Jadl ktos ww substancje z dragami z tematu? Wolelibysmy uniknac komplikacji. pozdro :)
Brałem mete 30mg/ed z testosteronem na stymulantach ale lżejszych, głównie kofeina nie zauwarzyłem komplikacji w tamtym czasie.Równierz nie słyszałem o powikłaniach ale pewności ni mam.
jak wyżej, 10mg/ed to strata mety, lepiej zostaw na masę (dokupisz sobie teścia, najlepiej długi ester np. enantat testosteronu).
najważniejsza dieta i odpowiedni trening, aeroby na czczo, a jak chcesz koksy to zaopatrz się w propionat testosteronu (e2d się go kłuje) i winstrol w tabsach. Bo mety na redukcje serio nie ma sensu.
O ile w ogóle jesteś już na etapie wymagającym takiej ostrej suplementacji SAA
PuTTy pisze:kolega robi redukcje, taka dawka po to zeby bylo antykatabolicznie, no i uboki zlikwidowac. 30ed to duza dawka. Najwazniejsza jest micha :) . A co do tematu to jedlismy te 6apb i bylo spoko :)
Metanabol na redukcje to fatalny pomysł, tak jak wspomniał tomaszw88, ale to nie forum o tej tematyce :-D Ja bym sie specialnie nie martwił, jedynie bym uważał na wątrobe bo jak Twój kolega zapewne wie metanabol jest dla tej toksyczny.
Dawkę koleszka ustalił zaiste symboliczną - strata w ogóle materiału - niech chociaż podbije do 20...
Co do nieadekwatności mety na redukcji - na każdym SAA można osiągać dowolny cel - tyle w temacie.
Tak wiec przejmowac nalezy sie bardziej dawkami dragow.
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci
Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.
Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka
W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.