czy ten lormetazepam, midazolam rzeczywiście taki mocniejszy(od Z-drugs)? Jakie dawki żeby uśpić? Nitrazepam daaawno temu nie dawał żadnego efektu nasennego w ilości 3x5mg gdy jeszcze 1 imovane "odcinało" świadomość.
Za parę tyg idę do magika mam nadzieje że wymyśli coś długoterminowego. Może i ta mirta... tylko żebym w dzień nie był zombie
Midazolam jest słabiutki moim zdaniem. Jedyne 2 leki, po których się wyśpię to te 2 właśnie a resztę mogę stosować jako zamiennik piwa.
Potem przeniosę gdzieś te posty, bo to nie wątek o tym.
Można znaleźć jakieś kryształki o działaniu zbliżonym do klona?
Drugie pytanie: kwetiapina dobra na zbicie tolerki z nasennych?
Ale okres półtrwania zo(l)piklonu chyba rzeczywiście wynosi gdzieś kilka godzin.
saf6 pisze:Czy jest alternatywa RC dla Imovane?
wladyslawbialy pisze:Jest etizolam ale on dokładnie jak zopiklon nie działą. Działanie zopiklonu głównie nasennesaf6 pisze:Czy jest alternatywa RC dla Imovane?
Dziękuję za odpowiedź. Choć przyznam, ze od października zdążyłem już przetestowac wszystkie legalne benzosy
Dzięki za odp :)
Pozdro
nie patrz mi wciąż na ręce.
sprawdź, jaki los wyciągnę
z maszyny losującej.
Robi się chłodniej, czekam na to kiedy mnie pierdolnie
I jest goręcej serce bije mocniej w piersi...
To po tym koksie, goście robią sobie selfie
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Podziemie narkotykowe w więzieniu, skorumpowani strażnicy. Prokuratura oskarża
Prokuratura skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko ośmiu osobom w związku ze zorganizowaniem w Zakładzie Karnym w Nowym Wiśniczu (Małopolska) narkotykowego podziemia. W odrębnym postępowaniu zarzuty ma kilkoro strażników więziennych. Śledztwo przeciwko funkcjonariuszom jest w toku.
Dentysta od razu pozna, czy paliłeś marihuanę. Kilka ważnych szczegółów
Coraz więcej pacjentów siada na fotelu "po skręcie", licząc na mniejszy stres. Tymczasem stomatolodzy i badacze alarmują: regularne używanie marihuany może odbić się na zębach i dziąsłach, a przed zabiegami potrafi skomplikować działanie znieczulenia. Na liście konsekwencji pojawiają się nie tylko ubytki i utrata zębów, ale też sygnały związane z nowotworami jamy ustnej.
Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces
Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.