Wielocykliczne pochodne amfetaminy, m.in. MDMA, metylon i 6-APB.
Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1472 / 26 / 0
Mi też jak przy fajniejest nie powiedział mi nikt na pytanie czy wzrok na tej substancji jest nieco inny jak przy MDxx psychodela by było za duże słowo ,ale czy ogólnie lepiej się barwy odbiera,lub np w jakimś stopniu odddychają przedmioty cokolwiek co by zmieniało nasze widzenie

Jak z muzyką jest trochę głębsza,wchodzi jakoś inaczej itd jak przy innych MDxx czy słucha się fajnie tylko dlatego ,że jesteśmy w stanie euforii

no właśnie tylko działa ta substancja fizycznie euforia itd czy właśnie zmienia psychikę w sposób widzenie itd choćby delikatnie
Ostatnio zmieniony 05 grudnia 2012 przez zycie ponad wszystko, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 550 / 3 / 0
Psychodela to za duże słowo, choć to raczej kwestia dawki. Percepcja barw wzmocniona już od niewielkich ilości przyjętej substancji, oddychania przedmiotów nie zaobserwowałem, choć myślę, że przy +/- 200mg pojawiłoby się. Odbiór muzyki jak przy innych MDxx, dotyk również. MDAI działa PRZEDE WSZYSTKIM "psychicznie". Z fizycznych objawów obserwowalne są rozszerzenie źrenic, delikatna stymulacja (w przypadku niektórych zagłuszana przez serotoninową sedację), suchość w ustach. Euforia jest nienachalna. Pewnie w niezbyt dobrych warunkach ustąpiłaby dysforii.
Uwaga! Użytkownik AstralWalker nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 124 / 7 / 0
Jak byście określili zapach MDAI? Na BL piszą, że ma "octowy" zapach. Nie zapach octu, ale taki "octowy". Mój sort – biały krystaliczny puszek – ma... no właśnie, nie potrafię nazwać tego zapachu. Taki chyba octowy... Chemiczny, ale nie laboratoryjny.
  • 1472 / 26 / 0
MDxx idealny wychodzi z opisów zależy też co kto lubi :-)

Jak zjazdem i szkodliwością,z tego co wnioskuje ,to nie ma jakiś większych problemów na drugi dzień skoro nie ma takiej stymulacji można normalnie spać po tym to pewnie co najwyżej lekki kacyk ale lekki

Jeśli chodzi o szkodliwość to jeśli tez nie ma tak dużej stymulacji nie jest jakaś ciężka dla ciała to nie powinna być bardzo szkodliwa ,wiadomo ,że to RC i dopiero za parę lat może pokazać szkodliwość ale wygląda na to ,że ona nie jest duża

czy dobrze myślę ?

jednak jak z uzależnieniem ,skoro jest to taka przyjemna lekka dla ciała substancja ,zdarzało się wam brać obecny sort ciągami itd może występuje tolerancja jak przy innych MDxx

W sumie o te rzeczy pytałem się w dziale czy MDMA rzeczywiście takie złe ,ale tam pytałem się ogólnie o MDxx jednak tutaj sie pytam o konkretną substancje która w moich oczach wyrasta na faworyta :-)
  • 550 / 3 / 0
Jeśli chodzi o toksyczność to został dobrze przebadany pod względem neurotoksyczności i jest zupełnie bezpieczny. Wydaje się być bezpieczny także dla innych organów.
Uwaga! Użytkownik AstralWalker nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1472 / 26 / 0
No bo czemu ma być toksyczny skoro nie ma zjazdów jest lekki dla ciała itd :-)

dlatego szczególnie pytałem o uzależnienie ,no bo skoro jest tak przyjemny ,jak tutaj wygląda ta kwestia
  • 83 / / 0
serotonina wiec uzaleznienie jako takie raczej nie ma jak wchodzic w gre ;)
Uwaga! Użytkownik ashwagandha nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 253 / 5 / 0
Czemu uważasz, że serotoninergiki nie są uzależniające (psychicznie rzecz jasna)? Przecież jak najbardziej są jak każda używka, chociaż oczywiście wszystko zależy też od indywidualnej podatności na uzależnienie.
METAFIZYKA BETA-KETONÓW
  • 124 / 7 / 0
Pytanie nieco off, ale może z sensem ;) Przez kilka tygodni łykałem Deprim Forte i bardzo dobrze działał na jesiennego doła. Tydzień temu skończyłem, a dziś chciałbym spróbować MDAI. Dlaczego o tym piszę – dziurawiec jest w końcu MAOi (niektóre źródła twierdzą, że SSRI) i łączenie go z SSRA nie jest dobrym pomysłem. Siedem dni to wystarczający czas? Czy też dziurawiec jest zbyt słabym MAOi, żeby w ogóle się przejmować?

Jeżeli w złym miejscu dałem post, proszę go przerzucić gdzie należy :)
  • 3363 / 358 / 0
Tydzien temu skonczyles wiec teraz nie powinno byc problemow.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Polskie wyroki a światowa nauka – kto ma rację w sprawie THC?

W Polsce przez lata obowiązywało uproszczone i krzywdzące równanie: wykryto THC we krwi, a więc automatycznie byłeś pod wpływem. Sytuacja uległa pozornej poprawie, gdy Instytut Ekspertyz Sądowych im. prof. Jana Sehna w Krakowie opracował wytyczne, które miały pomóc sądom rozróżnić stan „po użyciu” od stanu „pod wpływem”.

Straż Graniczna zatrzymała ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne

Funkcjonariusze Podlaskiego Oddziału Straży Granicznej zatrzymali kolejnych ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne do przemytu papierosów z Białorusi do Polski - poinformował w piątek (13.02) szef MSWiA Marcin Kierwiński. Dodał, że w tym roku w podobnych sprawach zatrzymano łącznie 16 osób.

CBŚP i Policja Ukrainy rozbiły międzynarodową siatkę producentów narkotyków syntetycznych

36 zlikwidowanych laboratoriów, setki przeszukań i tony zabezpieczonych substancji – to bilans skoordynowanej operacji przeprowadzonej przez Centralne Biuro Śledcze Policji oraz Policję Ukrainy przy wsparciu Europolu. To jedno z największych uderzeń w podziemie syntetycznych narkotyków w Europie Wschodniej.