31 marca 2020SpeedHero81 pisze: Cały czas od wielu miesięcy, teraz to już grzecznie na klonach tylko.
Nie ma, takie coś się nie liczy. To wtedy ja też mogę powiedziec że jestem trzeźwy kiedy trwam w ciągu benzo juz ok 7dmiu lat ( i tak biorę terapetyczne dawki a nie że ćpam i po kilku dniach sie z prostym opakowaniem budzę ) przyjmowanie benzo - nawet w formie realnium 5mg = ćpanie.
No abstrahując ja gdzies ok 18 lat ;) od urodzenia do 18nastki ;) potem do 19/20 była fascynacją gandzią, wielki jaracz i dredy potem sukcesywnie wszystko doszło a mam 30stke aktualnie xD ale jesli chodzi Ci o teraźniejszość to moge powiedziec że ok tygodnia .... A jednak nie mogę bo w te dni wlasnie brałem benzo jak kolega ;) Więc ja juz nie pamiętam jak to jest byc trzezwym a jednoczesnie nie miec skręta. Boże życie było takie piekne jak miales 17 lat. żadnej substancji w mózgu/ żyłach i szedłeś z piękną dziewczyną którą kochałeś z wzajemnością . I sam fakt że z nią szedłeś sprawiał że czułeś się jak król świata. Ona nagle zaczęła mnie ciągnąć w las, Ja na to - przecież masz okres. Ale usłyszałem odpowiedź że dziury są dwie a okres dotyczy tylko jednej. ;) Teraz zawsze jak zasypiam nacpany wracam myślami do tych chwil ; ) ;)
a nie licząc sertraliny jako nie bycie na trzeźwo, to z tydzień.
https://www.youtube.com/watch?v=jl9_mWvCmi
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło
Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.
Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę
Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.