Dział, w którym omawiane są konkretne kondycje, oraz ich wpływ na i współzależności z efektami środków psychoaktywnych.
ODPOWIEDZ
  • 3490 / 55 / 0
Jakich dopalacza? b-k, kannabinoidy, co takiego?
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 6 / / 0
zebym to wiedzial .
  • 3490 / 55 / 0
Co brałeś z dopalaczy, pigułki, proszki, palenie?
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 6 / / 0
prochy ze smile shopa nazywal sie lamignat
  • 7 / / 0
Witam. Rok temu podczas palenia standardowego dostalem ataku i wszystkich objawow, ogolnie masakra. teraz po tym wszystkim mam derealizacje, piski w glowie (uszach) 24h na dobe podobnie jak dd tez 24 h. Czy komus minela derealizacja po THC???
Uwaga! Użytkownik Usagiii nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1522 / 73 / 0
Niestety nie wiemy o jaki atak i jego wszystkie objawy Ci chodzi. Musisz iść do lekarza, gdyż nieodpowiedzialne zabawy z narkotykami kończą się bardzo tragicznie.
tekst powyżej =/= prawda
  • 7 / / 0
Te wszystkie objawy miałem na myśli ataki lęku, paniki itp... Później doszły piski w uszach ( głowie) a gdy ataki paniki się skończyły, pojawiła się derealizacja i tak już rok.... Teraz biore sertraline ( stimuloton ) stąd moje pytanie, czy ktoś miał podobnie po THC i wyszedł z tego?? Mam na myśli z derealizacji???? Z tego dziwnego stanu rzeczywistości, psychiki.
Uwaga! Użytkownik Usagiii nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 887 / 11 / 0
Męczyłem się ponad pół roku z derealizacją po mj, nie byłem z tym u lekarza, wiekszość objawów ustąpiła po miesiącu czyli ataki paniki, lęku
Zawroty głowy utrzymywały się jakieś 3 tygodnie, a uczucie że świat jest jak ze snu ponad pół roku, zresztą najlepiej jest iść z tym do lekarza, w moim przypadku to zostało głęboko w głowie.
  • 418 / 2 / 0
może pomedytuj, medytacja daje poczucie "tu i teraz".Może coś pomoże
  • 7 / / 0
Medytacja??? Chyba odpada. Bardziej bym poddal sie hipnoterapii ale pewnie taka sesja kosztowna no i w moim miescie pewnie niedostepna.
ODPOWIEDZ
Newsy
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci

Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.

1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią

Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.

Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka

W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.