golden afternoon pisze: jezyk sie czzsem placze, nie raz dlugo zastanawiam sie nad slowami.
i ten.... co to ja chcialem....
aa..juz wiem...
dezerter11 zacznij jesc lecytynke czy cus takiego to sie poprawi pamiec... xD
oooo ja mam herbate nawet nie wiedzialem ze ja zrobilem
dziury tez sa fajne :D albo jak w szkole zapomni sie ze ma sie jeszcze chlebek xD albo jak sie zapomni ze mialo sie kupić 2 batony i 3 papiery no te jak to sie nazywało... papiery...do dupy
banany na twarzy żadnych warzyw jeśli cos nas parzy to piaseczek na plazy
banany na twarzy żadnych warzyw chce widzieć jak w oczkach szczęście sie żarzy
seb123 pisze: yy ale jak rozklejasz plakaty?? i po co???
Miałem badania mózgu (EEG). Zrobiłem, badania, odebrałem wyniki ale zapomniałem pójść z tymi wynikami do neurologa a później mi się nie chciało już jechadź z tymi wynikami. Pisze, że mam jakieś zmiany w mózgu ale niewiem co w związku z tym, bo zbytnio się nie znam na neurologii ;]
Obrane cale.
Teraz tak:
a) czary kurwa mary, świąteczny przypadek, albo duch mojej babci robi mnie w chuja.
b) kilkuminutowy blackout skutkujacy tym ze nie przypominam sobie fakt ze obralem CALE jablko zanim mi spadlo.
źle ze mną?
one love
Co do dziur w bani po paleniu... Trzeba palić jak najwięcej to wtedy się nie robią i pamięć działa tak jak trzeba.
Największe dinozaury w głowie zrobiły mi się po DXM, spożyłem może z 10 paczek w życiu a wyraźnie czuję jego skutki uboczne związane z pamięcią krótkotrwalą do dzisiaj, po 1,5 roku. No, i żadne środki mi jej nie poprawiają, mało tego, mam wrażenie, że jest coraz gorzej...
No cóż... Chyba będziemy na starość ludźmi wpierdalającymi piracetam i benzosy. Już się nie mogę doczekać.
P.S
Jebać święta.
Taa dziury to normalka]
to jest inny rodzaj rycia pamieci taki bardziej inny chemiczny a dziury bo bace są takie inne xD
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych
Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.