Gum@ pisze: A nie wiesz może czym się różnią sodówki SON-T od zwykłych??? No bo te PLUS i SUPER to domyślam się że wydajnością.
LeonardoDaVinci pisze: wydajnościa...
http]
ten text jest pełen niedociagnieć. Wyglada tak jakby ktoś skopiował katalogi
Nie wiem czy teraz nie strzele gafy ale powinienes poszukac na allegro..
swietlowki 23w filipsa chodza tam po 12 zł (w moim miescie sa po 34zl)
Jezeli nie znajdziesz na allegro a na necie jest problem, masz jeszcze jedno wysjcie ktorego nie moge opisac ze wzgledu na zasady panujace na forum (dziekujemy Szakirze ;)
Pan_Jah_from_Brazylija pisze: Wydaje mi sie ze bedzie spoko jesli "wyrwiesz" podzespoly z takiej latarni (chodzi mi o zaplonik i chyba o statecznik, serio nie wiem co tam jest), bo kwestia zarowki to sa juz sprawy groszowe
ps: Posty o "wyrywaniu" .. na tym F we wszystkich jego edycjach były mocno tępione:
BARDZO mocno i stanowczo. To wbrew pozorom miejsce pełne ludzi Pełnych: szacunku dla prawa i zasad ;) : Złodziejstwo w każdym wydaniu jest BARDZO niemiło widzane.
Pan_Jah_from_Brazylija pisze: A to w takim razie przepraszam ]
Nie ma za co ;)
Pan_Jah_from_Brazylija pisze: Wybacz amatorowi...
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
CBŚP rozbiło międzynarodową grupę produkującą marihuanę
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji zatrzymali pięciu obywateli Serbii i zlikwidowali dwie profesjonalne plantacje konopi innych niż włókniste. Zabezpieczono ponad pół tysiąca roślin oraz 55 kilogramów gotowego suszu. Sprawa ma charakter międzynarodowy.
Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń
Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?
Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces
Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.