Jak zmienia sie wydzielanie sebum po fudze?
Ile trzeba nie brać żeby wygląd z grubsza się poprawił
Coś fetopodobnego w Sztokholmie- długo trzyma, mocno ryje, zwidy, zwiechy (co to może być???¿) -wypierdala małe krostki białe
Co zrobić z okrągła morda po pregabalinie? Z tego co kojarzę to tłuszcz a nie woda, czy da radę to jakoś wyklepać? Nie wiem, wałkowanie twarzy, ciepłe- zimne mycie twarzy? Zioła? Cokolwiek?
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
Ci, co się kryją, zazwyczaj robią to słabo. I nie chodzi tutaj nawet o zapach. Ale pod pudrem opuchlizny po alkoholu nie ukryjesz tak prosto.
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
Mnie odraża jak ktoś ma braki w uzębieniu, skreślam go na miejscu.
Zęby się nie chwieją, myję trzy razy dziennie, ogólnie to jak na metę mało zniszczony jestem.
Ale to od palenia przez płuca w kościec idzie najmocniej. Ja nie paliłem, wciągałem, też ta cristal meta była z dobrego pewnego źródełka, dobrze ugotowaną.
Acha spłukałem dziś resztę w kiblu, zaczynam nowe życie na trzeźwo.
Do tego sine oczy, siniaki to mi sięgały aż do połowy nosa, dookoła oczu też miałam sine i to nie było nawet z niewyspania, ja mam tak, że przyjebie jedną kreskę i od razu oczy robią mi się sine (ktoś wie w ogóle od czego to może być xD?), a będąc w długich ciągach jedną kreskę to walilam na śniadanie.
Po jakimś czasie całą twarz miałam w wielkich, czerwonych wypryskach i te trzy rzeczy wystarczyły już z kilometra do wyglądu ćpuna xD Dodatkowo czarne, wielkie źrenice i mamy komplet.
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem
Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.
Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)
Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.
Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki
Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.