Kurwa coś mi kurwa dziś jest ale nie wiem co. Przy każdym ruchu napierdala mnie prąd, tam gdzie się ruszam.
Jak ide, to mnie typowo od środka jakimś prądem napierdala, i mnie wygina wogóle.
Znacie jakieś sposoby na zaradzenie temu? xD
Dodam, że jest prawie miesiąc, jak cały czas jebie. I akurat mam jeszcze połóweczke i już dziś miałem kończyć na jakiś czas, bo mnie to gówno nie kopie coś juz. A tu jakiś prąd mnie napierdala jak na złość. ech...
Jesli tak, a wachasz dosyc dlugo to sie nie dziw, z czasem to ustapi samo.
Nie nie chodzi tu o ciary.
To takie... Jakby coś w środku z nerwami w środku się coś działo.
O właśnie. Jakby coś mnie w nerwy napierdalało. Skończyłem co miałem i do dzisiaj miałem przerwe:)
A jak mi się apetyt poprawił;p
Brałem od zajebania jakiś rzeczy bez recepty związanych z odpowiednim funkcjonowaniem UN, bo mnie ta akcja ostatnia troche przestraszyła.
Nie jest to wina towaru, bo mam inną partie...?
Trantigne pisze: Chodzi Ci o to, ze masz czasem wrazenie takich zajebistych ciar przechodzacych cale cialo jak ma to miejsce po dobrym spidzie ?
Medyk ze mnie żaden, ale może Twój organizm, przez układ nerwowy, mówi Ci "idź pan w chuj z tym ścierwem"?
Trochę tak jak sąsiad napierdalający w kaloryfer, żeby ściszyć muzyke :-)
Mało zbadane zjawisko, związane najprawdopodobniej z noradrenaliną, nic na to nie poradzisz poza ograniczeniem używek, powinno przejść samo.
W przypadku odstawiania wenlafaksyny i wystąpienia brainzaps-ów w moim przypadku pomagały małe dawki (do 120mg) pseudoefedryny.
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
„Król dopalaczy” poszukiwany listem gończym. NIEOFICJALNIE: Dawid B. przebywa na Zanzibarze
Dawid B., łódzki „król dopalaczy” jest poszukiwany listem gończym. Mimo prawomocnego wyroku z 2023 roku nie spędził ani jednego dnia w więzieniu. Jak udało się nieoficjalnie ustalić reporterce Radia Łódź, mężczyzna obecnie przebywa na Zanzibarze w Tanzanii.
Narkotyki schował w atrapie Biblii. Wpadł po policyjnym pościgu
W trakcie ucieczki uszkodził swój pojazd, a badania wykazały, że mógł być pod wpływem alkoholu i narkotyków. W jego aucie policjanci znaleźli atrapę stylizowaną na Biblię z ukrytymi narkotykami, w tym mefedronem i kokainą. Mężczyzna trafił do policyjnego aresztu i usłyszał już zarzuty.
Kawa dobrze wpływa na zdrowie psychiczne. W umiarkowanych ilościach
Po przeanalizowaniu danych dotyczących ponad 400 000 osób, naukowcy z Uniwersytetu Fudan doszli do wniosku, że picie umiarkowanych ilości kawy – dwóch lub trzech filiżanek dziennie – jest powiązane z mniejszym ryzykiem wystąpienia lęków i depresji. Ochronne działanie kawy było bardziej widoczne u mężczyzn niż u kobiet.