Tak nawiasem mówiąc - każdy mówi "wypacać wypacać" - czy to nie jest przypadkiem jakiś mit? Pewnie nie, ale jak to dokładnie działa?
Do tego Rutinoscorbin 3 x po 4 szt.
rand pisze:Czytałem badania, niestety nie jestem w stanie przypomnieć sobie teraz źródła, że temperatura wyższa niż 40 stopni owszem zabija dobroczynne właściwości miodu ale jest to 30-40% bodajże i to w przeciągu 1-2 godziny przy stale utrzymującej się wysokiej temperaturze, więc szczególnej tragedii nie ma.
Wracając do tematu, swoją kurację, opisaną wyżej, wspomagam dodatkowo owocami dzikiej róży i owocami goji. Dziką różę dodaje do herbaty, natomiast kilka suszonych jagód goji zjadam w ciągu dnia. W połączeniu z acerolą, jest to "bombowa" dawka naturalnej wit C.
"Przed porodem matka się pytała ojca: “Co ja pocznę?” Penx
@koxxiur - syrop z cebuli jest okej, ale przy mojej w/w mieszance strasznie się człowiek poci, więc syropem z cebuli tylko niepotrzebnie sobie dodamy dziwny zapach
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
„Lewe” recepty na opioidy i środki odurzające w paczkach
Prokuratura w Nowym Targu prowadzi dużą sprawę. Lekarz wystawiał „lewe” recepty na leki opioidowe, a ksiądz był jednym z odbiorców środków odurzających. To jedni z wielu zatrzymanych do sprawy osób. Nowotarska prokuratura prowadzi śledztwo, które dotyczy zatrzymanych z czterech województw, a także przerzutu środków odurzających za granicę.
Chatbot AI Reddita „pomaga” w leczeniu bólu. Wśród rekomendacji: heroina
Reddit w pośpiechu wycofuje swojego nowego chatbota AI o nazwie „Answers” z dyskusji na tematy zdrowotne. Powód? Przeczytajcie.
Wrocławianin hodował w domu grzybki halucynogenne. Policji tłumaczył, że to tylko pieczarki
Awantura domowa w jednym z mieszkań przy ulicy Popowickiej we Wrocławiu zakończyła się odkryciem nielegalnej hodowli i magazynu narkotyków. Policję wezwano z powodu kłótni między parą, jednak szybko okazało się, że 29-latek ukrywa w domu m.in. grzybki psychoaktywne. Policji mówił, że jest to "projekt" i że są to "pieczarki.