Dział poświęcony niesklasyfikowanym wyżej substancjom, których struktura zawiera w całości cząsteczkę morfiny – dihydrokodeina, etylomorfina, hydromorfon, oksykodon i inne.
ODPOWIEDZ
  • 13 / / 0
Witam. Wpadły mi w ręce oxycontiny 40mg, wie ktoś czy da sie je palić? Jeśli tak to proszę o mały poradnik jak spalic ten specyfik :D.
Uwaga! Użytkownik Michaueqqq jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2532 / 602 / 0
Nie opłaca się,lepiej nie kombinuj,oxy dobrze się je,sniffuje czy wali i.v także do wyboru do koloru.
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 6 / 3 / 0
Wiem, że masa w tym wątku informacji, ale traktując niezwykle poważnie kwestię redukcji szkód wolę spróbować odpowiedź dedykowaną mojej konkretnej sytuacji. Najwyżej zostanie zignorowana.
Nie wiem jakie dawki mnie robią — nie byłem zrobiony od miesięcy, jeśli nie lat, a biorę codziennie. Wiem jedynie, że NIE robią mnie dawki rzędu:
~500mg DHC/kodeiny;
200-250mg tramadolu;
100mg morfiny (doustnie).
Ostatnio 600mg DHC jedynie spowodowało srogi atak paniki, ale wiadomo — gdyby zrobiło nie byłoby o tym mowy.
Wpadną mi niedługo w ręce oxydolory 40mg. Czy bezpiecznie będzie waszym zdaniem zacząć od skruszonych 40mg? Czy może gwarantujecie, że będzie git/ totalna lipa?
  • 49 / 5 / 0
Ile tego na pierwszy raz w sumie? Tolerka na poziomie około 700 mg kodeiny i 600 mg tramalu. Narazie wziąłem 20 mg mam jeszcze jedna tabletkę.
  • 100 / 25 / 0
Z ciekawostek teraz 40 mają takie dziwne nowe opakowanie które wygląda jak fejk (białe pasy na górze i dole) a to wszystko z powodu nowego blistra który jest dużo szerszy - słaby i dość niepokojący design
  • 6 / 3 / 0
Komuś może się przydać ta informacja, więc z opisaną przeze mnie w poprzednim poście, 80mg oksykodonu zadziałało w sam raz — nie za mocno, ani zbyt słabo. Mam za sobą trzy takie fazy i za każdym razem peak, magia, ciepło, pojawiało się na naprawdę króciutko, po czym błyskawicznie schodziło i pozostawała tylko motywacja do działania, poprawiony humor, rozmowność. U mnie też silne nudności i ból głowy. Tolerancja rośnie niezwykle szybko, to też prawda. Czuć też rzeczywiście wyraźnie, że to syntetyk (dokładniej pół-syntetyk), nie ma tego ciepła co chociażby kodeina gdy działa jak należy.

Moim zdaniem gra absolutnie nie warta świeczki. Loty wysokie, ale krótkie i z twardym lądowaniem. Lepiej zdecydowanie robić dłuższe przerwy biorąc słabsze opioidy niż pakować się w coś takiego. Ja teraz po tych kilku dniach będę zbijał tolerancję, wracam do DHC i kody i nie oglądam się za siebie. Swoją drogą współczuję osobom, które od oxy (lub innych silnych opio) zaczynają. Takie same jeśli nie lepsze doznania jest w stanie zapewnić znacznie bezpieczniejsza kodeina (inb4 opio to opio, kodeina czy oxy czy morfina wszystko to samo łełe — taaaa…).

