Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
Syberek pisze:biale pitbulle cos ktos wie?
a nie białe bulldogi?;> :D
Kolor: biały z widocznymi malutkimi czerwonymi punkcikami
Kształt: okrągły
Logo: Audi
Cena: 15 lirów (ok. 25 zł) [już pisałam w dziale narki za granicą, że ceny piguł w Turcji są wyższe niż u nas, niestety, więc to 25 zł to najniższa możliwa cena jaką zaprzyjaźniony dil ci może zaproponować]
Gdzie kupione: południowe wybrzeże Turcji
Kiedy kupione: sierpień 2013
Sposób przyjęcia: doustny
Opis działania: po około 40 min - godzinie zaczyna się coś dziać, zaczyna się od trzewi. tabsy naładowane fetą, aż kipi. nie można usiedzieć, nogi rwą się do tańca, ochota do bombowania, źreny wielkie, szczęka lata, na drugi dzień to odczuje boleśnie. po jakichś 3 godzinach, może 4, od wzięcia zaczyna się lekki zjazd, rozdrażnienie, co było ewidentnym minusem. seks natomiast zajebisty, polecam.
Ocena działania: ja oceniam na 5/10, było miło, ale nie tego szukam.
Dodatkowe komentarze: jak oczekujesz miłego wieczorku z pluszowym mdma, to nie jest to pixa dla ciebie. następny dzień spoko, ale nie miałam ochoty na jedzenie, memłałam bułkę pół godziny i w końcu się poddałam.
Nazwa: mushroom z Mario
Kolor: fioletowy
[ external image ]
Kształt: jak na obrazku, ale kolor nie był różowy, tylko fioletowy, tak jak podałam
Logo: no grzybnia z Mario
Cena: 15 lirów ( 25 zł)
Kiedy kupione: wrzesień 2013
Opis działania: jedna z dziwniejszych piguł jakie brałam, dziwniejsza była tylko Bacardi. po godzinie od łyknięcia zaczęła działać. na początku pomyślałam sobie: o, to chyba jest faktycznie mdxx albo coś.potem zmieniłam zdanie, ale nie umiem wskazać co to mogło być. po 1,5 h od wzięcia pierwszej łykam drugą. lekkie haluny się pojawiły, ruchy nieskoordynowane. coś tam dreptałam, ale bomby nie było, potem tylko chciało się leżeć i pluszowieć, ale za chwile znowu coś innego muszę robić.
Ocena działania: 4/10, spodziewałam się czegoś innego po tej pixie.
Dodatkowe komentarze: noc nieprzespana, czułam się jakoś wymięta z energii, ale humor dobry. brak apetytu.
Nazwa: niebieski duch
[ external image ]
Kolor i kształt: na załączonym obrazku
Cena: 20 lirów (ok. 32 zł)
Opis działania: i tu już zdecydowanie lepiej, energia i euforia, można się zapomnieć w tańcu. potem też sobie pogadasz, ale tylko chwileczkę, bo zaraz fazka znowu ogarnię twój umysł. jednak na mnie pixa ta miała krótkotrwałe działanie, 2-3 godzinki może...
Ocena działania: 7/10, bo są lepsze i dłużej trwające
Nazwa: żółty delfin
Kolor: żółty
Logo: wydrążona sylwetka delfina
Cena: 20 lirów (ok. 32 zł)
Opis działania: moi kochani, to jest mdma. ogółem wzieliśmy po 3 sztuki, ale jedna zdecydowanie by mnie zadowoliła. kochałam wszystkich i promieniałam dobrą energią. muzyczka wpadała świetnie, chcesz się ruszać, pogaduchy są wyśmienite, śmiejesz się jak głupi, nawet nie zauważyłam kiedy zrobiła się 5 rano... a spało się przyjemniacko.
