Wielocykliczne pochodne amfetaminy, m.in. MDMA, metylon i 6-APB.
Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 311 / 4 / 0
jak z seksem? Podobnie jak na 6 apb?
  • 343 / 8 / 0
Czy jeżeli 100mg załadowane 80min temu coś słabiutko się rozkręca, działanie na tą chwile jest bardzo, ale to bardzo delikatne dorzucać jeszcze ze 30 mg czy lepiej poczekać niech miną ze dwie h od wrzucenia bo może jeszcze byc jakieś "bum"?
  • 3129 / 26 / 0
Nie dorzucać, jeśli zazyłeś 100mg i jest słabo, to po prostu już nie będzie mocniej. Efekt tolerki lub po prostu jesteś mało podatny na tę substancję. Przy zwiększeniu dawki wzrosną tylko efekty uboczne.
High, how are you?
  • 3206 / 176 / 0
qlimatajox pisze:
Czy jeżeli 100mg załadowane 80min temu coś słabiutko się rozkręca, działanie na tą chwile jest bardzo, ale to bardzo delikatne dorzucać jeszcze ze 30 mg czy lepiej poczekać niech miną ze dwie h od wrzucenia bo może jeszcze byc jakieś "bum"?
To tak działa. Wkręć się, daj coś od siebie, a zobaczysz moc.
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 343 / 8 / 0
Dzięki Panowie. Tolerka zerowa, więc to kwestia indywidualna... Ale od momentu napisania posta po 30u minutach się rozkręciło :)
Nie musiałem sobie specjalnie nakręcać bani. Jest lajtowo co wcale nie znaczy, że słabo. Naturalnie i całkiem euforycznie.

Substancja nie inwazyjna, nie ma w niej sztuczności po prostu przejście na inny lepszy level, coś jak przy kokainie wsród stymulantów i LSD czy meskalinie (w 'normalnych' dawkach) wśród psychodelików.

Bardzo oryginalny drug, jak dla mnie bardzo super :heart:
Ostatnio zmieniony 20 lipca 2013 przez qlimatajox, łącznie zmieniany 2 razy.
  • 66 / 1 / 0
Mi się nie spodobało. Miałem wrażenie nadmiernej stymulacji fizycznej, nieadekwatnej do umysłowej i łatwo się irytowałem. Spora potliwość, źrenice. Dawka to ok. 100mg benzofurany znacznie wyżej, choć mogłem mieć gorszy dzień i mimo wszystko zauważyłem specyfikę tej subst.
  • 28 / / 0
NaCoCzekasz pisze:
No raczej nie poruchasz. Zawsze po 5-api mam skurczonego penisa i takiego sztywnego, po prostu jakby cala krew odplynela z moich genitaliow. Ostatnio po 5-api jeszcze wrzucalem blotter 25c-nbome podnapletkowo, to tak sie musialem nameczyc, zeby mi nie wypadl, ze szok, nie polecam.

Nie jest to temat o drogach administracji NBOMe - kwestia umieszczania kartonów pod napletkiem była omawiana w wątkach dotyczących odpowiednich substancji - proszę nie offtopować. mr_b
  • 377 / 3 / 0
czarnoskory pisze:
NaCoCzekasz pisze:
No raczej nie poruchasz.
Najpierw spróbuj, potem się wypowiadaj, porucha porucha i to dłuuugo ;)
Whole life is about "up" and "down".
  • 319 / 7 / 0
Czy zarzucenie tego dzień po 5-meo-mipcie miało by sens? Wybieram się na dwudniowy festiwal i planuję pierwszego dnia około 12 mg 5-meo-mipt, drugiego 100mg 5-API.
  • 613 / 20 / 0
Jak najbardziej, między tryptaminami a 5api nie występuje tolerancja krzyżowa (przynajmniej nie odczuwalna).
Niematerialna. Wieczna. Bez początku i końca.
Bezimienna, bezkształtna energia, która przenika wszystkie żywe istoty.
Czyste wezwanie dla naszej wewnętrznej natury,
aby zbudziła się z naszego codziennego życia, naszego strachu.
ODPOWIEDZ
Newsy
Przepisy miały ukrócić rekreacyjne stosowanie medycznych konopi. W sieci można je obejść

Jest drożej, niż przed wejściem w życie przepisów ograniczających nadużycia przy kupowaniu medycznej marihuany, ale wystawianie recept online, bez wizyty u lekarza wciąż jest możliwe. W sieci załatwienie "trawki" na "legalu" trwa kilka minut.

Bruksela: rekordowy wzrost natychmiastowych mandatów za narkotyki

Prawie jedna czwarta propozycji natychmiastowych mandatów karnych (PTI) w Belgii (24,5 proc.) dotyczy Regionu Stołecznego Brukseli – poinformowało we wtorek 30 września 2025 r. Federalne Ministerstwo Sprawiedliwości (SPF Justice). To ogromny skok w porównaniu z zaledwie 0,1 proc. w 2024 r. i 1,7 proc. w 2023 r. Tak gwałtowny wzrost to efekt decyzji prokuratury brukselskiej, która w tym roku postawiła na intensywniejsze zwalczanie handlu narkotykami, szczególnie poprzez kierowanie PTI do osób posiadających nielegalne substancje.

Medyczna marihuana w Bundeslidze: Union Berlin przełamuje tabu

Piłka nożna to nie tylko bramki, transfery i wielkie emocje. To również przestrzeń, w której odzwierciedlają się społeczne zmiany, nastroje i debaty. Decyzja Unionu Berlin pokazuje, że stadion może stać się miejscem znacznie szerszej dyskusji – o zdrowiu i przełamywaniu tabu. Berliński klub jako pierwszy w historii Bundesligi związał się z marką medycznej marihuany.