więc tak z własnych doświadczeń moge powiedzieć że normalny filtr jaki jest w papierosie lub w glizie, przepuszcza chyba mniej substancji czeszących ale ja pare razy jak paliłem w takki sposób to sie skułem normalnie i to dosyć dobrze czyli costam musi przelatywac...
Polecam sobie robic takie "skręty" z gliz z tytoniem i ziołem robione maszynką do szkoły hehehe D:
Album "Magnetofon" nagrany w studio "Punkt G" w Giebułtowie w 2007 roku. Tym razem, muzycy opolskiej grupy, zapraszają słuchacza do krainy zwodniczo melancholijnych melodii na dzikie rodeo po pograniczu nieustępliwego rytmu i onirycznej pulsacji.
Nagranie: Artur Gasik, Jarek "Smoku" Smak
Miksy: Jarek "Smoku" Smak, Mariusz "Activator" Dziurawiec w Studio "As One"
Damn pisze: Np. jak w niemczech chcesz sobie zapalic gdzies na zewnatrz (...).....bo Policji jest masa na ulicach robia kontrole itp ....;) no nic takie zycie wiec trzeba kombinowac ;)
Pozatym w niemczech to z kuzynem lolki zwijaliśmy na przystanku paliliśmy normalnie "za rogiem" bez zbędnych kitracji ponieważ nie było lepszych miejscówek do palenia... Kuzyn mówił że pierwszy raz jak policja znajdzie do 2g to zawsze zabierają jaranie i ewentualnie dają mandat jakiś ale to drugie to i tak rzadko...
We Francji to normalnie z jointem idziesz ulicą i Ci policja pomacha i się uśmiechnie - na fakcie takie sytuacje sie zdażały i nie robią z tego nic wielkiego...
Poprostu zachodnie niemcy, francja itd to są o całe pokolenie do przodu przed nami bo tak jak MY teraz jaramy tak tam jarały już dziadki ktore maja teraz po 40 lat ;]
Tyle odemnie... Pozatym ten trik ze joint wyglada jak fajka jest do pizdy cuz i tak czuć dym z marihuany w powietrzu i 80% ludzi skuma ze papieerosa nie palisz a tymbardziej policja więc nie udawaj już takiego gonzo że śmigałeś z jointem po ulicy bo to nie jest zaden powód do dumy tylko głupota bo lepiej zawsze się gdzieś skitrać i w oczy się nie rzucać z nielegalnymi rzeczami... Oczywiście jeśli tam gdzie Ty przebywasz w niemczech "robią non stop kontrole i jest ich masa na ulicy" bo ja jeszcze takich niemiec nie widziałem...
Tam jest masa policji na ulicach w reichu? :nuts:
W średnich miastach (bo do takiego jeźdze) policje jak zobacze raz na pare dni w mieście w centrum (a chodze sobie codziennie na zakupy) to jest szał... W Berlinie troche częściej śmigają ale i tak nic nie przebije Polski...
najbardziej w jaraniu podoba mi sie to ze jak sciagne 5 chmur to nic przeciez nie czuje, wiec sciagam 10 bo przeciez chce miec niezla faze, potem sciagam wiecej i wiecj bo faza sie wlacza po jakims czasie, a zachwile juz mi sie tak uzbiera tych buchaczy to mnie wypierdala w kosmos.
Night Garden ----> Czemu gowno? Potrzeba matka wynalazku:) Jak nie ma lufy i bletek to skrecac mozna naprawde z roznych rzeczy :)
Bo ten co pali stale ma tylko jedno na świat spojrzenie
Jak ten co nie pali wcale
NDK RULEZ;]
Cytat za Damn:
Np. jak w niemczech chcesz sobie zapalic gdzies na zewnatrz (...).....bo Policji jest masa na ulicach robia kontrole itp ....;) no nic takie zycie wiec trzeba kombinowac ;)
jak ja zawsze byłem w niemczech (zachodnia część okolice Bielefeldu) to odnosiłem wrażenie że policja jest raczej nastawiona dosyć liberalnie jeśli chodzi o zioło i raczej nie spotkałem się z opinią tamtejszych tubylców żeby policja była tak cięta na to jak w Polsce...
