Dział poświęcony niesklasyfikowanym wyżej substancjom, których struktura zawiera w całości cząsteczkę morfiny – dihydrokodeina, etylomorfina, hydromorfon, oksykodon i inne.
ODPOWIEDZ
  • 2534 / 594 / 0
Na początek 20mg wystarczy.Zawsze można następnym razem zjeść więcej.60mg to za dużo... No i tolerki też nie ma co rozwalać od początku.
  • 49 / 6 / 0
Witam. Od dłuższego czasu jadę do ciągu kodeinowym i faza już przestaje przestaje przypadać mi do gustu. Tymczasem przeczytawszy profil działania oksykodonu, o wiele bardziej powinien on spełniać moje oczekiwania. Ponieważ nie bardzo mam ochotę bawić się z lekarzami w podchody by dostać receptę, czy jest możliwość bezprzypałowego zamówienia leku z oksykodonem do domu przez internet? Pomijając Dark Weby i inne ryzykowne wysyłanie pieniędzy z góry.
  • 111 / 1 / 0
Czy da się na mocne bóle dostać oksykodon chociaż 1 paczke żeby spróbować od lekarza?
  • 16 / 2 / 0
ciekawostka: modafinil obniza stezenie oksykodonu we krwi i moze wywolac nawet objawy odstawienne
  • 577 / 81 / 0
22 lutego 2024JohnnyTheSquirrel pisze:
Chuj😎 poszło kolejne 1080mg i 20mg klona, tj od 6 rano łącznie poszło prawie 2000 mg oxy, do tego 44 mg klona, tym razem musi być petarda bo inaczej ro znak że moje taktyki cpania doprowadziły do zostania królem tolerki, jak 2000mg oxy i ,44 mg klona nie poskłada to chyba koniec kariery opiowraka
Zyjesz jeszcze koles?
Jestem dość trudny.
  • 304 / 18 / 0
Mozna laczyc tramadol z oksy? Pogryzlem 40 mg oksy godzine temu i nie za wiele czuje. Tolerke na tramadol 500 mg jednorazowow. Moge dorzucic do tego trampka a jak tak to ile? Jakby jakies drgawki byly to mam diazepam
  • 577 / 81 / 0
Mozna dorzucic ale na poczatek sprobuj zalozmy 200mg trampka zeby znalezc swoja dawke ew 20mg oksy+200/300 tramadolu etedy jest w miare bezpiecznie
Jestem dość trudny.
  • 3 / / 0
Siema, na pierwszy raz doustnie po zdarciu tej otoczki i pokruszeniu z grubsza dla kogoś kto nie ma tolerki 40mg na pierwszy raz nie będzie za mocno? Czy zacząć na spokojnie od 20-30 mg?
  • 2534 / 594 / 0
20 lepiej.
  • 577 / 81 / 0
Mnie na poczatek 40mg jednorazowo kladlo spac za kazdym razem. W sumie dalej tak jest bo coraz rzadziej staram sie brac opiaty, 20mg to taka dawka w sam raz na poczatek, w zaleznosci od tego jak przyjmujesz ta grupe substancji moze byc czasami nawet za mocno %-D
Jestem dość trudny.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Ten napój to hit w USA. Sprzedaż rośnie jak szalona, alternatywa dla drinków

Rewolucja na rynku napojów trwa – Amerykanie coraz częściej sięgają po napoje z THC zamiast po alkohol. To już nie nisza, a branża warta setki milionów dolarów, która zmienia oblicze rynku spożywczego i wywołuje poruszenie wśród regulatorów.

Kanada wprowadza przezroczyste opakowania na marihuanę

W marcu 2025 roku Health Canada, czyli kanadyjski odpowiednik Głównego Inspektoratu Sanitarnego, ogłosił nowy pakiet zmian dla producentów konopi. Najważniejsza? Zgoda na przezroczyste okienka w opakowaniach suszu. Od teraz konsument może zobaczyć zioło jeszcze przed zakupem. To pierwsza taka zmiana od czasu legalizacji marihuany w Kanadzie. Ale to nie wszystko.

Narcos Holandia. Rekordowa liczba zlikwidowanych laboratoriów narkotykowych

O ponad 10 proc. wzrosła liczba zlikwidowanych laboratoriów narkotykowych – informuje holenderska policja. W 2024 r. wyeliminowano aż 167 takich przybytków. Dla porównania w Polsce w tym samym roku odkryto 85 przestępczych laboratoriów. Wzrasta też liczba składowisk nielegalnych odpadów po produkcji narkotyków, zagrażających środowisku.