P.S.
Ten post napisalem w ramach „be the change you want to see”. To forum sprawia wrażenie martwego. Uzyskanie jakichkolwiek odpowiedzi, opinii na jakiekolwiek temat graniczy w moim doświadczeniu z cudem. Poza kilkoma, kilkunastoma niezwykle kompetentnymi i życzliwymi użytkownikami, to…. Jest jeszcze wiele innych bolączek, ale nikt mnie nie zmusza bym tu siedział, więc sobie daruję.
W każdym razie jeśli ktos szuka pomocy w kwestii redukcji szkód, luźnych rozmów na poziomie nt. swoich doświadczeń, bez prymitywnego ubliżania, czy umoralniania gdzie nie trzeba, to polecam pewną angielskojęzyczną społeczność. Do tego w sytuacjach kryzysowych natychmiastowa, indywidualna pomoc od wolontariuszy. Nie mam na myśli BL. Wolę nie podawać nazwy, bo to nie jest reklama.
  • 8 / / 0
siema walilem oxy przez 6lat w dawkach 240-400mg rano i do 800-1000mg dochodziło czasem. udalo mi sie zrobic przerwe 4msc. i dzisiaj trzeci dzien biore oxy (najpierw 150mg, nastepnego dnia 200mg i dzisiaj 80mg) i ani razu nic nie zadziałałao poza może zastzykiem energii aale zero euforii itd. pierwszy raz tak mam a w te 4msc dhc i kodeina byla jedzeona. Wie ktoś o co chodzi ? dodam ze oxydolor 5mg w paczkach jadlem teraz calych bo nic innego magik nie chcial dac
Ostatnio zmieniony 02 czerwca 2023 przez trvnkoz, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 12 / 1 / 0
Na mnie oxydon też przestał działać biorę teraz 3 razy 80mg i nie czuje działania mimo wzmocnienie clonem i marichuaną medyczną 8/8 z największą ilością CBD. Oxydon zażywam 5 lat w między czasie było dhc i majka.
Nie wiem czy nie wrócić do DHC z odrobiną tramalu i schodzić z tego gówna.
  • 7 / 1 / 0
Siema mam pytanie czy jeśli rozkrusze oxydolor to normalnie wejdzie jak oxycontin czy jednak dalej będzie się dłużej wchłaniać przez co będzie widoczny spadek mocy?
  • 21 / / 0
Słuchajcie czy jest możliwe żeby oxydolor I.V działał lepiej niż oxycontin I.V

Fuzja - D5

I nawiązując do poprzedniego pytania ( ponieważ coś musi powodować że tak się dzieje). Czy robiąc ekstrakcję otrzymujemy tylko oxykodon czy również inne substancje które powodują taką a nie inną reakcję organizmu. No bo rozumiem jeśli ktoś pisze że działa tak samo, bo być może udało mi się tak dobrze wyekstrahować. Ale jeśli ktoś pisze że 80 mg oxydoloru robi go lepiej niż 120 oxycontinu no to coś tu nie gra. Z resztą kilka takich informacji znalazłem, że działa lepiej niż OC. Jeśli ktoś wie dlaczego tak się dzieje to z góry dzięki za odpowiedź.

Scalono — Catch

Oczywiście mówię tutaj o podaniu I.V

WARN! ostrzegałem Cię za ten spam o jedno i to samo pytanie 20x gdzie się da!za każde kolejne to samo pytanie bez końca WARN bez ostrzeżenia ~ xan
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje

Użytkownicy psychodelików inaczej przetwarzają emocje, m.in. szybciej rozpoznają zagrożenie - wynika z badania UJ. Kierujący nim prof. Michał Bola podkreślił, że przeciera ono szlaki w obszarze neuroobrazowania użytkowników psychodelików, jednak pełne zrozumienie ich wpływu na mózg wymaga wielu lat pracy.

Mnisi szmuglowali narkotyki. Ukryli je za fałszywymi ściankami

22 buddyjskich mnichów zostało aresztowanych na międzynarodowym lotnisku w Kolombo w Sri Lance. W ich bagażach znaleziono łącznie około 110 kilogramów marihuany.

Magiczne grzyby w walce z uzależnieniem od nikotyny - przełom czy obiecujący eksperyment?

Nowe badania sugerują, że psylocybina - substancja psychoaktywna zawarta w tzw. "magicznych grzybach" - w połączeniu z psychoterapią może znacząco zwiększyć skuteczność rzucania palenia. Choć wyniki są obiecujące, naukowcy podkreślają potrzebę dalszych badań.