 1g tego kanna.
Ile podkładu na 1g w 100ml acetonu? Moje podkłady to liście maliny i podbiał.
Mała tolerka, maczanki palone tylko czasami.
  • 1168 / 53 / 0
30g podkładu. Będzie dobrze. :)
Uwaga! Użytkownik Marlboro_Red jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1874 / 96 / 127
1g 5f akb 48 1g BB22 i 0.5thj2201 na 40 to imo najlepszy miks jaki testowalem.
wolna molekula
#mops
  • 3959 / 148 / 0
mr_b pisze:
Mam wrażenie, że bycie pod wpływem większości kanna zaskakuje głównie na początku - z czasem człowiek uczy się przebywać w tym stanie i przełamywać wkręty. Tak jak z czasem na mj nauczyłem się przebywać z ludźmi czy na dxm wykonywac proste czynności.
tez to zauwazylem.

z racji braku wiekszego wyboru kannaczy na chwila obecna i oczekiwania na dostawe preferowanej ostatnio ab-pinaci, chyba zdecyduje sie na odswiezenie znajomosci z tym kanna. mysle, ze po paleniu maczanek 1:15/1:10 na ab-pinaca, na tym robic podobnie?
chyba zawsze przy tym kanna uzywalem proszku do palenia.
niedojebanie genetyczne
  • 153 / 2 / 0
Po dłuuuugiej przerwie wrócę na chwile do kanna ze wzgledow ekonomicznych, jako fan totalnie nieprzejednanego gówna w glowie, zastanawiam sie nad tym kanna i mixem z kilkoma innymi, jako iz jeden z vendow ma promocje, a wiec bb22, to kurestwo i hmm nm2201 bodajze bo chyba sa takie opcje, ewentualnie ab-chminaca, jak sie zapatrujecie na biale+tytexowe lufy w takiej kombinacji? Musze dodac ze mixowalem naraz ze soba am'a + akb + pb22, oczywiscie biale lufy zadnych slabych maczan, lubie tego typu jazdy bez trzymanki, czy sie nie zawiode? Tolerka na kanna zerowa, przez ostatni rok samo mj, ostatni raz tydzien temu.
ODPOWIEDZ
Newsy
Mieli podawać własnemu synowi narkotyki. Sąd Apelacyjny w Legnicy nie miał dla nich litości

Historia niespełna trzymiesięcznego Arturka z Legnicy na Dolnym Śląsku wstrząsnęła opinią publiczną w Polsce. Dorian G. i Katarzyna K. mieli poić malca narkotykami. W trakcie procesu wzajemnie obarczali się odpowiedzialnością. W czwartek (9 października) Sąd Okręgowy w Legnicy rozpatrzył apelację oskarżonych. — Tylko oni byli odpowiedzialni za to, że w organizmie dziecka znalazły się substancje psychoaktywne i w takim stężeniu, że zagrażały życiu i zdrowiu tegoż niemowlęcia — mówił sędzia Lech Mużyło podczas ustnego uzasadnienia wyroku.

Trump: sześciu przemytników zginęło w naszym ataku na łódź transportującą narkotyki

Prezydent USA Donald Trump poinformował, że amerykańskie siły we wtorek przeprowadziły atak na łódź u wybrzeża Wenezueli, którą według wywiadu przemycano narkotyki. Zginęło sześć osób, które Trump nazwał „narkotykowymi terrorystami”.

Aresztowania za marihuanę w USA – raport FBI zaskakuje liczbami

Mimo postępów w legalizacji, aresztowania za marihuanę w USA nie ustają. Sprawdź, co naprawdę pokazują najnowsze dane FBI.