Dział, w którym omawiane są konkretne kondycje, oraz ich wpływ na i współzależności z efektami środków psychoaktywnych.
ODPOWIEDZ
  • 2 / / 0
mialam chirurgiczne usuniecie zatrzymanej osemki we wtorek rano czy spozycie jakiegos ediblesa np chleb tostowy z maselkiem THC bedzie ok? ma ktos jakies doswiadczenia z tym? nie chce doprowadzic do suchego zebodolu z tego tytulu tez nie pale szlugow ani mj na czas gojenia, no jest ciezko strasznie
  • 624 / 71 / 0
Po dwóch dniach śmiało, jedynie mniej śliny może delikatnie utrudnić gojenie.

Sam wapowałem jeszcze tego samego dnia po wyrwaniu, ale opatulałem sobie miejsce rany papierem/chusteczką wokół sąsiednich zębow, a do wapka przymocowałem taką gumową kulę, która po ściśnięciu wtłaczała powietrze do środka tak, że nie musiałem w ogóle ssać, tylko łapałem chmury lekko jak samo powietrze.

A szlugę paliłem zaraz po wyjściu z gabinetu, ale z jeszcze zagryzionym opatrunkiem. Później już nie.
ODPOWIEDZ
HyperTuba dodaj film
Newsy
Rok po częściowej legalizacji w Niemczech: młodzież nie sięga po marihuanę częściej

Federalny Instytut Zdrowia Publicznego przebadał ponad 7 tysięcy Niemców w wieku 12–25 lat rok po wejściu w życie ustawy konopnej. Wśród nastolatek, nastolatków i młodych kobiet nic się nie zmieniło. Jedyny istotny wzrost odnotowano u młodych mężczyzn — ale ten trend trwa nieprzerwanie od 2008 roku, czyli od szesnastu lat przed legalizacją.

Feralny lot Air India. Dwóch kolejnych pilotów oblało... narkotesty

Ciąg dalszy rozliczania feralnego lotu samolotu Air India z Phuket w Tajlandii do Delhi w Indiach. Po tym, jak kapitan nie przeszedł testu na obecność narkotyków, przewoźnik przebadał ponad trzystu pilotów i w dwóch przypadkach testy dały wynik pozytywny.

Produkcja metamfetaminy dla meksykańskiego kartelu? Są kolejne zatrzymania

Czterech Polaków podejrzanych jest o współdziałanie z Meksykanami, nieprawomocnie skazanymi w maju na 10-11 lat więzienia za wytwarzanie na dużą skalę metamfetaminy - poinformowała prokuratura. Możliwości produkcyjne zlikwidowanego przez CBŚP w Podlaskiem laboratorium sięgały 800 kg narkotyków.