Ocena działania: ja oceniam na 8/10, bo wiem, że są lepsze ;)
Dodatkowe komentarze: pixe wzięłam jakieś 15 min przed resztą towarzystwa, bo mnie zwykle trzepie później i tak też było w tym przypadku. po ok. godzinie poczułam to przyjemne mrowienie w mózgu i już wiedziałam, że będzie bosko. kolega przez chwilę zaczął wpadać w zły trip, ale to nic, bo dobre słowo z mojej strony wszystko uleczyło. jedna z moich ulubionych piguł, lepszy był tylko zielony motylek i szary Bentley.
Kolor: pomarańczowy
Logo: logo redbulla
Cena: około 10 ojro
Gdzie kupione: Amsterdam
Kiedy kupione: sierpień 2013
Opis działania: pierwsza styczność z pigułą, zarzucona koło 23h, po godzinie coś się zaczęło dziać, więc trzeba wlecieć na parkiet, nogi rwą się do tańca, gały wyjebane, szybko się pocę i natychmiast zasycha mi buzi, w międzyczasię żuję gumę, której konsystencja zamieniła się w wodę hmm, sporo się ogólnie działo w głowie i milion pomysłów i energii.
Dodatkowe komentarze: trzymało jakieś 4h, a brałem połówkę, potem wóda wchodzi jak woda. teraz aplikuję całą, bo już wiem o co chodzi.
silek65 pisze:W Nowym Sączu pojawiły się białe smile. Dość spory rzut.. Chodzi od 10 do 17 PLN/szt. w detalu.
[ external image ]
[ external image ]
[ external image ]
SMILE - KRAKÓW
Przy 10szt - cena 8zł
Płaskie , białe , twarde , mocno zbite ,leciutko "poplamione" po przyjrzeniu się ,po przegryzieniu nawet nie mają "typowego" smaku pixy
Słyszałem oczywiście od dila ,że po 2 naraz jestem "pozamiatany" ,z innego źródła też : ponoć kolega kolegi (ponad 180cm ,100kg) po 2 nie wiedział co się dzieje , wyjebany na maxa i zajebiście się bawił..
No i ja spróbowałem 2 naraz : weszły dopiero po godzinie , lekki wjazd na oczy , trochę zmułki - taka do spania w sam raz ,nic w sumie się nie chce , zero pobudzenia , powiększone źrenice ,nawet mnie nie powykręcało , szczęka nie latała , tylko chciało się pić ..
Może gdyby zjeść 5 naraz to by było mocniej , ale przecież nie o to chodzi ,żeby żreć tyle gówna ,które nie klepie ,gdyby były dobre to po 1 byłoby coś czuć...
NIE KUPUJCIE TEGO GÓWNA BO SZKODA PIENIĘDZY ,NIE DAJCIE ZAROBIĆ DILOM I PRODUCENTOM TEGO SZAJSU !!!!
Czekam od 7 lat na dobre kółko w PL i chyba nigdy się nie doczekam ...
Kolor: czerwień/róż
Logo: ying-yang
Gdzie kupione: Toruń
Kiedy kupione: nie dawno ;)
Sposób przyjęcia: doustnie
Opis działania: Pierw mokry, powiększają się źrenice, zmiany temperatur.. kiedy wejdzie wszystko staje się piękne .. typowe na MDMA, extasy . Zero zjazdu.
Ocena działania:9/10
Dodatkowe komentarze: Najlepsze jakie jadłem !
FOTO : [ external image ]
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone
Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.
Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń
Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?
"Pamiątka" z Tajlandii. Portugalczyk wpadł na warszawskim lotnisku
24 kg marihuany miał w swojej walizce Portugalczyk, zatrzymany na lotnisku Chopina w Warszawie. W bagażu 22-latka, który przyleciał z Bangkoku w Tajlandii, znaleziono 42 paczki suszu, których wartość na czarnym rynku oszacowano na niemal 1,2 mln zł. Mężczyźnie grozi grzywna i od 3 do 20 lat więzienia.