Więcej informacji: Metadon w Narkopedii [H]yperreala
Jestem aktualnie na detoksie 1 dzień w szpitalu i z mojej dawki 65ml 1% dostałem dziś rano ( bo się zapytałem piguły) ile tego jest a ona do mnie że 6 ml 2,5 % i to lewoskretnego, bo taki mi lekarka dała bo mam te zaparcia a mówi mi że lewoskrętny ma mniej uboków ale działa tak samo.
Czyli jakby to był 2,5% 6ml to otrzymałbym ok 15ml tego 1%, dodam że w ogóle nie był słodki i bezsmakowy.
Ocb ?
04 czerwca 2021Jacek1209 pisze: Dobra żółtodziób medatonu, mam pytanie , biorę czasem kodeinę jakieś 2-3 razy w tygodniu po 700mg+ , biorę również 11mg klonazepamu dziennie bo jestem uzależniony , chciałbym jutro zapodać metadon tak aby faza była bezpieczna i przyjemna , tak dla odmiany od kodeiny , ktoś może mi podpowiedzieć ile mietka zapodać i jaką drogą , pić czy iv. Oraz czy iv. Działa mocniej niż wypicie jeśli tak to jak bardzo mocnoej , dzięki i pozdro ps.prosze kulturalnie i rzeczowo bez krytyki, wiem że nie warto wypierdalać się z kody na mocniejsze więc nie trzeba mi pisać.
PS @RafalTomas88 Wyrazy współczucia prawie mój rówieśnik.
skrzynkaprzodownik@protonmail.com
with regards, przodownik
dzięki za zapytanie @DexPL, będę raportował w miarę na bieżąco.
skrzynkaprzodownik@protonmail.com
with regards, przodownik
Jeszcze mam takie spostrzeżenie, że mogw wziąc miec mietka np i do tego klona i nie mam skręta, ale jest za to druga strona medalu, np biore 3 dni z rzedu po 4x2mg klonowi wtedy jak biore te duze dawki mietka i nie odczuwam tego speeda wgl.Wiec pytanie, po jakims czasie od zjedzenie ostatniej dawki klonow(bo ja je zawsz biore po 8mg a nie po 2mg) moge wypić np 200mg, żeby mnie wytrzymało.
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem
Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych
Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.