Dział poświęcony harm reduction – metodom mającym na celu złagodzenie negatywnych konsekwencji zażywania środków psychoaktywnych.
ODPOWIEDZ
  • 47 / 8 / 0
To też zależy jak sobie AI wytrenujesz i w jaki sposób zadajesz pytanie. Ale tak - bardzo często wyrzuca bzdury i dlatego warto zawsze to krzyżować z kompletnie innym narzędziem. Można obejść problem na około i pytać o to, co zadziała kardioprotekcyjnie w takiej sytuacji i zabezpieczy układ krążenia. Tak czy siak już samo duckduckgo uważa, że wie lepiej i dobiera ci wyniki na podstawie twojej aktywności w sieci. Temat rzeka. A niepewnych informacji lub jedynie anegdotycznych od metra.

Niemniej jednak w takiej kompilacji problemów zdrowotnych i przyjmowanych leków, to kokaina wydaje się jednak cienkim pomysłem. Bardzo, ale to bardzo ryzykownym. Ale co tam kto lubi.

Ja bym jednak zrobiła sobie dłużą przerwę, podreperował azdrowie i mierzyła ciśnienie każdego dnia - zwłaszcza po to, żeby wiedzieć jakie jest realne ciśnienie spoczynkowe, bez efektu białego fartucha.
Ostatnio zmieniony 17 października 2025 przez JulietteS, łącznie zmieniany 2 razy.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Kartele przemycają narkotyki na statkach z chorym i martwym bydłem

Kartele narkotykowe wykorzystują statki wypełnione chorym i padłym bydłem do przemytu ogromnych ilości kokainy trafiającej ostatecznie do Europy – informuje „The Telegraph”, powołując się na źródła wywiadowcze.

Fatalna pomyłka - myślał, że to klienci i wręczył narkotyki nieumundurowanym policjantom

Policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie zatrzymali mężczyznę, który podczas kontroli klatki schodowej… sam podał funkcjonariuszowi woreczek z suszem roślinnym. Interwencja doprowadziła do zabezpieczenia większej ilości narkotyków.

Firmowa wigilia na trzeźwo? Alkohol wciąż jest niepisaną normą w biznesie

Picie alkoholu w pracy i podczas firmowych spotkań generuje rosnące koszty dla firm - od wzrostu absencji po spadek produktywności. Presja picia w środowisku korporacyjnym nadal jest odczuwalna, jednak coraz częściej widoczna jest też chęć tworzenia bardziej inkluzywnej kultury organizacyjnej, bez alkoholu jako obowiązkowego elementu integracji.