Dział, w którym omawiane są konkretne kondycje, oraz ich wpływ na i współzależności z efektami środków psychoaktywnych.
ODPOWIEDZ
  • 2 / / 0
mialam chirurgiczne usuniecie zatrzymanej osemki we wtorek rano czy spozycie jakiegos ediblesa np chleb tostowy z maselkiem THC bedzie ok? ma ktos jakies doswiadczenia z tym? nie chce doprowadzic do suchego zebodolu z tego tytulu tez nie pale szlugow ani mj na czas gojenia, no jest ciezko strasznie
  • 624 / 71 / 0
Po dwóch dniach śmiało, jedynie mniej śliny może delikatnie utrudnić gojenie.

Sam wapowałem jeszcze tego samego dnia po wyrwaniu, ale opatulałem sobie miejsce rany papierem/chusteczką wokół sąsiednich zębow, a do wapka przymocowałem taką gumową kulę, która po ściśnięciu wtłaczała powietrze do środka tak, że nie musiałem w ogóle ssać, tylko łapałem chmury lekko jak samo powietrze.

A szlugę paliłem zaraz po wyjściu z gabinetu, ale z jeszcze zagryzionym opatrunkiem. Później już nie.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Utylizacja medycznej marihuany w Krakowie. Urzędowe plomby i specjalny nadzór

Medyczna marihuana oraz leki zawierające środki odurzające i substancje psychotropowe nie mogą po prostu trafić do zwykłego kosza na śmieci.

Za "przekąski" z Kalifornii grozi mu 20 lat więzienia

W paczce z Kalifornii do Polski miały być przekąski. Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej w Warszawie otworzyli puszki i znaleźli susz roślinny. Okazało się, że to była marihuana. Zarzut związany z przemytem usłyszał 22-latek.

Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty

>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.