Dział poświęcony harm reduction – metodom mającym na celu złagodzenie negatywnych konsekwencji zażywania środków psychoaktywnych.
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
po pierwsze ganja na chorobe bardzo dobra tylko moze nie palenie bo moze podrazniac pluca gdy mamy ich infekcje.

Po drugie pochodna fety czyli pseudoefedryna jest skladnikiem lekow na zatoki i pluca tylko mowimy o leku czyli malej dawce.Sama feta po drugiej wojnie swiatowej i przed byla lekiem zwieksza pojemnosc pluc i znieczula no i gestnieje flegma i nabiera pozadanego koloru zolta/brazowa/szara co oznacza ze nie tracimy kilku dni na wypluwaniu bialego scierwa.
  • 16 / 1 / 0
Siema przyszedl mi wlasnie syrop z czystą kodą, jestem chora, przeziebienie plus angina albo zapalenie oskrzeli, jako ze syrop ten mozna zamowic tylko raz na 3 miesiace w uk, to troche mi szkoda nie uzyc go rowniez rekreacyjnie i np wymieszać z tramadolem i benzo lub samym benzo. Normalnie jestem zdania, ze koda nie klepie itd ale jestem tak oslabiona, ze pewnie cos ruszy. Ale sęk w tym ze od wczoraj biorę antybiotyk - dalacin c (clindamycinum) i nie mam pojecia jaka byłaby z nim interakcja. Odpuscilam sobie na dzisiaj saszetki ktore bralam na przeziebienie i grype, bo sa tam duze dawki paracetamolu. Co myslicie? Warto z ta koda?
She ends up in a better place inside when she gets high :strzykawka:
  • 3455 / 1118 / 0
kodeina początkowo może nie klepać, muszą zajść odpowiednie procesy, których Ci teraz nie przytoczę by zaczęła działać rekreacyjnie, za 2-3 zaczyna klepać.
Czy warto przeżyć ciepełko, by później ewentualnie wpierdolić się w opio? Na tym forum uzyskasz jednoznaczną odpowiedź - NIE. Jest ryzyko, że za bardzo by Ci się spodobało, a o dostęp naprawdę nie tak trudno jak się myśli. Tylko o dostęp do cięższych już opio, a apetyt rośnie.
Guide do nikotyny w Stymulantach Roślinnych.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.

misspillz.blogspot.com
  • 2 / / 0
Siema
Jutro sylwester, niestety dopadła mnie angina 3 dni temu antybiotyk biore od 2dni czuje sie dobrze gardło lekko opuchniete
alkohol wiadomo be przy antybiotyku a kokaina ? do nosowo/bombka jak lepiej czy wgl sobie odpuścić ?
antybiotyk OSPEN 1500
dzięki wielkie z góry
  • 1299 / 258 / 0
Nie wchodzą sobie bezpośrednio w drogę %-D Raz kiedyś można.
Po wzięciu koki organizm będzie się słabiej bronił, ale takto powinno być ok.
  • 1 / / 0
Moim zdaniem nie jest to dobry pomysł sama ostatnio miałam anginę i byłam na antybiotyku i pojadlam fety ok. 06:00 zasnęłam a o 08:00 przebudzilam sie z wysoką gorączką 39,5 , która ciężko było mi zbić nie dość że w głowie mi się kręciło to byłam bardzo osłabiona . Nie polecam . Juz lepiej zajarać i odpuścić alko i szpada.
  • 6 / / 0
biorac metylofenidat jednoczesnie kurujac sie klindamycyna moze mi sie cos stac? metylofenidat aplikowany na zoladek w dawce 15mg
ODPOWIEDZ
Newsy
Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.

Nie wiedzieli, że zatrzymują kolegę. Pijany policjant szalał na hulajnodze

Już jego „styl jazdy” zwracał uwagę, ale okazało się, że to dopiero początek problemów mężczyzny. Policjanci z Gniezna zatrzymali kierowcę hulajnogi. Miłośnik szaleństw na elektrycznym jednośladzie nie tylko był pijany, ale też miał przy sobie narkotyki. Lekkomyślny kierowca to... policjant.

Koniec z lękiem po THC? Ten popularny terpen może być kluczem

Czy zdarzyło Ci się kiedyś poczuć niepokój lub lekką paranoję po użyciu marihuany? To częste doświadczenie, zwłaszcza przy mocniejszych odmianach, bogatych w THC. Od lat w branży konopnej krąży teoria „efektu otoczenia”, która sugeruje, że inne związki w roślinie mogą łagodzić te negatywne odczucia. Do niedawna była to jednak głównie opowieść. Teraz mamy twarde dowody.