Polepszanie samopoczucia i funkcjonowania za pomocą substancji nie będących narkotykami. Suplementy, witaminy, nootropy; regeneracja receptorów i neuronów; dieta i trening.
Zablokowany
  • 608 / 9 / 0
Polecicie coś do pisania? Najlepiej dostępnego bez recepty. Kilka zaległych prac obrasta kurzem a ja nie mogę się nakręcić na sensowny słowotok, mimo że tematy znam dobrze. Piracetam w dawkach do 5g wyraźnie pomagał, ale ciągle było za mało, na ile większe dawki zmieniają działanie? Jak się mają niewielkie dawki opiatów do pracy twórczej?
  • 1033 / 7 / 0
Bardzo dobrze, o ile Ci sie za bardzo 'mam wyjebane' mode nie włączy.
Małe dawki bupry + kofeina + piracetam + witaminy i minerały + ew jakieś żen-szenie i inne zioła i ziółeczka (mak czy coś :D )
  • 1472 / 197 / 0
Nie mam Concerty.

Ktoś mi może powiedzieć skąd podkrążone oczy (lekko sine)? Sen 8h + odpoczynek w ciągu dnia, zdrowa dieta. Pewnie ktoś z was się już z tym spotkał. Noradrenaliny za dużo?
Podając mnie jako login polecający ekspertowi JohnyHa, otrzymujecie zniżki na konsultacje :)
  • 338 / 2 / 0
tak, musisz jej troche upuscic, razem z kriwa.
  • 1472 / 197 / 0
Dla ludzi z bardzo rozwiniętą dedukcją, takich jak np. pan powyżej, dodam, że chodzi o używanie TPLD + NDRI, a oba środki blokują w dużym stopniu wychwyt zwrotny noradrenaliny.
Temu neuroprzekaźnikowi najbliżej do reakcji stresowych, a często od stresu i przemęczenia występują tego typu objawy.
Podając mnie jako login polecający ekspertowi JohnyHa, otrzymujecie zniżki na konsultacje :)
  • 29 / 1 / 0
Jakie wg. was będzie idealne codzienne combo (wliczając żarełko, smartdrugsy i witaminki), żeby jak najbardziej zbliżyć się do typka z "Jestem Bogiem"?
  • 2775 / 40 / 0
4 godziny dziennie nauki języków obcych, najlepiej 3 różnych poprawi znacznie pamięć i wydolność umysłową. Możesz po jakimś czasie dodać do tego 150mg metamfetaminy.
Przestańcie żyć filmami
Uwaga! Użytkownik BS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 329 / 9 / 0
hahah Limitless jest zajebistym filmem ale to bajeczka i nigdy nie będzie to osiągalne dla takich maluczkich żuczków jak my:) Pomarzyć:)
Według ostatnich sondaży CBOSu 25% polskich nastolatków optymistycznie patrzy w przyszłość.Pozostałe 75% nie ma pieniędzy na narkotyki

/Pogłoski o moim permie są stanowczo przesadzone/
  • 370 / 13 / 0
ensenada pisze:
Jakie wg. was będzie idealne codzienne combo (wliczając żarełko, smartdrugsy i witaminki), żeby jak najbardziej zbliżyć się do typka z "Jestem Bogiem"?
Jeśli chodzi o typowy boost hardware'u, teoretycznie małe dawki tryptamin mogą dać radę. Oczywiście stymulanty, ale się nie znam. Jakieś-tam nootropile, w granicach placebo. Witaminki w granicach "chyba nic nie czuję, choć żrę pół roku" :scared:

Z drugiej strony lepszy hardware nic nie da, gdy "rozum lodem skuty". Każdy człowiek ma w umyśle pełno zahamowań, spazmów, blokad, które zżerają zasoby, ograniczają zakres możliwości. Te blokady to nieodzowny element działania umysłu i budowania modelu świata, z tym że wiele z blokad jest zbędnych i bardziej szkodzących niż pożytecznych. Kto mówił, że kokaina pomaga? Mój kumpel twierdził to samo, że po koksie czuł się jak geniusz - spisuję to zwyczajnie na rozblokowanie procesów. To samo w sumie, co alkohol, tylko bez spowalniania myślenia.

Szacujemy, że wyczyszczenie umysłu ze zbędnych blokad da co najmniej dwukrotny wzrost wydajności/efektywności myślenia. Trudno to jakoś mierzalnie ująć, więc równie można przyjąć możliwość 10x krotnego wzrostu. W każdym razie jest to groundbreaking change :rolleyes:

Trzecia sprawa to narzędzia umysłowe, umiejętności, metaumiejętności (umiejętność nabywania umiejętności). Na przykład, co do poprzedniego punktu, skill dostrzegania w sobie blokad i neutralizowania ich jest podstawą jego realizacji. W ten sam deseń umiejętność wyciszania (czy rozpędzania), koncentrowania umysłu i wszystko inne związane z jego kontrolą. Do tego wszystkiego bazową umiejętnością byłoby postrzeganie całości rzeczywistości jako iluzorycznego konstruktu własnego umysłu. Na przykład, reakcja na emocje - "i know, this is NOT true" :zzz:
Uwaga! Użytkownik Machine205 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 329 / 9 / 0
Machine205 pisze:
Jeśli chodzi o typowy boost hardware'u, teoretycznie małe dawki tryptamin mogą dać radę.
A to ciekawe.
Jakie ilości masz na myśli?
Według ostatnich sondaży CBOSu 25% polskich nastolatków optymistycznie patrzy w przyszłość.Pozostałe 75% nie ma pieniędzy na narkotyki

/Pogłoski o moim permie są stanowczo przesadzone/
Zablokowany
Artykuły
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób

Newsy
Za "przekąski" z Kalifornii grozi mu 20 lat więzienia

W paczce z Kalifornii do Polski miały być przekąski. Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej w Warszawie otworzyli puszki i znaleźli susz roślinny. Okazało się, że to była marihuana. Zarzut związany z przemytem usłyszał 22-latek.

Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę

Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.

Produkcja metamfetaminy dla meksykańskiego kartelu? Są kolejne zatrzymania

Czterech Polaków podejrzanych jest o współdziałanie z Meksykanami, nieprawomocnie skazanymi w maju na 10-11 lat więzienia za wytwarzanie na dużą skalę metamfetaminy - poinformowała prokuratura. Możliwości produkcyjne zlikwidowanego przez CBŚP w Podlaskiem laboratorium sięgały 800 kg narkotyków.