Pozatym w niemczech to z kuzynem lolki zwijaliśmy na przystanku paliliśmy normalnie "za rogiem" bez zbędnych kitracji ponieważ nie było lepszych miejscówek do palenia... Kuzyn mówił że pierwszy raz jak policja znajdzie do 2g to zawsze zabierają jaranie i ewentualnie dają mandat jakiś ale to drugie to i tak rzadko...
We Francji to normalnie z jointem idziesz ulicą i Ci policja pomacha i się uśmiechnie - na fakcie takie sytuacje sie zdażały i nie robią z tego nic wielkiego...
Poprostu zachodnie niemcy, francja itd to są o całe pokolenie do przodu przed nami bo tak jak MY teraz jaramy tak tam jarały już dziadki ktore maja teraz po 40 lat ;]
Tyle odemnie... Pozatym ten trik ze joint wyglada jak fajka jest do pizdy cuz i tak czuć dym z marihuany w powietrzu i 80% ludzi skuma ze papieerosa nie palisz a tymbardziej policja więc nie udawaj już takiego gonzo że śmigałeś z jointem po ulicy bo to nie jest zaden powód do dumy tylko głupota bo lepiej zawsze się gdzieś skitrać i w oczy się nie rzucać z nielegalnymi rzeczami... Oczywiście jeśli tam gdzie Ty przebywasz w niemczech "robią non stop kontrole i jest ich masa na ulicy" bo ja jeszcze takich niemiec nie widziałem...
Tam jest masa policji na ulicach w reichu? :nuts:
W średnich miastach (bo do takiego jeźdze) policje jak zobacze raz na pare dni w mieście w centrum (a chodze sobie codziennie na zakupy) to jest szał... W Berlinie troche częściej śmigają ale i tak nic nie przebije Polski...
z tymi 2g. czy 3 podobno tak jest ...moze moim bledem bylo napisanie ze w "calych" Niemczech natomiast mialem na mysli Bayern ;) tu jest serjo przejebane z policja ;) wiem cos o tym ....
Pozdr. !
Moj pierwszy raz tutaj ..ide sobie ulica i nagle podchodzi 2 kolesi calkiem normalnych i mowia (rutine kontrole) a ja niemieckiego zero :scared: no i mowie zeby po angielsku do mnie mowili , no i mowia ze kontrola policji i pokazuja legitymacje , po czym sobie mysle takie to sobie moge na kompie zrobic ;).... nom i stoje w szoku , wtedy pokazali mi swoje gloki z pod koszulek a ja " :mh ok: " no i poszedlem z nimi w uliczke gadka itp...kazli mi buty nawet skarpety sciagnac ;).... i wtedy zagladaja mi do portfela ( wtedy nie wiedzialem ze mam jeszcze z wakacji woreczek
z resztkami MJ.) no i oni to wyciagaja i sie pytaja czy hasz czy MJ ? (az mi sie cieplo zrobilo , bo nawet nie wiedzialem ze to mam w portfelu) no i mowie ze MJ. bo nie ma co sciemy walic , przeciez sie znaja ;) no i zadzwonili gdzies tam ...po czym sie pytam co teraz panowie ? a oni ze nic bo wsumie to nic nie mam ale jesli bym mial "cos"
to byl by juz problem ;)
Pozdr. !
Naproksen i LSD w bałtyckich krabach. Jak leki trafiają do morza?
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Rok po częściowej legalizacji w Niemczech: młodzież nie sięga po marihuanę częściej
Federalny Instytut Zdrowia Publicznego przebadał ponad 7 tysięcy Niemców w wieku 12–25 lat rok po wejściu w życie ustawy konopnej. Wśród nastolatek, nastolatków i młodych kobiet nic się nie zmieniło. Jedyny istotny wzrost odnotowano u młodych mężczyzn — ale ten trend trwa nieprzerwanie od 2008 roku, czyli od szesnastu lat przed legalizacją.
Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę
Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.
Produkcja metamfetaminy dla meksykańskiego kartelu? Są kolejne zatrzymania
Czterech Polaków podejrzanych jest o współdziałanie z Meksykanami, nieprawomocnie skazanymi w maju na 10-11 lat więzienia za wytwarzanie na dużą skalę metamfetaminy - poinformowała prokuratura. Możliwości produkcyjne zlikwidowanego przez CBŚP w Podlaskiem laboratorium sięgały 800 kg narkotyków.