Metodyka, przygotowanie, oraz logistyka gotowania, palenia, lub waporyzacji.
ODPOWIEDZ
  • 31 / 3 / 0
Nie tylko mango działa ale też imbir ma tę substancję i liście laurowe. Z tych ostatnich zrobiłem herbatę. U mnie się sprawdziło. Wystarczyły 2 buchy i poczucie haju. Coś nirsamowitego. Wow
  • 38 / 10 / 0
Polecam poeksperymentowac z szalwia lekarska, mango, cytryna i ogolnie cytrusach, pieprzem, lawenda, chmielem, limonka, miecie, rozmarynem, iglami sosny, sosna, eukaliptusem, rumianek i wiele wiele innych. Najwieksza robote pod wzgledem psychodeli zrobila szalwia, natomiast mango + cytryna dostarczyly zdecydowanie najwiecej euforycznych doznan. Zrobilem pare testow i jestem w szoku ze to az tak dobrze dziala xD
  • 12533 / 2431 / 0
Możesz napisać coś więcej? Ile tego mango jesz i na ile przed paleniem? Ile tej cytryny?
  • 38 / 10 / 0
Jezeli chodzi o ilosc to cale mango (wazne aby bylo dojrzale) razem z DOBRZE wycisnietym sokiem z calej cytryny na godzine/poltorej przed paleniem. Testowalem z ziomkiem i tak nas przekosilo ze hit :D. Dzisiaj wieczorem testuje sama cytrynke, dam znac (stuff ten sam od tygodnia, wiec mysle ze "recenzja" bedzie legitna)
  • 66 / 13 / 0
W jaki sposób niby owoc mango miałby zwiększać działanie mj?
  • 38 / 10 / 0
Bo zawiera terpeny ktore zmieniaja profil dzialania THC?
  • 3 / / 0
Ciekawe to co piszesz o tym mango. Myślisz, że kwestia dojrzałości owocu może mieć wpływ?
  • 38 / 10 / 0
Jezeli chodzi o recenzje dotyczaca cytryny, to powiem krotko i zwiezle: Ale mnie wyjebalo
  • 12533 / 2431 / 0
Ile tej cytryny trzeba, żeby wyjebało i czym się to manifestuje :) ?
  • 52 / 12 / 0
Muszę kiedy spróbować sobie zjeść mango przed paleniem bo mnie zaciekawiliście.
rozumiem działo to coś na zasadzie mniej więcej jak grejpfrut dla kodeiny tak ?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.

Dopalacze rozsyłali paczkomatami. Handlowali narkotykiem "zombie"

Patent na "bezpieczną" dystrybucję środków psychotropowych opracowała ukraińsko-polsko-białoruska grupa przestępcza. Mężczyźni magazynowali, sortowali, a następnie rozsyłali do paczkomatów środki psychotropowe. W ramach śledztwa nadzorowanego przez Prokuraturę Rejonową w Pruszczu Gdańskim zatrzymano 8 mężczyzn i zabezpieczono flakkę o wartości miliona złotych.

19-latek po narkotykach zadzwonił na policję. Wydawało mu się, że ktoś chce się włamać do jego domu

Rudzcy policjanci podczas interwencji w jednym z mieszkań w Wirku ujawnili marihuanę i metamfetaminę. 19-letni rudzianin został zatrzymany, usłyszał zarzut posiadania narkotyków i objęto go policyjnym dozorem.