w3ird pisze:Ja wale codziennie
Życie to najlepszy narkotyk...
Prodokujesz mleczko, nakładasz je na dłonie, potem wcierasz na gębe.
____________________s???s???s???s
___________________s$$$$$$s..s..?..?..?
__________________$$$$$$$$$$$$s..s.?..?
____________________$$$$$$$$$$$$$$s…?
______________ s$$$$$$(O)$$$$$$$$$$$$.?
____________ €$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$s..?..s
_____________s$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$s..?
_____________________s$$$$$$$$$$$$$$..s..?
______________________$$$$$$$$$$$$s..s..?
______________________$$$$$$$$$$$$.s.?.s.?
_____________________$$$$$$$$$$$$$s..s….?
____________________$$$$$$$$$$$$$$s_??s.?
___________________$$$$$$$$$$$$$$$s.s….?
_____s$$$$________$$$$$$$$$$$$$$$$$..s?
____$$$$$$$$_____$$$$$$$$$$$$$$$$$$s…s
____$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$_s_?__s$s
____$$__$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$_____s$$$
____$$____$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$s_____s$$$$s
___$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$_$$_____s$$$$$$
__$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$_$____s$$$$$$$
__$$$$__$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$____s$$$$$$$$
___$$$________$$$$$$$$$$$$$$$$$$___s$$$$$$$
____$$$s______$$$$$$$$$$$$$$$$$$$__s$$$$$$
_____$$$_______$$$$$$$$$$$$$$$$$$$_s$$
lolek555 pisze:Też bym chciał walić codziennie, ale u mnie regenaracja nasienia trwa 2doby :twisted:w3ird pisze:Ja wale codziennie
Oj, biedny człowieczku!
Pozdrawiam.
w3ird pisze:Właśnie, przypomniałam sobie jeszcze coś. Fenomenem jest mieszanka petroleum d5 i olejku pichtowego - wszystko od tego schodzi i się goi, nawet skaza białkowa. Kolega wyleczył tym do zera(!) trądzik różowaty.
Jako, że olejek pichtowy jest przeciwzapalny, działa przeciwświądowo, ma działanie przeciwgrzybiczne, przeciwroztoczowe, przeciwpierwotniakowe i przeciwbakteryjne to na problemy skórne jest idealnym rozwiązaniem. Petroleum jest neutralne, jeżeli mamy suchą skórę możemy zamiast niego zastosować naftę kosmetyczną, która jest nawilżajaca i nie będzie powodować tylu podrażnień.
Ja mieszam w proporcji 1:5 (10ml olejku i 50ml petroleum/nafty). Dokładnie wytrząsamy butelką i takim oto specyfikiem przecieramy buzię 2-3 razy dziennie nanosząc trochę na wacik. Nie zdziwcie się jak za każdym razem płatek kosmetyczny będzie brudny, wręcz czarny - tyle syfu nieświadomie nosimy na twarzy
chujkurwa pisze:Czym różni się petroleum d5 od nafty kosmetycznej z wit a i e? Bo nie wiem którą kupicz. Ps. ta pierwsza jest na recepte. Ps. to prawda, sprawdzcie sobie.w3ird pisze:Właśnie, przypomniałam sobie jeszcze coś. Fenomenem jest mieszanka petroleum d5 i olejku pichtowego - wszystko od tego schodzi i się goi, nawet skaza białkowa. Kolega wyleczył tym do zera(!) trądzik różowaty.
Jako, że olejek pichtowy jest przeciwzapalny, działa przeciwświądowo, ma działanie przeciwgrzybiczne, przeciwroztoczowe, przeciwpierwotniakowe i przeciwbakteryjne to na problemy skórne jest idealnym rozwiązaniem. Petroleum jest neutralne, jeżeli mamy suchą skórę możemy zamiast niego zastosować naftę kosmetyczną, która jest nawilżajaca i nie będzie powodować tylu podrażnień.
Ja mieszam w proporcji 1:5 (10ml olejku i 50ml petroleum/nafty). Dokładnie wytrząsamy butelką i takim oto specyfikiem przecieramy buzię 2-3 razy dziennie nanosząc trochę na wacik. Nie zdziwcie się jak za każdym razem płatek kosmetyczny będzie brudny, wręcz czarny - tyle syfu nieświadomie nosimy na twarzy
Advisor pisze:Advisor: każdy giet to jeden grzech, np. :" tu masz za kontrolę przepływu informacji ruska szmato"
Advisor:"tutaj za nie udzielenie pomocy marynarzom na Kursku"
Advisor:"tu za bycie nacjonalistą"
Odczynnik pisze:@chujkurwa kup oba :D dojebany masz nickchujkurwa pisze:Czym różni się petroleum d5 od nafty kosmetycznej z wit a i e? Bo nie wiem którą kupicz. Ps. ta pierwsza jest na recepte. Ps. to prawda, sprawdzcie sobie.w3ird pisze:Właśnie, przypomniałam sobie jeszcze coś. Fenomenem jest mieszanka petroleum d5 i olejku pichtowego - wszystko od tego schodzi i się goi, nawet skaza białkowa. Kolega wyleczył tym do zera(!) trądzik różowaty.
SpalamTo pisze:A co poradzicie na pryszcze pojawiające się na plecach i barkach po kilkutygodniowej kuracji testosteronem?
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci
Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.
Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka
W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.