Wiele czynikow plus serce zdrowe i psychika nawet jesli masz jedna slabosc ona wyjdzie z tym zwiazkiem calkowicie efekty lekkiego przedawkowania ala hexen x 4 paranoja moze tylko ustapic ogromnym dawka a-pvp( mowie o duzych dawkach powyzej 10-25mg sniffem)
I 2-DPMP temu zwiazkowi ustepuje niewiele psychogenosci.
Strucie zero efektu eufori po ktoryms razie uzycia,da przezyc sie ale to naprawde wyzszy level panowania nad calym cialem . :nolove:
Jak prezentuje się kosmiczny orange IV na dzień dzisiejszy ?
Sens ma tylko P.O.
Rozrzut dawkowania przeogromny:
Od 30mg (już czuć) do 100(mumia)
NA PIERWSZY RAZ 50 PO MAX ! :old:
Jak dla mnie najdziwniejszy i najciekawszy RC tej generacji. I mam wrażenie że mimo małej popularności będzie wspominany i dostanie status kultowego po banie xD
Dokładnie wiem co masz na myśli
Dobry Efylon, jak dobrze i pozytywnie wejdzie, to oferuję kurewsko mocną euforie połączoną z empatią, plus dobry wyjebany speedzik, a wszystko okraszone prądami w mózgu cyklicznie przychodzącymi przez kilka dobrych godzin. To, co wyróżnia tę substancję jeszcze bardziej, to te poczucie transu połączonego z zapierdalającym jak pocisk czasem. Rzecz nie do opisania, czego by się nie robiło, wkrętki zawsze o niesamowitej łatwości i niesamowitej mocy
Ostatnie posty to zbiór relatywnie negatywnych opinii, i w sumie ciężko się dziwić. Ja również odniosłem wrażenie, że jakość sortów spadła, przynajmniej w jednym jedynym źródle, z którego zamawiałem. Przykładowo, jeszcze przed końcem roku i w Styczniu Efylon w wersji Brown przychodził do mnie w faktycznie jednolitych, brązowych/miedzianych kryształach. W Lutym już ten sam produkt był jakąś sraką, mieszanką brązowych, jasnobrązowych, białych i czarnych bryłek :nuts:. Oralnie ledwo dawało rade nawet w rozsądnych dawkach, donosowo gówno karacz konkretny
A takie dobre to było kiedyś
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
1. Gdyby codziennie stosować "dawkę uderzeniową", jak szybko nabija się tolerka?
2. Jakie uboki po kilku dniach takiej praktyki, fizyczne - skurcze, pikawa, nieostre widzenie?
3. Porównanie pod względem rodzaju fazy do dobrego sortu 3,4-DMMC ma jakiś sens? Mam jeszcze w pamięci zabawy z tym ercekiem, to było takie długo utrzymujące się nakręcenie z euforią i dość specyficznym odrealnieniem, intuicja podpowiada mi że tu może być podobnie.
Sorry ale nie chcę w tej chwili przekopywać całego wątku, może ktoś napisze jak to jest.
Dersu Uzala pisze:Nie miałem jeszcze okazji tego spróbować, parę pytań do wyjadaczy:
1. Gdyby codziennie stosować "dawkę uderzeniową", jak szybko nabija się tolerka?
2. Jakie uboki po kilku dniach takiej praktyki, fizyczne - skurcze, pikawa, nieostre widzenie?
3. Porównanie pod względem rodzaju fazy do dobrego sortu 3,4-DMMC ma jakiś sens? Mam jeszcze w pamięci zabawy z tym ercekiem, to było takie długo utrzymujące się nakręcenie z euforią i dość specyficznym odrealnieniem, intuicja podpowiada mi że tu może być podobnie.
Sorry ale nie chcę w tej chwili przekopywać całego wątku, może ktoś napisze jak to jest.
Wczoraj sięgnął po ten sam kosmiczny sort (nie wiem który dokładnie), zapodał 30mg donosowo i zachowywał się co najmniej dziwnie. Chwilę gadał normalnie, potem widać, że stał się lekko poddenerwowany, choć twierdził, że czuje się zajebiście. Oczy zrobiły mu się czarne jak u diabła, wydawało mi się, że nie do końca wiedział o czym mówię :D przywoływałam jakąś sytuację, w której ostatnio brał udział i nie wiedział o czym mówię, przypomniało mu się po godzinie. Zupełnie jakbym gadała z kimś innym. Twierdził, że chce mu się zapalić papierosa, to podałam mu jego paczkę, wziął macha i stwierdził, że po co mu kazałam zajarać tego peta :D
Nie wiem, jest coś w tej substancji, co mnie bardzo niepokoi.
Podsumowując, z początku substancja zrobiła na mnie wrażenie. Jednak jako legalny stymulant (brak konkretnych badań farmakokinetycznych) zniechęca w porównaniu do dostępnych opcji.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_artykul_skrot/poldrugs.jpg)
Marihuana najczęściej używaną substancją psychoaktywną w Polsce po alkoholu, kofeinie i nikotynie
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_artykul_skrot/globalimage.png)
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/p06p0z0v.jpg)
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/sad_okregowy_w_legnicy.jpg)
Mieli podawać własnemu synowi narkotyki. Sąd Apelacyjny w Legnicy nie miał dla nich litości
Historia niespełna trzymiesięcznego Arturka z Legnicy na Dolnym Śląsku wstrząsnęła opinią publiczną w Polsce. Dorian G. i Katarzyna K. mieli poić malca narkotykami. W trakcie procesu wzajemnie obarczali się odpowiedzialnością. W czwartek (9 października) Sąd Okręgowy w Legnicy rozpatrzył apelację oskarżonych. — Tylko oni byli odpowiedzialni za to, że w organizmie dziecka znalazły się substancje psychoaktywne i w takim stężeniu, że zagrażały życiu i zdrowiu tegoż niemowlęcia — mówił sędzia Lech Mużyło podczas ustnego uzasadnienia wyroku.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/bol-plecow-ekstrakt.png)
Ekstrakt z konopi wykazuje wyższą skuteczność niż opioidy u pacjentów z przewlekłym bólem pleców
Ekstrakty z konopi pochodzenia roślinnego zapewniają lepszą ulgę w bólu oraz inne klinicznie istotne korzyści w porównaniu z opioidami u pacjentów cierpiących na przewlekły ból dolnej części pleców – wynika z danych z badania klinicznego opublikowanego w czasopiśmie Pain and Therapy.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/cannabis-asthma.jpg)
Palenie marihuany może drastycznie zwiększać ryzyko astmy. Pojawiły się nowe dowody
Legalna dostępność marihuany to kwestia, o którą w naszym kraju stale się spieramy. Ma zarówno swoich zwolenników, jak i przeciwników. Ostatnio pojawił się jednak nowy argument: okazuje się, że palenie marihuany może drastycznie zwiększać szansę zachorowania na astmę. Dlaczego tak się dzieje?