ODPOWIEDZ
  • 1472 / 26 / 0
Myślicie ,że jest szansa aby się 5-MAPB pojawiło na ulicy w pixach ,coś mi się obiło o uszy ,że 6-APB się tak kiedyś pojawiło
  • 539 / 35 / 0
Były piksy na 5-MAPB, były na 6-APB, były nawet na 3-MMC, może jeszcze krążą gdzieś w obiegu, ale podejrzewam, że nikt ich już nie produkuje/nie sprowadza po delegalizacji
  • 1472 / 26 / 0
5-MAPB zmieszane z MDMA ,opisywałem kiedyś ten mix

takie pixy były by prawdziwym hitem ,nawet większym niż mefedron i chyba były by to najlepsze piguły na świecie
  • 466 / 10 / 0
Emce pisze:
5-MAPB zmieszane z MDMA ,opisywałem kiedyś ten mix

takie pixy były by prawdziwym hitem ,nawet większym niż mefedron i chyba były by to najlepsze piguły na świecie
jak dla mnie ZS gwarantowany,
  • 1472 / 26 / 0
Może kiedyś syntezują bk-5-MAPB ,sądzę ,że mogło by być tak samym hitem jak metylon
  • 46 / 5 / 0
Nie wiecie czy bezpiecznie i efektywnie będzie 5-MAPB połączyć z 3-MMC (bo nie chcę psychodeli i latających oczu) , np. razem przyjęte 100 mg mmc i 100 mg 5-MAPB. Mmc wejdzie trochę wcześniej i przygotuje mnie na wejście -5mapb. Poza tym może udałoby się znacznie zmniejszyć falowanie fazy.
  • 448 / 14 / 0
Re: 5-MAPB
Nieprzeczytany post autor: Uriel1 »
Pozwolę sobie zacytować:
Dzierzba pisze:
Miksowałam 110 mg 5 MAPB z 200-300mg 3mmc i polecam, bo zazwyczaj same benzofurany mnie zamulają, a jak ze dwa razy wciągnę krechę to jest absolutnie w porządku i euforia rozjebuje mózg. Nawet jak zeszło to udało mi się bez większych problemów zasnąć. Bez żadnych efektów ubocznych na sercu ani nic
Oczywiście ostrożności nigdy za wiele. Moim zdaniem miks 5mapb+3fa jest bezpieczniejszy i przy tym zajebisty
  • 623 / 44 / 13
Siema może ktoś porównać zapach 5-MAPB do MDMA? Czy zdarzyła się komuś sytuacja, żeby policyjny pies wyczuł przy nim jakiś benzofuran?
RIP UNCLE HOWIE [*]

---------------------------------> PAJACYK.pl <----------------------------------------------------
  • 1674 / 106 / 0
Emce pisze:
Może kiedyś syntezują bk-5-MAPB ,sądzę ,że mogło by być tak samym hitem jak Metylon
po raz 573847 jestna rynku bk-mapb
kolejek nie widac
szalu tez nie ma
Uwaga! Użytkownik randomuser118 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 353 / 5 / 0
Re: 5-MAPB
Nieprzeczytany post autor: mar74 »
No niby jest, ale mało sklepów go ma w ofercie i wychodzi dość drogo. Możesz coś powiedzieć o samym działaniu bk5mapb. Znasz kogoś kto testował?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Meta cenzuruje konopie. Rząd Brazylii grozi sądem i żąda reaktywacji kont

Meta, właściciel Instagrama i Facebooka, znów jest oskarżana o cenzurę. Tym razem chodzi o masowe blokowanie kont związanych z medyczną marihuaną w Brazylii. W ciągu jednego weekendu zniknęło blisko 50 profili. Wśród nich były konta stowarzyszeń pacjentów, lekarzy, influencerów i organizatorów Marszu Konopnego.

Konopie i tytoń: niebezpieczne połączenie dla mózgu

Naukowcy z McGill University w Kanadzie odkryli, że używanie zarówno marihuany, jak i tytoniu, prowadzi do wyraźnych zmian w mózgu. Badania wskazują, że osoby korzystające z obu tych substancji częściej doświadczają depresji i lęku. Wyniki badań opublikowano w magazynie „Drug and Alcohol Dependence Reports”.

Marihuana a ciąża i płodność – badacze z UM Wrocław: „Nie ma bezpiecznej dawki”

Normalizacja marihuany w debacie publicznej idzie w parze z rosnącym przekonaniem, że to „naturalna” i mniej inwazyjna alternatywa dla farmakoterapii. Jednak najnowszy przegląd 64 badań przeprowadzony przez naukowców z Uniwersytetu Medycznego we Wrocławiu pokazuje, że THC nie jest obojętne dla układu rozrodczego ani dla rozwijającego się płodu. Eksperci wskazują, że kannabinoidy wpływają na centralne mechanizmy płodności, a skutki ich działania mogą być długofalowe – także dla przyszłych pokoleń.