Dział poświęcony zapytaniom użytkowników wobec ich spraw bieżących.
ODPOWIEDZ
  • 83 / 2 / 0
Niestety dość szybko zostałem dotknięty przez brudną rękę prawa (w październiku skończyłem 17 lat). Jakieś 2 tygodnie temu zostałem zatrzymany z 3 gramami suszu diabelskiej narkotrawy. W wyniku odmówienia składania zeznań zostałem skazany na 8 miesięcy więzienia w zawieszeniu na 3 latka, 400pln grzywny i kuratora sądowego. O tym, że spędziłem ponad dobę na dołku nie muszę wspominać ;). Jak się u was te sprawy potoczyły? Ja mimo lekkiej arogancji wobec policjantów nie zostałem ani razu uderzony, chociaż gdy mówiłem, że sprzęt mam od św. Mikołaja funkcjonariusz rozważał już tą opcję.
'gdy wchodzę na scenę mam synu charyzmę i klasę, a ty możesz grać za bramką i plexi glass'em!'
hustlin'
  • 97 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Lechu44 »
o czym ty mówisz jakie problemy z prawem, problemy z prawem to zgwałcenie rosjanki albo morderstwo ale nie posiadanie jakiejs trawki, temat do smietnika
Uwaga! Użytkownik Lechu44 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 6 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: jablerr »
Lechu44 pisze:
o czym ty mówisz jakie problemy z prawem, problemy z prawem to zgwałcenie rosjanki albo morderstwo ale nie posiadanie jakiejs trawki, temat do smietnika

Mamy tu prawdziwego bandziora...
Uwaga! Użytkownik jablerr nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 97 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Lechu44 »
jablerr pisze:
Lechu44 pisze:

Mamy tu prawdziwego bandziora...
kogo?
Uwaga! Użytkownik Lechu44 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 83 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: greenLov3r »
A jak myślisz idioto? O czym Ty w ogóle mówisz. Jak widzisz Lesiu mam wyrok sądowy, co chyba oznacza, że jestem na liście karanych i mam te problemy z prawem. W tej sytuacji istnieje duże prawdopodobieństwo, że pójdę siedzieć, bo przez jakiś głupi przypał mogą mi odwiesić wyrok.
Temat miał dotyczyć waszych problemów. Jak potoczyły się wasze sprawy?
Ostatnio zmieniony 13 grudnia 2008 przez greenLov3r, łącznie zmieniany 1 raz.
'gdy wchodzę na scenę mam synu charyzmę i klasę, a ty możesz grać za bramką i plexi glass'em!'
hustlin'
  • 37 / 3 / 0
Ja w sumie mialem takie dwa przypały z przeszukiwaniem przez panów z prewencji...
raz znależli przy nas odpalonego blanta gdy jaraliśmy w środku lasu nieoplodal poznania w zime o godz 19(!!!) siedziliśmy sobie w furze aż tu nagle ni z tąd ni z owąt policyjne ścierwo na sygnale! W środku lasu... nie przeżyje tego....kumplel uratował reszcie dupe i wzioł na siebie. dostał 100 godzinek 1200zł i zawiaski na 3 latka.... a drugi raz przy kumplu w furze znaleźli 10 dropsó.... tez dostał 3 latka w zawiesince i prawie 2000zł...
Uwaga! Użytkownik Marichuanaa nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 86 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: SpeedyThc »
U mnie sprawa wygląda tak że w samochodzie siedziałem sobie z ziomkami i nagle zajechali tajniuchy i do nas podbili, ziomek który siedział z przodu, jak pies do niego podszedł to wyrzucił 20 g trawki i uciekł. Ja niestety, nie miałem takiego szczęścia i z drugim ziomkiem powieźli nas na komendę. Zawieźli nas na dołek i na drugi dzień przyjechały po mnie psy i pojechaliśmy na rewizję do domu. Tam miałem schowane 11,250 g trawki, które nie było moje tylko ziomka zostawił je na godzinkę. :-/ Poddałem się dobrowolnie karze ale będzie sprawa w sadzie ;/ ,a kara to jeden rok dwa miesiące na trzy lata, 600 zł grzywny, kurator i nie obyło się bez zakazu spożywania środków psychotropowych i odurzających.
Wolność dla konopi
konopie dla wolności!

Sadzić, Palić, Zalegalizować ! !
  • 2876 / 99 / 0
Nieprzeczytany post autor: Syn Bozy »
To ostatnie zapewnia Ci kontrolne badania organizmu na obecność takowych ?
"Czuję się gwiezdnie"

Po dzisiejszym robię przerwę
  • 86 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: SpeedyThc »
Chyba nie, cała ta akcja odbyła się w kwietniu 2008 i nie było żadnych badań do tej pory.
Wolność dla konopi
konopie dla wolności!

Sadzić, Palić, Zalegalizować ! !
  • 62 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: love997 »
Ja też dostałem taki zakaz już prawie 2 lata temu i żadnych badań do tej pory nie miałem.
Uwaga! Użytkownik love997 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
30% Polaków w wieku od 15 do 34 roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami

Krajowe Centrum Przeciwdziałania Uzależnieniom informuje, że dane dotyczące zażywania narkotyków w Polsce przez młodych ludzi są niepokojące. 30% Polaków w wieku od 15. do 34. roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami. Kolejne akcje policji pokazują, że problem jest. W dwa dni zatrzymano w sumie 13 osób mających związek z handlem narkotykami.

W sieci prowadził "sklep" z narkotykami

Prowadził "sklep" na jednym z komunikatorów internetowych. Przyjmował zamówienia na narkotyki, które następnie dostarczał w wybrane miejsca, przekazując kupującym współrzędne geograficzne. Wykorzystywał również firmy kurierskie, co umożliwiało bezkontaktową dostawę narkotyków.

Zapomniał o marihuanie ukrytej w drewnianym wychodku

Płońscy kryminalni nie spodziewali się znaleźć narkotyki w takim miejscu. 25-latek z gminy Glinojeck postanowił ukryć torbę z marihuaną w drewnianym wychodku za domem. Z czasem o swoim „składzie” zapomniał, ale pamięć odświeżyli mu funkcjonariusze, którzy przyjechali z niezapowiedzianą wizytą. Mężczyzna usłyszał zarzut posiadania narkotyków, a wkrótce może usłyszeć kolejne.