Regulamin forum
Zwykli użytkownicy nie mogą zakładać wątków na tym forum.
Jeśli chcesz zamieścić tu FAQ, HOWTO, albo kompendium swojego autorstwa – zamieść je w dziale >Psychofarmakologia<, a na początku posta dopisz, że chcesz by wątek był w Kompendiach.
ODPOWIEDZ
  • 24 / / 0
Witam ,chciałbym się dowiedzieć jak się ma mefedron do Nexpramu(escitolopramum) i Sulpirydu(sulpirydium) mam zamiar dziś nie brać owych leków ale brałem je przez 6 dni już ,czy moga wystapić jakieś skutki uboczne jak dziś wieczorem trochę poszaleje z mefką i whiskey ? Prosiłbym o w miarę szybką odpowiedź :listen:
  • 5299 / 104 / 0
Odpuść sobie, jeden dzień to za mało, dwa też, a trzecia sprawa jak się leczysz psychotropami na zatrutą dragami głowę to się wtedy nie ćpa bo wszystko w pizdu. Kapisz panie?
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 24 / / 0
wiem wiem , zdaję sobie doskonale sprawę z tego , ale mnie to w środku wykończy , to uczucie takie w klatce ,pewnei wiesz o czym mówię taka ,nieodparta chęć,przypierdolenie jak już się pojawi to nie ma mocnych :D
  • 50 / 2 / 0
Branie 3mmc i amfetaminy w niewielkich odstępach czasu chociaż stoi obok tego zjawiska?
Odi profanum vulgus et arceo.
  • 101 / 3 / 0
No pewnie
  • Fakers gonna fake
  • 3898 / 238 / 13
Co? W życiu..
Wkońcu zmęczony, bez sił i ochoty, bez domu i imienia w kanale zapomnienia;
  • 101 / 3 / 0
Udowodnij
  • Fakers gonna fake
  • 3898 / 238 / 13
Wypierdalaj pajacu :retarded:

Do zespołu serotoninowego potrzeba połączenia substancji, które upośledzają różne mechanizmy regulacji ilości S, a nie dwa releasery.

Jak gówno wiesz to stul dziób, a nie "nie wiem, a sie wypowiem"
Wkońcu zmęczony, bez sił i ochoty, bez domu i imienia w kanale zapomnienia;
  • 101 / 3 / 0
Nie umiesz tego udowodnić, to chyba ty teraz nie wiesz, co? Ale ok, no może ktoś inny mi wytłumaczy.

Ja ci wytłumaczę krótko i zarazem postaram się aby to było zwięzłe bo zrozumiałe dla twojej zwraczonej, pustej głowy: wypierdalaj. pill@
  • Fakers gonna fake
  • 5299 / 104 / 0
Przecież Parathormon napisał tak prosto jak to możliwe. Można dodać tylko, że ZS dość często występuje gdy połączy się inhibitor np. MAO oraz substancję, która powoduje zwiększenie poziomu serotoniny - np. selegilina edit: wenlafaksyna + MDMA, harmalina + dxm, dxm + tramadol (SNRI), tramadol + mdma (tutaj dodatkowo można spodziewać się padaczki, przyjemne z pożytecznym). I inne przypadki jeszcze, jakby tak dłużej pomedytować to by się coś znalazło.

W przypadku połączenia 3-MMC i amfetaminy najgorsze może być ciśnienie i hipertermia, która w twoim zjebanym przypadku przydałaby się temu forumowi i zapewne twojej rodzinie, a ta, sądząc po tonie twoich wypowiedzi, też ma cię już dość
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Ekspertka: nikotyna ma większy potencjał uzależnieniowy niż heroina

Nikotyna ma bardzo duży potencjał uzależnieniowy, jest on nawet większy niż w przypadku heroiny - powiedziała PAP prof. Dominika Dudek, psychiatra. Dodała, że jej używanie ma niekorzystne skutki zdrowotne. Wskazała też, że nikotyna działa silnie na układ nagrody powodując wydzielanie się dopaminy.

policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.

Nowelizacja ustawy tytoniowej. MZ chce zakazać sprzedaży jednorazowych e-papierosów

Ministerstwo Zdrowia opublikowało projekt nowelizacji ustawy o ochronie zdrowia przed następstwami używania tytoniu i wyrobów tytoniowych. Jednym z jego głównych założeń jest całkowity zakaz sprzedaży jednorazowych e-papierosów, zarówno tych z nikotyną, jak i bez niej.