Negatywne konsekwencje przyjmowania fitokannabinoidów i sposoby im przeciwdziałania.
ODPOWIEDZ
  • 119 / / 0
Nieprzeczytany post autor: kret82 »
dołączam się do pozdrowień :moody:
Uwaga! Użytkownik kret82 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 302 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: alkocholik »
Ziomek miałem tak samo jak Ty. Cała ta sytułacja to jak bym widział siebie. Jednak ja spierdoliłem sprawę i nie przestałem jarać w porę. Skończyło się u psychologa i pewnych środkach na jakis czas. Przez głupie zioło! Dlatego zrób sobie przerwę na chociaz dwa lata. Ja już mam to za sobą. Dalej palę i już jest lajcik. Pierdole jakiś shizki, ale jednak czasem mnie nachodzą . Jarania za Twoich czasów nie wyeliminowałem, ale starałem siepalic mneij jak już, buszka, moze dwa potem jeszcze jednego. Jednak już be piwka nie jaram %-D
http://pl.youtube.com/watch?v=KepMuZMiCr8
  • 118 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: seb123 »
ja miałem przez jakis czas cos takiego ze hmm np słyszalem smiech to bylem pewien ze sie smieją ze mnie..przez przypadek uslyszalem jakies słówko odrazu dopasywowalem jakies zdanie ze niby jest o mnie ze mnie obgadują...xD ale minęło jakos nie wiem samo z siebie.. xD teraz jak przez moment słysze smiech to patrze na wiare co sie smieje i odganiam wszystkie mysli na temat obgadywania mnie itp... xD jest git xD musisz sobie uswiadomić ze to tylko wkręta..nie przestaawałem palic...tzn nie robiłem zadnych limitów
zycie ma sens...czasami...

banany na twarzy żadnych warzyw jeśli cos nas parzy to piaseczek na plazy
banany na twarzy żadnych warzyw chce widzieć jak w oczkach szczęście sie żarzy
  • 784 / 28 / 0
Nieprzeczytany post autor: koala »
Jak odganiasz te złe myśli?
Uwaga! Użytkownik koala nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 118 / 2 / 0
mysle sobie
a kysz... odejdź zła myślo

• 60 / 1 / 0
Miałem podobnie jak kolega, ale to było spowodowane bardziej hmm, nastrojem wśród palaczy, brakiem tego klimatu, oraz ogólnymi burdami jeśli chodzi o jaranie. Każde palenie zaczynało się od tego, że kolega jako pierwszy powiadamiał nas, że jest pierwszy (tzn, gadamy, gadamy, czekamy na dila, a nagle kumpel mówi "pierwszy!" czyli ściąga pierwszego bucha)..Sam fakt, że trzeba było się kurwa ustawiać w kolecje do jarania wydawał mi się absurdalny i w chuj wkurwiający, nigdy o tym nie pamiętałem i nie rozumiałem jakie pierwszeństwo może dawać to, że ktoś pół godziny przed jaraniem powie, że pali first ;s. Dalej. To akurat z mojej winy, ale wkręcałem sobie, że każdy chce zrobić mi w jakiś sposób na złośc, a to zapalara nie podać, ściągnąc jak największego bucha, itp, niby miałem w tym troche racji, bo z buchami tak faktycznie było, nie jestem w stanie powiedzieć na pewno jakie były intencje, ale cała atmosfera jarańska była dość spięta (rozglądanie się za wyimaginowanymi psami nie pomagało) i każdy na swój sposób próbował się wycfaniaczyć. Doszło nawet do tego, że kiedy trafiła się nam fajna sztuka (dwanaście szkiełek) fazy w ogóle nie wykorzystaliśmy, bo wszystko co z niej pamiętam to niekończące się spory o byly gówno. "Odpada na wejściu, ze tam idziemy stara bedzie" itp. Na szczęsciu już mamy z kumplami to za sobą, pogadaliśmy jak dorośli, no i już tylko bankins i kłi kłi :D.
  • 118 / 2 / 0
prawo paskala sie kłania!!
"prawo paskala-kto nabija ten rozpala" a poźniej to juz zgodnie ze wskazówkami zegara;p

ale masz racje... takie małe sytuacje wkurwiają i mozna dojść do wniosku ze zawsze ktos próbuje cie wychujac...w takiej sytuacji nalezy albo pogadac z ziomami albo zmienic ziomów do palenia(ja tak zrobilem xD)

• 645 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: dobson »
to z kim wy kurwa palicie?? :nuts:
"Nie należy mylić prawdy z opinią większości"
                                Jean Cocteau
  • 285 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: 5r>- »
seb123 pisze:
prawo paskala sie kłania!!
"prawo paskala-kto nabija ten rozpala" a poźniej to juz zgodnie ze wskazówkami zegara;p
ot to, też nie ogarniam motywu stawania w kolejce po topę. No chyba, że do coffy obok mojego domu co nigdy zapewne nie nastąpi :rolleyes:

Z tymi wkrętami to zależy od psychy jak już zostało potwierdzone nie raz i w sumie wieloma innymi czynnikami, jak np. ogólne podejście do jarania, doświadczenia z tym związane i faktycznie towarzystwo też
Do jarania dobiera się ludzi, którzy no nie wiem w pewien sposób do siebie pasują nie koniecznie muszą się długo znać choć to też dobry argument, ale przecież chodzi o wyższy cel do którego każdy z ekipy dąży buaahhahaa
Jarajcie z ludźmi z którymi dobrze się czujecie i pierdolcie kretynów, bo każdy ma swój świat i sobie w nim żyje, nawet nie świadomie
Dzień się nie kończy, tylko zmienia barwę !]

ĆPOWER to ĆPOWER nie ma co wybrzydzać
  • 60 / 1 / 0
dobson pisze:
to z kim wy kurwa palicie?? :nuts:
Chłopie to Polska, a nie Francja elegancja ;s. Tutaj każdy chce sie skuć jak świnia, przy jak najmniejszym nakładzie ; p. Znajomych sie nie wybiera, a moi cfaniaczyli tylko na fazie, więc co miałem im powiedzieć ; p ?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
„Adwokat od trumien na kółkach” i jego żona z zarzutami w sprawie narkotyków

Znany łódzki prawnik, nazwany przez media „adwokatem od trumien na kółkach”, ponownie ma problemy z prawem. Paweł K. został w kwietniu, nieprawomocnie, skazany przez sąd w Olsztynie za spowodowanie śmiertelnego wypadku na drodze z Jezioran do Barczewa. W wypadku zginęły dwie kobiety.

Był twarzą lokalnej policji od wielu lat. Zwalniają go za narkotyki

Rzecznik komendy policji w Kluczborku został zatrzymany w związku z posiadaniem narkotyków, właśnie jest wydalany dyscyplinarnie ze służby - dowiedział się tvn24.pl. To kolejny w ostatnim czasie przypadek przyłapania funkcjonariusza służb mundurowych z narkotykami.

Bransoletka, która chroni przed „pigułką gwałtu”. Wynik w kilka sekund

Naukowcy z Portugalii i Hiszpanii opracowali papierową bransoletkę wyposażoną w miniaturowy czujnik, który w ciągu kilku sekund potrafi wykryć w napoju najczęściej stosowane substancje odurzające, m.in. GHB, skopolaminę, ketaminę czy metamfetaminę.