Wielocykliczne pochodne amfetaminy, m.in. MDMA, metylon i 6-APB.
Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Siema
Ostatnio piguły brałem jakieś siedem lat temu, gdy miałem okres dosyć intensywnych imprez z dragami, ale teraz wróciło ciśnienie żeby coś zarzucić. Normalnie czasami to m się nawet śni, że łykam MDMA i jest super.
Chciałbym znów poczuć ten floow i zatracić się w muzyce. Oczywiście po takiej przerwie zerwały się kontakty, a moja kobieta nic nie wie o moim dragowym epizodzie, ale chce jeszcze poczuć to ciepełko i euforię.
Pytanie: czy w klubach cały czas łatwo o tabsy i czy mają tę moc co kiedyś?
Bo wiem, że po serii dobrych później coś się zaczęło psuć i piksy już tak nie działały.
  • 1 / / 0
Witam. Dużo wiary wypowiada się na temat pixów typu Superman.
Sam spotkałem wiele razy, z czego spotkanie z żółtym wspominam nieziemsko.
Niestety jako, że dużo ludzi lubi, to na bazarze wyskoczyło mnóstwo różnych właśnie supermanów i co teraz wybrać ?
Skoro żółty znam to spoko,ale jak chce się sprawdzić inne ?
Słyszałem o niebieskim*ponoć klasycznym* i różowym doczytałem, że trefny,ale np. jest jeszcze czarny czy ktoś może coś powiedzieć ?
Pogrzebałem w necie i jako świeżak na forum nie wiele mogę szczekać. Mam jakieś tam mniejsze lub większe pojęcie, ale przecież to od weteranów człowiek się uczy. Zakładam, że tak jak każdy Superman będzie podobnie na MDMA, ale można trafić PMMA i wtedy kapa.
Proszę o wsparcie smakoszy i wetaranów :old: Rzecz jasna chodzi mi głównie o czarnego S.
Peace!
  • 6 / / 0
10 października 2017dusty pisze:
Siema
Ostatnio piguły brałem jakieś siedem lat temu, gdy miałem okres dosyć intensywnych imprez z dragami, ale teraz wróciło ciśnienie żeby coś zarzucić. Normalnie czasami to m się nawet śni, że łykam MDMA i jest super.
Chciałbym znów poczuć ten floow i zatracić się w muzyce. Oczywiście po takiej przerwie zerwały się kontakty, a moja kobieta nic nie wie o moim dragowym epizodzie, ale chce jeszcze poczuć to ciepełko i euforię.
Pytanie: czy w klubach cały czas łatwo o tabsy i czy mają tę moc co kiedyś?
Bo wiem, że po serii dobrych później coś się zaczęło psuć i piksy już tak nie działały.
Nie mam takiego stażu, by porównać dzisiejsze piguły do tych, które były 7-10 lat temu, ale ponoć faktycznie są słabsze. Czasem są jednak wyrzuty na rynek mocnych piguł.
Najwyżej weźmiesz więcej ;) Zresztą pewnie i tak nie będziesz miał dużego wyboru piguł, skoro chcesz ogarniać sobie już na miejscu.
Nie lepiej się przygotować wcześniej i zdobyć je przed imprezą? Np przez jakiegoś Twojego znajomego palącego trawę - łańcuszkiem szybko dojdziesz do kogoś, kto sprzedaje piguły. Ja bym nie chciał tracić czasu na imprezie i ją sobie psuć już na samym początku odmowami.
Kolejną sprawą jest na ile lat wyglądasz i jak będzie średnia wieku na imprezie - jeśli przyjdziesz sam albo z kolegą i będziecie się wyróżniać, ludzie mogą pomyśleć, że jesteś tajniakiem :P
Polecam zatem ogarnąć coś wcześniej lub jeśli nie masz już żadnych kontaktów nawet do trawy: przejść się na chwilę w piątek o 3 w nocy do klubu techno. O tej godzinie, gdy towarzystwo jest już mocno zempatyzowane - będzie Ci łatwiej od kogoś coś odkupić jeśli nie znajdziesz na miejscu handlarza. I z pigułami w kieszeni pójść już na właściwą imprezę w sobotę ;)
Powodzenia i życzę udanej zabawy ;)
  • 94 / 7 / 0
09 października 20174noniush pisze:
No znajde sie chyba w podobnej sytuacji, zazwyczaj czekam z 3 tygodnie tym razem nie całe dwa więc miejmy nadzieję że ten Twoj piracetam zadziała. Biotropil brałeś czy inne cudo? Wychodzi najtaniej z tego co widze i w aptece dostane bez pierdolenia sie przez neta.
EDIT. Dobra widzę ze na recepte :/
jak było? kupiles ten piracetam?
  • 610 / 29 / 0
[mention]kushit[/mention] Całą teorie już w miarę sobie ogarnąłem i czekam na paczkę, ale wątpie że dojdzie do piątku :( A ty stosujesz codziennie czy tylko przed wrzucaniem?
  • 2196 / 366 / 0
Ja już se ogarnąłem tego piracetama xd
myśle, że w ten weekend go wypróbuję :gun:
i prawdopodobnie podsypę troche MDA :diabolic:

