Na impezce 3tyg temu, bylem jakos spiety, ogulnie słaba impreza była, jak paliłem nie mialem smiechawy tylko zamułe od razu ejdnak spaliłem b duzo.
Wczoraj palilismy z bonia, 2x buchy, srednie, wszedl juz lekki humorek, przy trzecim, takim duzym juz poczulem faze. Po wypuszczeniu dymy jebłem sie na fotel, oczy same sie zamykały, zaczynam tak lekko "bekać". Do konca imprezy bylem zmulony, reszta towarzystwa jak wziela za duzo to tez lapali zamule ale na kilka minut i potem smiechawa, ja caly czas zmulony, masakra!!!
Od czego mi sie tak moze dziac? Aha potem caly czas mnie bolał żoładek ;/
ale watpie czy to przejaranie jak ja pale raz na tydzien ;d
smoke elite pisze:ile lat musze palic zeby kladła mnie lufka?
A może masz inny materiał ostatnio ?Może wcześniej trafiała Ci się sativka,a teraz sort zmienił się na jakąś mocną indice?
Choć moim zdaniem to bardziej natury psychicznej niżby chodziło o samo palto...
x = x
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Tak kawa wpływa na emocje. Badacze: efekt nawet bez kofeiny
Kawa nie działa wyłącznie przez kofeinę – i nie tylko „pobudza”. Nowe badanie opublikowane w prestiżowym czasopiśmie Nature Communications pokazuje, że regularne picie kawy zmienia skład bakterii jelitowych, wpływa na metabolizm, a także emocje i zachowanie. Co ważne, część tych efektów utrzymuje się nawet wtedy, gdy sięgamy po kawę bezkofeinową.kawa, badania naukowe, publikacje3 naukowe
Zanieczyszczenie wody kokainą zmienia zachowanie łososi na wolności
Pod wpływem zawartej w ściekach kokainy, a zwłaszcza jej metabolitu, młode łososie atlantyckie pływają dalej i rozprzestrzeniają się na większą odległość – informuje pismo „Current Biology”.
Kartele zamiast przemycać narkotyki wysyłają „kucharzy” do laboratoriów w Polsce
Meksykańscy przestępcy powiązani z kartelem Sinaloa mieli organizować w Polsce produkcję metamfetaminy w wynajętych posesjach na Podlasiu i w województwie kujawsko-pomorskim. W trzech sprawach zatrzymano łącznie ośmiu obywateli Meksyku, a śledczy uznali te przypadki za element szerszego przesuwania produkcji narkotyków syntetycznych do Europy Środkowo-Wschodniej.