Ja osobiście kiedyś po 5 wiaderkach miałem ostry odlot to były początki mojego palenia pamiętam że co chwile miałem ostre zawiasy coś jakby 2 minutowe urywanie filmu.
Potem pamiętam że ostro podniosła mi się temperatura i nie wiedziałem gdzie jestem brak jakiejkolwiek orientacji w terenie całe szczęście że nie byłem sam. Do tego dochodziły dziwne stany lękowe że ktoś mnie prześladuje że musze uciekać takie tam głupie wkęrty ogólnie masakra i terror :D
Ogólnie przestałem palić, znudziło mi się.
C.R.E.A.M.
Narcyz, ale nie ostentacyjny.
Kłamca, ale wrażliwy.
Miło mi Cię poznać.
No i nie palić na pusty żołądek. Kiedyś tak często paliłem, zaraz po obudzeniu na głodniaka, to kilka razy mi się zdarzyło potem zemdleć, albo miałem mdłości.
Narcyz, ale nie ostentacyjny.
Kłamca, ale wrażliwy.
Miło mi Cię poznać.
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki
Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.
Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób
Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.