Coś się stanie jak za dużo wezmę tego piracetamu ?
4.8 gieta przed wrzucaniem będzie okej ?
Tam..tutaj, jestem no tak, hehe xd
  • 94 / 7 / 0
na examine polecaja 4.8g jako najlepsza dawke uderzeniowa

ja wzialem 3g przed zarzuceniem 1 i 1/4 kolka na MDMA

szczerze, bralem przez ok tydzien po zabawie, moze 8-9 dni, na pewno brak 'zmeczenia' po cpaniu, normalnie na silke mozna bylo isc bez straty sily, z tym ze w nastepnych dniach juz nie czulem takiego dzialania powyzej placebo, najprawdopoobniej jest to spowodowane tym, ze jaram od rana do wieczora duzo lolkow

w zasadzie pierdykne teraz 4.8g z cholina i zobacze :D chociaz jestem chory :old:

laczylem ze scierwem tez i faktycznie, w pierwszy dzien bylo jakby lepiej, potem skonczylismy reszte materialu na dzien nastepny ale nie zauwazylem roznic (poza brakiem zjazdu i zmeczenia oczywiscie)

od ponad tygodnia nic nie cpalem i zamierzam jeszcze troche poodpoczywac, nastepny wrzut koleczek byc moze na 13 listopada bo ziomek ma urodziny, wczesniej na pewno nie chce nic wrzucac bo ostatnio poszalalem

Fuzja - D5

gdybym mial napisac cos merytorycznego to na pewno odczuwam dzialanie neuroprotekcyjne przy zarzucaniu MDMA i scierwa, mysle ze mialoby to zastosowanie do wszystkiego. to jest akurat u mnie na duzy plus
  • 610 / 29 / 0
18 października 2017OdwiertKorzenny pisze:
Ja już se ogarnąłem tego piracetama xd
myśle, że w ten weekend go wypróbuję :gun:
i prawdopodobnie podsypę troche MDA :diabolic:
Napisz później, możesz w tym temacie jak było, ja za jakies trzy tygodnie zapatruję się na wrzucenie piracetamu przed emką i zawsze moge bazować na czyjejś opini, miłego ;]
  • 2196 / 366 / 0
Polecam ten piracetam, wzmacnia i zjeby nie ma, albo jest duuuzo mniejsza.

Poleciało jakieś 70 + 20 MDA
potem 60 + 60 +70 MDMA

Nigdy nie miałem takiej miażdżącej eurofii %-D %-D
Ciężko to w słowa nawet ubrać.. spotkanie z Bogiem

Nie mogłem ustać w miejscu, cały czas coś się działo, ciało samo oddychało, a oddech to było coś.. nieziemskiego
Wyżyny Euforii :yay:

Polecam xd
Tam..tutaj, jestem no tak, hehe xd
  • 236 / 17 / 0
Można uniknąć w jakiś sposób mocno opuchniętych ust po nocy z pigułami? Zdarza się wam to? No chyba, że problem tkwi w dawce?
ODPOWIEDZ
Newsy
Ks. Krystian na celowniku służb. Była już pigułka gwałtu, koka dla ubogich i śmierć znajomego

Nowe informacje w sprawie księdza Krystiana K. z Sosnowca oskarżonego o posiadanie narkotyków i nieumyślne spowodowanie śmierci 21-latka. W minioną niedzielę (12 października) duchowny został wylegitymowany przez patrol policji w Katowicach. Miał przy sobie podejrzaną substancję. Śledczy badają, czy nie jest ona zakazana. Jakub Jagoda, zastępca prokuratura rejonowego Katowice Północ, poinformował "Fakt" o okolicznościach sprawy księdza Krystiana.

Niemowlę pod wpływem kokainy. Szokujące odkrycie na terenie ogródków działkowych

Krakowscy policjanci od dłuższego czasu rozpracowywali grupy wyłudzające pieniądze od starszych osób metodą "na legendę". Przestępcy podszywali się pod funkcjonariuszy lub pracowników instytucji publicznych, by zdobyć zaufanie swoich ofiar.

Ponad 20% młodych dorosłych sięga po marihuanę lub alkohol, by zasnąć – badania z USA

Problemy ze snem to coraz powszechniejsze wyzwanie wśród młodych dorosłych. Jak pokazują najnowsze dane z badania opublikowanego w „JAMA Pediatrics”, ponad 20% osób w wieku 19–30 lat w USA sięga po marihuanę lub alkohol, aby ułatwić sobie zasypianie. Naukowcy z Instytutu Badań Społecznych Uniwersytetu Michigan podkreślają, że choć takie substancje mogą przynosić krótkoterminową ulgę, w dłuższej perspektywie mogą nasilać problemy ze snem i zwiększać ryzyko uzależnień.