Co polecacie na ewentualne uspokojenie serca? Najchętniej bez recepty, ewentualnie z.
Idź do lekarza rodzinnego powiedz że masz napady agresji i się nie możesz opanować , oczywiście skieruje Cie do specjalisty ale ty wtedy mu powiesz że jesteś niebezpieczny dla otoczenia bo wstępuje w Ciebie diabeł i czy można na to jakiś lek wypisać że próbowałeś persen i inne popierdółki ale w ogóle nie działają.
W najgorszym wypadku da Ci relanium 2mg ale zawsze możesz też przykładowo nakurwić salto w tył albo zajebać kopa w krzesło wybijając przy tym okno , zacząć udawać drgawki i po chwili się ocknąć , przyciąć w huja i spytać co się stało. Wtedy nawet jest szansa na klonazepam
Osobiście polecam xanax , jest najlepszy jak dla mnie , 1mg wprowadza w stan niezłego relaxu po stymulantach w połączeniu jeszcze z jakims THC lub % to jest naprawdę poezja , przechodzisz z fazy wyjebania z kapci w głęboką sedacje (oczywiście miks tych trzech rzeczy jest najlepszy i w huj niebezpieczny po stymulantach i stanowczo odradzam ) relanium 10mg ścięło mnie z nóg nawet jak raz ratowałem się bo przeholowałem z ilością 3mmc 300 bombka 200 sniff - no comment ( oczywiście faza była do ogarnięcia ale spanikowałem ) i zasnąłem.
Generalnie każde benzo ale jak nie ma benzo to i zolpidem cię uspokoi w małych dawkach/uśpi a to wysępisz od każdego lekarza.
Ps. 3,4 dmmc rozpuszczałem w w 10ml wody i wypijałem po 10 minutach. Sniffy są bardziej efektywne ?
woojashek pisze:No bez recepty to raczej słabo.
Idź do lekarza rodzinnego powiedz że masz napady agresji i się nie możesz opanować , oczywiście skieruje Cie do specjalisty ale ty wtedy mu powiesz że jesteś niebezpieczny dla otoczenia bo wstępuje w Ciebie diabeł i czy można na to jakiś lek wypisać że próbowałeś persen i inne popierdółki ale w ogóle nie działają.
W najgorszym wypadku da Ci relanium 2mg ale zawsze możesz też przykładowo nakurwić salto w tył albo zajebać kopa w krzesło wybijając przy tym okno , zacząć udawać drgawki i po chwili się ocknąć , przyciąć w huja i spytać co się stało. Wtedy nawet jest szansa na klonazepam
.
Towar powiedziałbym że dobry,ale porównując z tym sprzed 2 lat to średni, ale za to cene na prawdę było warto. Chociaż kto wie co tam jest :scared: . Euforia i empatia na ładnym poziomie, stymyulacja bardzo przyjemna (trzyma 2-3 h). Zwała jest lajtowa :-)
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany
Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.
Kofeina może pomóc w diagnozowaniu Alzheimera. Nawet umiarkowana dawka może mieć wpływ
Kofeina może wpływać nie tylko na koncentrację i poziom energii, ale także na wyniki badań neurologicznych. Włoscy naukowcy wykazali, że dawka odpowiadająca około dwóm filiżankom kawy wyraźnie zmienia sposób, w jaki mózg tłumi sygnały odpowiedzialne za ruch. Odkrycie może mieć znaczenie dla przyszłej diagnostyki choroby Alzheimera i innych zaburzeń neurodegeneracyjnych.
Pozostałości nielegalnej destylarni whisky w szkockim Highlands
Dobrze, że wcześniej nie znalazła tego skarbówka, bo zniszczyłaby ten piękny kawałek historii. Na szczęście przetrwał i dostarczył silnego dowodu, że kamienna struktura w Ben Lawers National Nature Reserve służyła do nielegalnej produkcji whisky.